Author Topic: (2004-2005FEBR) Ηρακλάκος - ΠΑΟΚ 1-0 & to dvd ths grias  (Read 2542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diggler

• Guest
Re: (2004-2005FEBR) Ηρακλάκος - ΠΑΟΚ 1-0 & to dvd ths grias
« Reply #140 on: February 13, 2005, 04:50:22 »
PAOKARA GERA GAMA THN POUTANA THN GRIAAAA

shaman4

• Guest
« Reply #141 on: February 13, 2005, 17:38:41 »
0-0 sto imixrono.
Kai apoti katalava,an den itan o Udeze tha eixame faei 2 gol.
FRIeger sovarepsou i gamisou !!

shaman4

• Guest
« Reply #142 on: February 13, 2005, 18:11:32 »
Mpainei o Mietcel !
Ola ta lefta an to xosei autos !!!

shaman4

• Guest
« Reply #143 on: February 13, 2005, 18:48:01 »
Xasame apo to eidos upo eksafanisis!
Bravo se osous pigane.
PSILA TA KEFALIA !!!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #144 on: February 13, 2005, 18:48:57 »
pali stin sfaliara...

gia alli mia fora gelastikame oti tha boresoume na kerdisoume ena matsaki..ena derby...ena ektos edras mats..

kai min arxisete gia dietisies....afta ta mats eprepe na ta katharizoume apo tin arxi.....oi megales omades fenonte kai distixos mono megali omada den eimaste mesa sto gipedo...

perastika mas
My Own WoRST ENeMy.....

giannis80

• Guest
« Reply #145 on: February 13, 2005, 19:16:24 »
Ante re tragikoi,xasane apo to lago kai ton papazaxaria,pios miechel more tora,den einai etoimos kai malakies.Tote na min ton pernane,tragikoi dioikisi kai proponotis,me vazei megahead deksia,kai ipotithete ton piran gia center mpak.Thelo ton trelo piso,tora.Ante,giati se 2 vdomades exeis kai ton aggelaki,simera den s'edose leei katharo penalti,o kliklis xoris dioikisi,fantasou ti tha se kanei gia na se kerdisei o megas antipaoktsis aggelakis,to noumero ena tis paragkas.Kai min mou peite,pios roulis more tora,den kerdise ton ergoteli.Kala,ki ego leo,pios PAOK more tora?Tha exeis kai 10.000 skoulikia,tha se paroun gia plaka tin kerkida,kai ego leo oti meta to paixnidi me ton osfp(allo klarino ki ekei meta to xthesino x tou gay me tin ksanthi),tha eimaste metaksi dekatis-dodekatis thesis.Gamiounte oloi,dioikisi,frigger,kalivas,veteranoi,katsaris,dimosiografoi,ante ton mpoulo oloi,25 xronia tetarto ton exoun ton PAOK,gamo tin trela mou.Kala re,einai dinaton re?Akouga radio kai pio poli fonazame gamiete o osfp para PAOK,toso fita organonoun tin kerkida?

P.S Ego leo, me aggelo tha diekdikousame protathlima,eseis vgeite kai peite oti tha xaname apo ton ergoteli,tha trogame 5 apo gay,tha fername x me rouli kai tha xaname apo to papazaxaria.Alla,mia stigmi.Tora thimithika.Pios aggelos more tora?Tora thimithika,tin kastoria,tin debrecen.Nai,sorry paidia.Ase re aggele ki esi tora.

