Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 20171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lydia_4

• Guest
Συμφωνω με τον GkaZ4, ανοιξανε τοπικ με φωτογραφιες που ηδη υπαρχουν και σε αλλα τοπικ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μην αρχισουμε τωρα να πιανουμε ενα-ενα τι ακυρα τοπικ εχουν ανοιχτει κατα καιρους εδω μεσα...

Οπαδικο σαιτ ειμαστε.. και αυτα τα τοπικ που ανοιξαν τις τελευταιες μερες και σας ενοχλουν εχουν φωτογραφιες διαμαντια απο μεγαλο φασμα της οπαδικης μας ιστοριας!

Lydia_4

• Guest
Δε λεμε το αντιθετο biv απλα οι φωτο που ποσταρονται ηδη υπαρχουν και σε αλλα τοπικ κ κατα την αποψη μου δεν υπηρχε λογος να ανοιχτει αλλο τοπικ για τα χερια αλλο για τις πλατες.Νομιζω πως το τοπικ της Κatisi που δειχνει φωτο απο το 70 εως σημερα περιεχει τετοιου ειδους.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ρε συ Biv (οπως και για σενα Lik) ειπα εγω οτι εχω προβλημα με τις φωτογραφιες? Ισα ισα που στο τοπικ με τα νεοΠΑΟΚια εγω το γουσταρω με τα χιλια οπως και αυτο με τις μανουρες και το ξυλο. Αυτο που εμενα ενοχλει ειναι οχι η υπαρξη αυτων των τοπικ αλλα το οτι μετα απο 3 μερες μπαινουνε (και θα μπαινουνε) οι ιδιες και πανω απο ολα το γεγονος οτι οι περισσοτερες ειναι απο συνδεσμιτικα σαιτ. ΘΕλετε να το οργανωσετε? Βαλτε λεζαντα απο τον καθε αγωνα και αριθμηστε τις φωτο σβηνοντας τις διπλες. Αλλιως θα ειναι ενα μπαχαλο με φωτο διεσπαρμενες σε 6-7 τοπικ.

Και οπως ειπα, οι περισσοτερες φωτο ειναι στο νετ. Εγω θα προτιμουσα φωτο αρχειου που εχει ο καθενας μας ή φωτο που σπανιζουνς στο διαδικτυο.

Απο εκει και περα εγω λεω την αποψη μου οπως κι εσυ λες τη δικια σου. Σεβαστες και οι 2. Οσο για αυτο που λετε με τα αλλα τοσα αχρηστα τοπικ μπορει να υπαρχουνε αλλα ειναι ανενεργα. Και δεν μιλαω για τα πνευματα και τους μαγγελανους που κλειδωθηκαν αλλα για πολλα αλλα.
Εμενα δεν μ αρεσει να μπαινω και να βλεπω απο τα 10 πιο δημοφιλη τα 8 να ειναι με φωτο οι οποιες ειναι αρκετες φορες ιδιες.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ved

• Αλλαγή
οταν ειδα τα νεα τοπικ για πλατες και χερια σκεφτηκα οτι ισως να δημιουργησουν μπερδεμα αλλα η ουσια ειναι οτι 1,000 φορες τοπικ με φωτο να βλεπει ο πιτσιρικας να γουσταρει.

ενας 14χρονος που θα μπει στο ιντερνετ και θα την ψαξει για ΠΑΟΚ και δει 2 τοπικ..

στο ενα τοπικ να σφαζομαστε για σαντος ζλαταν διοικητικα αναλυσεις επι αναλυσεων χωρις πολλες φορες ουσια και απο την αλλη θα δει το τοπικ με φωτο χερια πλατες γουστα κλπ...

ποιο τοπικ θα τον ξενερωσει και ποιο τοπικ θα τον πορωσει με τον συλλογο?  ;)

Offline cure

• Αλλαγή
Καταρχήν είμαι υπέρ των φωτογραφιών, αλλά τις προτιμώ με αρίθμηση για να μπορώ όταν τις συζητώ να πω στον άλλον, ρε μαλάκ την είδες την 145 που είναι στα σούτια; Γιατί προχθές δεν μπορούσα να συνεννοηθώ με ένα φίλο για ποιες φωτογραφίες μιλούσαμε.

