Anaforika me to 8ema ths dhmiourgias katalogou me ypografes melwn tou forum, kai pros apofygh pare3hghsewn, mperdematwn kai paraplhroforhshs, alla kai gia na mh mas rwthsete sto mellon giati den steilame thn ypografh sas ston Kouda, h ston AS, dhlwnoume oti:
1. Opoiadhpote "ypografh" dhlw8ei sto forum tou PAOKWORLD kai se opoiodhpote "katalogo" DEN 8a metafer8ei se kamia "epishmh lista" apo to PAOKWORLD.
2. To PAOKWORLD den organwnei kamia prospa8eia sylloghs ypografwn gia eggrafh melwn ston AS PAOK h kati paromoio.
3. Opoiadhpote prospa8eia exei 3ekinhsei sto forum mas einai ka8ara prospa8eia twn melwn pou thn 3ekinhsan.
Synepws,
mhn perimenete apo to PAOKWORLD na sthlei kamia lista se kanenan Kouda kai se kanenan AS PAOK. Ta melh tou forum pou organwnoun kati tetoio 8a exoun thn opoia boh8eia mporoume na prosferoume, alla organwths mias tetoias prospa8eias den einai, oute 8a ginei to PAOKWORLD.
Eyxaristoume gia thn katanohsh.
Dikefalos
YG: h idea ths eggrafhs onomatwn 3ekinhse sto forum tou paokfc.gr kai hdh exei megalh antapokrish ekei. Osoi endiaferontai na kinhtopoih8oun me ayton ton tropo kalo einai na grapsoun to onoma tous se ekeinh th "lista". San PAOKWORLD pisteyoume oti den exei nomhma na anakyklwnoume oute yliko, oute prospa8eies. Na tis sthrizoume nai, alla me na tis antigrafoume/anaparagoume mono kako kanoume. O opoiosdhpote mporei na mpei se kamia 10aria forum, na kanei copy/paste ena keimeno, kai na dhlwnei oti mazeyei ypografes dhmiourgontas sygxish kai mperdema. Hdh merikoi exoun "ypograpsei" kai edw, alla kai sto forum tou paokfc.gr kai eukola katalabainei kaneis oti kati tetoio einai geloio. Gia na exei nohma loipon mia tetoia kinhsh kalo einai na sygkentrw8oune oi prospa8eies mas se enan KOINO skopo, se mia KOINH lista. Parakaleiste loipon oloi osoi 8elete na kinhtopoih8eite me tetoion tropo na pate sto forum tou paokfc.gr kai na ypograpsete thn lista EKEI. Sto sygkekrimeno forum apaiteitai eggrafh gia grapsimo, oxi omws gia diabasma, opote exete olh thn eyxairia na diabasete thn anakoinwsh prin grafteite sto forum. Gia eukolia, to link einai edw: http://www.paokfc.gr/mvnforum/viewthread?thread=716 YG2: Perissotera gia thn syzhthsh gia symmetoxh tou kosmou stis metoxes tou AS kai thn idea ths Laikhs Bashs mporeite na diabasete edw: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=1988.0