Την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν από τους 800 περίπου οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανέλαβε προσωπικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από το σύνολο των φιλάθλων του Άρη, τονίζοντας ότι όσα έπραξαν αυτοί που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο του κόσμου της ΑΕΚ.«
Οι οπαδοί αυτοί, που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν εκπροσωπούν το σύνολο των φιλάθλων της ΑΕΚ. Η φιλοξενία των ανθρώπων του Άρη ήταν άριστη, κάτι το οποίο έχει συμβεί και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι θετικό που άδειασε οικιοθελώς μια κερκίδα, αφού είναι κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια και συνέχισε:
«
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την πλειοψηφία των φιλάθλων του Άρη και όχι μόνο, για τα όσα συνέβησαν. Αναλβμάνω προσωπικά την ευθύνη για όσα έγιναν. Όλη η ευθύνη είναι δική μου που μετά από ένα χρόνο εμπιστεύθηκα τους οργανωμένους οπαδούς μας και πήρα εισιτήρια. Εγώ προμήθευσα εισιτήρια κι εγώ έχω την ευθύνη». http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=50704milame gia megalo roufianio.akoma mia fora dinei stegna tin original fora partida.oute ta prosximata den krataei..mono aytos nomizei einai aek,o ntemek eksigiantis tou podosfairou,o "plakakias" me ton kokkali.
deite omos tin diafora tou ntemi me ton zagor kai tin sinergasia pou yparxei me tous sindesmous mas..