Όσο γι' αυτό που λέει ο vedder το θεωρώ λάθος, γιατί βιντεάκια και φωτογραφίες μπορεί ο κάθε πιτσιρικάς να βρει πανεύκολα σε όλο το net, από youtube μέχρι το όποιο site.
ΠΑΟΚτσήδικη άποψη δεν βρίσκεις εύκολα στο internet, που να μιλάς με οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline corrupt

• Αλλαγή
εαν γινεται να μπει αυτο το logo στην εισαγωγη του site

http://img716.imageshack.us/img716/67/blackwhitea.jpg

Offline Suicidal

• Βασικός
Το έχουμε στα υπόψιν  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

MetroStar

• Guest
Kάντε κάτι αλλάξτε την εικόνα να μην γράφει φερτε μας το κύπελο με το που μπαινεις στο σάιτ. έχουμε τον πόνο μας την το βλεπουμε και συνέχεια

PAOK_VOLOS

• Guest
Προτεινω να μπει στην κεντρική το banner με τη συναυλία του sakis.Ας παραδειγματιστούμε,επιτέλους,από το δημοφιλέστερο,ανεξάρτητο,αγνό,οπαδικό σάιτ PAOKmania :02:

Offline Suicidal

• Βασικός
ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ?
θα ηταν αρκετα ενδιαφερον να γινει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια εποικοδομητική συζήτηση
πάνω σε αυτό το φλέγον και καυτό θέμα!!!!

αντι να περιοριστει το μιτινγκ σε μπυρες και χαβαλε καλυτερα θα ηταν να συζητηθουν θεματα οπως :

1) πως και γιατι το σαιτ εφτασε σε τετοιο σημειο παρακμης.

2) πως θα βγουμε απο αυτο το αδιεξοδο.

3) τροπους αξιοποιησης του τελευταιου ζωντανου κομματιου του σαιτ και των ατομων που το απαρτιζουν. = το λαιβ.

επειδη δεν ξερω αν θα παρεβρεθω δικια μου προταση ειναι να δωθουν αμεσα τα κλειδια του σαιτ σε νεα ατομα η και σε νεα ατομα.
και για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω τον εαυτο μου,,,αλλωστε μετα το θεμα κοντου δεν εχω ορεξη ουτε σε ματς να παω.

φυσικα αυτα δεν αποτελουν  μομφη για κανεναν ειδικα για ατομα που εκτιμω. αλλωστε ολοι οσοι μπαινουμε τοσες ωρες εδω μεσα λιγο η πολυ ευθυνομαστε και για τα καλα και για τα ασχημα.

επιβαλεται να αλλαξει το σαιτ vedder

επιβαλεται να αλλαξει το σαιτ vedder

ετσι. η επισκεψιμοτητα του σαιτ εχει πιασει πατο.

οταν η κεντρικη ανανεωνεται τοσο σπανια δεν εχει κανενα λογο ο αλλος να μπει.

και η μορφη ολου του σαιτ πρεπει να αλλαξει.

καποιες μονιμες στηλες μπορουν να δημιουργηθουν.

η ακομα να ανανεωνεται η κεντρικη εστω απο μια φωτο ρετρο μια παλια ιστορια,,, η ενα μικρο σχολιο.

εχουμε αφησει αυλικους και επαγγελματιες να αλωνιζουν και εχουμε παρατησει και τα τελευταια μας οπλα.

πρεπει να δωθει η ευκαιρια σε νεα ατομα. οι παλιοτεροι ας τους εμπιστευθουν.

μπορει να φτιαχτει μια στηλη με νεα οπαδων απολον τον κοσμο,,,μια στηλη αντι-μμε που θα σχολιαζουμε τις μαλακιες των αρδ ακομα και σε καθημερινη βαση,,μια στηλη με ιστοριες απο παλια και μια με ''φωτο ρετρο'' καθε βδομαδα που θα μπορουν ΟΛΟΙ και μη μελη να μπουν να σχολιαζουν = ημουν κιεγω τοτε εκει και θυμαμαι ...  κλπ.

θαβονται φωτο θυσαυρος στο φορουμ αντι να βγαζουμε την ιστορια μας προς τα εξω.

ρε ιδεες υπαρχουνε πολλες αλλα αμα δεν θελει ο μεγαλομετοχος  ;D δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα

αδέρφια, ο "μεγαλομέτοχος" θα είναι παρόν, μην διστάσετε λοιπόν,
ευκαιρία σας να συζητήσετε τις προτάσεις σας για τον forum από κοντά και face to face!
Ίσως αλλάξει κάτι, έτσι....

