auto einai arthro apo th shmerinh sportday sto teleutaio fullo ths apo to mixalh tsoxo(aektshs) toulaxiston leei kapoies alh8eies...paradoksws...oti dhladh na mh fwnazei gia thn politeia o ntemhs afou ofeilei thn uparksh ths aek se authn k na mhn ta rixnei panta sth diaithsia giati o opados 8elei estw k mia fora na akousei oti ftaiei h omada.

http://img524.imageshack.us/img524/4366/arthrogq1.jpg
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=118608Το «δεν κάνουμε δουλειές με το Δημόσιο», όπως θα ξέρει και ο ίδιος καλύτερα από εμένα, αφορά τον εαυτό του και όχι όλους τους μετόχους που βάζουν τα λεφτά τους στην ΑΕΚ. Τέλος, το να επικαλείσαι συνεχώς την ανύπαρκτη πολιτεία και το ανύπαρκτο κράτος καλό θα είναι να το αποφεύγεις, ιδιαίτερα όταν οφείλεις την υπάρξη της ομάδας σου σε αυτό το ανύπαρκτο κράτος και τα... απίθανα παράθυρα των νόμων του, που νομότυπα μεν, χωρίς όμως κανέναν ηθικό φραγμό, σου επιτρέπουν να κλέψεις λεφτά ανθρώπων και να μπεις στο άρθρο 44.
Τέλος πάντων, τον πρόεδρο Νικολαΐδη τον έχω ακούσει κι άλλες φορές να μιλά για τη διαιτησία. Τον πρόεδρο Νικολαΐδη τον έχω ακούσει πολλές φορές να μιλά για το παρασκήνιο, την ΕΠΟ, το κράτος και τη Σούπερ Λίγκα, η δημιουργία της οποίας ήταν και δική του ιδέα. Ελπίζω ότι μία, έστω μία φορά, για να φύγει και το μαράζι των ΑΕΚτσήδων, θα τον ακούσω να λέει «δεν ξέρω τι έκανε σήμερα ο προπονητής μας» ή «δεν ξέρω γιατί οι παίκτες μας παίζουν τόσο χάλια». Μία μόνο φορά θα μου φτάσει για να ισοσκελίσει τις περίπου 100 που τον έχω ακούσει ως πρόεδρο και ποδοσφαιριστή να μιλά για τη διαιτησία και το παρασκήνιο.
Emena maria den me kaliptei giati mesa apo tin 1i paragrafo, enw paei na pei tin alitheia, kapou ta xalaei kai paei na perasei poustika oti i aek
nomotypa mpike sto 44, enw oloi kseroume oti den egine etsi. Me liga logia den leei tpt gia ton ypallilo tou kratous.
Episeis to "Το «δεν κάνουμε δουλειές με το Δημόσιο»,....αφορά τον εαυτό του και όχι όλους τους μετόχους που βάζουν τα λεφτά τους στην ΑΕΚ." , bgazei entexnos tin mouri tou ntemi apo ta dealia tis aek me to dimosio...
Dld gia pes mou re tsoxe, poios gialise ola ta marmara tis voulis me tin glwssa tou, prospathontas na entaxi to kafenio tis aek sto 44 enw auti den tirouse tis proipotheseis gia na entaxthei sto arthro?? (blepe xreoi tis aek44 : 100ek sto dimosio kai alla 60ek se etairies kai idiwtes pou fisika kai den kaliptoun to 60% twn pistwtwn pou prodiagrafei o nomos.)
Tespa, sigoura akoma kai auto to arthro einai mia proodos. Isws tin epomeni fora na ta pei ola. (arxidia.)