Author Topic: Σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Ιστιαίας βόρειας Εύβοιας  (Read 554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
να γραψω οτι εγινε με μεγαλη επιτυχια ο χορος του συνδεσμου το σαββατο 5/2 . ο συνδεσμος αριθμει 50 μελη που κρατανε ψηλα τη σημαια του ΠΑΟΚ στην ευβοια . ο γραμματεας του συνδεσμου ειναι πρωτος ξαδελφος μου και μου ζητησε να το γραψω. τα παιδια οργανωνονται τωρα και στο διαδικτυο και συντομα οπως μου ειπαν θα μπουν να γραφουν νεα. να ξερετε οτι ειναι πολυ τρελλαμενοι οι ευβοιωτες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ .10 χρονια κρατανε το συνδεσμο στην ιστιαια οταν δεν μπορεσαν να τον κρατησουν γαβροι και χανουμια με πιο πολυ κοσμο. η σημαια του ΠΑΟΚ κυματιζει στην κεντρικη πλατεια και οποιος παει ειναι το πρωτο πραγμα που βλεπει.
εγω να πω μπραβο στα παιδια και αναμενουμε νεα τους .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bane

• Αλλαγή
μια και διαβασα την ανακοινωση των βορειων ,και ηταν παρων τα μελη της β.ευβοιας (ιστιαια) να πω οτι δυστυχως ξενοικιασανε τα γραφεια(οικονομικοι λογοι) αλλα βρισκοντε τα παιδια οποτε μπορουν. .επισης χρειαζεται ανανεωση ατομων που ετρεχαν για ολα. μιλησα με μελος την παρασκευη ,που ελπιζει να ξανακανουνε την αρχη

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
etsi mpravo na kanoune mia kainourgia arxi ta palikaria gia enan dynato syndesmo..apo oti eida stin anakoinosi ton voreion itane meli kai apo tous ipo idrisi syndesmous apo grevena kastoria kai filota florinas.makari na ksananoiksoune se auta ta aspromayra meri ...oti voitheia theloune edw eimaste oloi osoi mporoume tha to kanoume !!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ πραγματοποιει χοροεσπεριδα στο μαγαζι XXXX στην Ιστιαια Ευβοιας το Σαββατο 27/3!!!!!Εισοδος 20 ΕΥΡΩ με φαγητο και ποτο!!!!!Ζωντανη ορχηστρα απο Αλεξανδρουπολη!!!!!Εναρξη 21:30!!!!!Επικοινωνειστε μαζι μας για κλεισιμο τραπεζιου και για περισσοτερες πληροφοριες στο XXXXX !!!!!Ελατε για την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ γιατι ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
« Last Edit: March 17, 2010, 20:21:02 by Capricorn »

Offline bane

• Αλλαγή
σβησε το τηλ. ρε συ και το ονομα του μαγαζιου. το ξερω εδω και μια εβδομαδα και δεν το εγραψα. η ορχηστρα θα ειναι απο θεσ/νικη με ουτι ,μπουζουκι ,κιθαρα ,βιολι οποιος θελει πληροφοριες με πμ

Offline bane

• Αλλαγή
κυκλοφορησαν μπλουζακια της ιστιαιας .ειναι ασπρα  και τιμη 15 ευρω φωτο προσεχως .οποιος ενδιαφερεται στελνει π.μ ή θα σας δωσω και σε λιγο τηλ αδερφου απο ιστιαια

« Last Edit: June 28, 2010, 13:43:03 by northeagle_4 »