σωστος ο vedder. ο "ΠΑΟΚΤΣΗΣ" που ολοι θα θελαμε να δουμε στα περιπτερα θα μπορουσε να ειναι ιντερνετικος...νεες εποχες  ;)

1. Αν κανεις εχει καμια καλη ιδεα για το μερος ας στειλε pm σε μενα, ή  toy,  ή north.
2.offtopic: Διαβασα παραπανω με ενδιαφερον οσα ει[ε ο vedder.
  α.δε ξερω αν το επιτρεψουν οι συνθηκες για τετοιες συζητησεις στη προσεχη συναντηση.
  β.Ολες οι προτασεις ειναι ευπροσδεκτες απο οποιονδηποτε. Ειμαστε και μεταξυ μας σε φαση που συζηταμε αλλαγες.
  γ. Εχουμε τοπικ σχετικα οπου μπορει να γινεται η σχετικη συζητηση. Καλο θα ηταν οι προτασεις να ειναι οσο το δυνατον πιο συγκεκριμενες και αν ειναι δυνατον να εχουν και τον τροπο υλοποιησης: Πχ προτεινω τον εαυτο μου ή τον Α να αναλαβει να κανει καθε εβδομαδα το χ πραγμα.

Offline toy

• Αλλαγή
Ο μεγαλομέτοχος ήταν εκεί και είναι ανοιχτός όπως πάντα
πλην του βέντερ όμως κανείς άλλος δεν μπήκε στον κόπο
Χρειάζονται πρότασεις και ιδέες συγκεκριμένες π.χ.( πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αυτό κι αυτό και όχι άσε στην πόρτα τα κλειδιά...)
Επίσεις επαναλαμβάνω την θέση μου ότι με πορδές δε βάφονται αυγά.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

GeorgT

• Guest
+1 στον toy!! Συγκεκριμένες προτάσεις ζητάει ο λαος! Π.χ να γινει μια προσπάθεια ανανέωσης των ομάδων (news, multi κλπ κλπ κλπ) αλλα αυτο ακούγεται πιο εύκολο απ οσο ειναι αλλα π.χ ειναι κριμα τοσες φωτογραφίες που ανεβαίνουν τελευταία να χάνονται μεσα στο φόρουμ κ να μην μπαίνουν κ απευθείας στη gallery  του site κ να τις κατηγοριοποιούμε βάζοντας λινκς σαν αφιερώματα στην αρχική!

Offline Suicidal

• Βασικός
toy,
ρώτησα αν έγινε στο meeting καμια κουβέντα επί του θέματος.

Όσο για προτάσεις, έχουν γίνει "λίγο ποιο πριβέ" στο παρελθόν, αλλα....

Offline toy

• Αλλαγή
billy σου απάντησα νομίζω ότι κουβέντα έγινε μόνο με τον βέρντερ που εμφανίστηκε
Επίσεις πρέπει να επαναλάβω ότι χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις το οποίο για μένα είναι το ήμισυ του παντός.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Suicidal

• Βασικός
Αν ρωτήσεις τον δικέφαλο και τον HOMO PAOKUS θα σε πούνε για συγκεκριμένες προτάσεις.... τέλος πάντων.

Αντε ρε μάγκες , τι περιμένετε ? Αλλαγές θέλετε ?
ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, μην περιμένετε τον Vedder και τον κάθε Vedder!

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Λιγότερη ως καθόλου ανοχή σε όποιον κράζει οπαδούς μας εδώ μέσα για επεισόδια,μπούκες,ντου σε γήπεδα και τα σχετικά!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline dave

• Αλλαγή
κ γω περιμενω να δω προτασεις, για να δω πως σκοπευουν να διδαξουν ΠΑΟΚ, οι εκπροσωποι των λιγων καθαρων και τιμιων ΠΑΟΚτσηδων, που κρατανε το σαιτ, βριζοντας οσους διαφωνουν, μη απαντωντας σε οτι δε βολευει, και κουτσομπολευοντας τους υπολοιπους στο λαιβ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καλο θα ηταν να εισαι πιο συγκεκριμενος με προσωπα και καταστασεις

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GeorgT

• Guest
Λιγότερη ως καθόλου ανοχή σε όποιον κράζει οπαδούς μας εδώ μέσα για επεισόδια,μπούκες,ντου σε γήπεδα και τα σχετικά!

κ γιατι μονο για αυτούς, δηλαδή τους τρεντο-ΠΑΟΚτσηδες μπορούμε να τους κράζουμε ελεύθερα?? Ολοι το ιδιο είμαστε κ αν στο μέλλον δώσει κάποιος δικαίωμα (π.χ βαρεθεί ο τρεντακιας) τοτε θα φαει το κράξιμο του!