Γελοιότης γελοιοτήτων, τα πάντα γελοιότης...
Το φόρουμ σας κύριε opadoi.gr είναι μία από τα ίδια με τις εκπομπές Ραπτόπουλου και Ζαγόρα που προσπαθούν να φέρουν τους οπαδούς των ομάδων μιας πόλης σε σύγκρουση μπας και ανεβάσουν κανένα νούμερο στις εκπομπές τους. Τα νούμερα. Ξέρεις τι λέω, θα έχετε και σεις τέτοιους εκεί στην Αθήνα από όπου μας γράφεις αυτές τις σειρές.
Ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. τα κατάφερε και νίκησε τον Πανιώνιο, με τον οποίο βρίσκεται σε παράλληλη κατάσταση, διοικητικά οικονομικά και αγωνιστικά. Μεγάλη επιτυχία για έναν μικρομεσαίο, οπωσδήποτε. Μάλιστα μερικοί άρχισαν ήδη να μας λένε πως έχουμε πιθανότητες για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΕΣΗΣ! Δεν ξέρω εμένα πάντως παιδιά μου φαίνεται δύσκολο, μπορούμε τόσο ξαφνικά να καταφέρουμε κάτι τέτοιο; Ή μήπως να εξασφαλίσουμε την παραμονή και να κάνουμε την ομάδα για την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ του χρόνου;
Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα κάντε καμμία βόλτα στο σάιτ του ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ. Αν όχι, νομίζω ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να μη γινόμαστε και κουραστικοί.