TOTTI

• Guest
« Reply #146 on: February 13, 2005, 20:39:46 »
ftasame sto shmeio na sfazoun re paidia ton PAOK me ton iraklako....
asxeta apo ayto,to stisimo ths omadas sto proto imixrono itan tragiko.3 amyntika xaf re tzitzifringker paei na pei oti katebaineis na pareis to x k mono.den yphrxe sto kentro enas paixths pou na iksere mpala.k o maladenhs k o baggelhs k o theodoridhs ston pagko.me ton hraklh paizame re axriste oxi me thn milan.
tha mas trelanei re o anthropos...o megkaxent arketa dynamikos paixths,ebgaine sxedon panta protos pano sthn mpala,elpizo na mhn xtiphse sobara k aytos.o gioths mono filotimo exei pleon,ton paraphrane ta xronia.zografakis san mpokser paizei,zabantias tragikos,zhsopoulos kalos,koutsopoulos amyalos,xasioths thetikos,ifeani kaloutsikos,mietsel tha boithisei,giasemh oute gia 5x5 poso mallon epaggelmatias
o salpi shmera apo toys xeiroterous paixtes itane.otan trexeis re agori mou shkose k to kefali sou ligo,ekane para polla lathi shmera.kapote tha tou ebgaine h kourash.....
de milao allo,h apogohteysh terastia.....
                   PIKRA MIA ZOH REEEEEEEEE
« Last Edit: February 13, 2005, 20:46:06 by TOTTI »

schumi

• Guest
« Reply #147 on: February 13, 2005, 21:02:01 »
mou aresei o gold finger.ksekinaei me giasemh zabantia .o giasemakis zitima einai na edose kamia pasa sta2 metra to idio kai o zavantias.o gold finger to xaba tou.ksekinaei to deytero tipota.e re leo den ginetai kapoion sthn omada tha ton allaksei.en to metaksy o paok mehri tote na min exei kanei eykairia.kai sto 60 mou thimate o malakas na allaksei kati.erxetai kapaki to goal apo ton souper star fortouzi pou mpike stin thesh enos allou souper star tou papapostolou kai meta akolou8ei to megalo mplokarisma apo thn termatofylakara ton kapetano.auta pou eida shmera kai apo thn apodosh ths omadas kai apo to systhma ths omadas kai apo thn diaithsia tha kano kairo na ta ksexaso.xasame apo ena xorio pou paizoun kati lagoi papapostolou papazaharies ioannou ktl.OSO ME PLHGONEIS TOSO ME PORONEIS.

giwrgos4

• Guest
« Reply #148 on: February 13, 2005, 21:09:37 »
a re pikra... >:( >:( >:( ??? :'(

fatal_invasion

• Guest
« Reply #149 on: February 13, 2005, 21:18:09 »
kante kati me ton salpi ,giati oso ton vlepo na xanei tet-a-tet vgazo spirakia...FTANEI I IPERPROSTASIA!!  ston  Π . Α . Ο . Κ . paizoune...oso gia to penalty kala ekane kai den mas todose...Na ta pairnoume apo moni mas ta mats...!ayto legetai megali omada!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #150 on: February 13, 2005, 21:24:27 »
kouiz...apo pote exoume na kerdisoume tis gries ektos edras?
My Own WoRST ENeMy.....

sogal

• Guest
« Reply #151 on: February 13, 2005, 21:35:55 »
den prepei na apantame se erothseis tetoies alla gia to pote 8a ftiaxoume omada.

apaoki13

• Guest
« Reply #152 on: February 13, 2005, 21:39:37 »
Loipon. Mia apo tis spanies fores fetos pou asxoloume me ta osa eginan se enan agwna. O logos gia ton opoio apofasisa na grapsw einai oti shmera h omada (se genikes grammes) mou arese. Mporei na mhn kaname epi8eseis alla toulaxiston gia prwth fora fetos eida paiktes na paizoun me toso pa8os. Diafwnw me ton schumi pou egrapse gia ton Zavantia giati to palhkari ebgale oxi 1 alla 4 gamates pases ek twn opoiwn tis dyo an tis a3iopoiouse o giwths kai o salpis 8a mporousan na feroun eykairia. O megahead kai o Zwgrafakis htan ga-ma-toi enw o zhsopoulos kai o koutsopoulos (eidika o deyteros) ebgalan matia me to pa8os tous. Tessera faoul kanan ston karypidh kai aytos shkwnotan kai synexize na prospa8ei. Aytoi pou den ekanan paixnidi htan o synh8hs ypoptos-lege me giasemh- kai to poulen mou o Giwths (o opoios akomh kai shmera htan poio apeilitikos apo tous perissoterous). A! kai na mhn 3exasw ton Udeze o opoios ka8arise polles faseis.

Sthn epi8esh re magkes to mono pou prepei na kanoume einai na anapsoume kantili mhpws kai o sikampala (an kai otan er8ei) kanei thn diafora kai bgazei kanenan epi8etiko se 8esh bolhs alliws den blepw mellon. Kai epipleon o salpis PREPEI na ma8ei na plasarei. Fetos exei xasei kamia dekaria (xwris yperbolh) tet-a-tet. Den dikaiologhte me tipota.

Se telikh analysh emena h omada mou arese perissotero apo opoiadhpote allh agwnistikh giati mono shmera eida tosous paiktes na pa8iazontai pragmatika.

TOTTI

• Guest
« Reply #153 on: February 13, 2005, 21:40:25 »
ebgale anakoinosh h pae gia tin diaithsia tou kyrioy spyropoulou!!!!!!
ti perimenate re mpaglamades,na mhn to sproksoun ton hraklako meta apo ayta pou eginan me dvd k ksero go??
ti na tin kano tin anakoinosh meta to mats re blakes,prin to mats giati mougka reee???
k koita na deis goumene to palto pou exeis ston pagko sou k ase tis paparies
ante re sto diaolo oloi apo ton paok re,ante sto diaolo
o kosmos tou paok koimatai re,pou eisai re thodora............
re tha klapsoume apo ta neyra k thn pikra reee

TA MYALA MAS K H KARDIA MAS PONANE RE

JOHNNYS-4-

• Guest
« Reply #154 on: February 13, 2005, 22:00:26 »
pia anakoinwsh kai prasina aloga re paidia? eimaste sobaroi twra? mas ftaiei h diathsia? gia allh mia fwra apogoiteftikh emfanish gia allh mia fwra eipa den 8a asxolh8w ws pote 8a paei ayto?
oso gia ton kosmo.. den kserw re paidia ksenerwnw twra teleutaia para pollh me auta pou ginonta  :-[

JOHNNYS-4-

• Guest
« Reply #155 on: February 13, 2005, 22:07:35 »
kala oso gia ton koutsopoulo to paidi den exei mono to onoma alla kai thn xarh :veryangry:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #156 on: February 13, 2005, 22:28:26 »
mpravo ston kosmo pou den adedrase poli giati exoume gayro entos kai i timwria paramoneyei!!!mpravo stous perissoterous apo tous pextes gia to pathos mono oxi gia ti mpala pou epexan.eida to mats meta sto video,megahead katharise oles tis faseis an kai dexi mpak!mietsel anetoimos alla 100 fores pio apotelesmatikos apo  ton giasemako :cwm23:

nomercy4

• Guest
« Reply #157 on: February 13, 2005, 22:36:52 »
den kserw an proseksate vathmologia alla an kerdizame tha eimaste konta stous prwtous me 8 vathmous diafora apo vazelo...sinipologiste kai tin asximi agwnistiki katastasi olwn twn omadwn...ara mipws telika den itan ena aplo paixnidi pou xasame alla kai kati parapnw

A re paok eukairies ta teleutaia xronia na kaneis kati allo sou dothikan polles alla vgazeis ta matia sou monos :headbang: :-[

TOTTI

• Guest
« Reply #158 on: February 13, 2005, 22:42:36 »
mhn koitas tin bathmologia file,giati an deis persi ayth thn agonistikh i omada eixe 39 bathmous........
shmera den htan mono o megkaxent kalos,alla olh h amyntikh leitourgeia ths omadas.alla auto eleipe 4 amytikous eixame,3 amyntika xaf k ton gioth pou ton ebale se rolo foutsini shmera.tin allh agonistikh tha ton balei dipla ston salpi
gi'auto den mporousame na allaksoume mia pasa sto kentro.enas dhmosiografos den brethike na ton rothsei poios epaize ton rolo tou epithetikou xaf shmera ston paok.auto pou kanei o maladenhs as poume.poios kyrie fringker??????

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #159 on: February 13, 2005, 22:48:20 »
poios frienger? :worried:oreos o kapetanos ferte ton gia termatofilaka ston paok