Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 19934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Απαντήσεις στις εργασίες

1) Προσωπικά μηνύματα που χάθηκαν
Το πρόβλημα είναι η συνέχεια του προβλήματος που είχαμε μερικούς μήνες πριν. Έχει να κάνει με την κωδικοποίηση των μηνυμάτων και το αποτέλεσμα ήταν η βάση δεδομένων που τα έχει καταχωρήσει να είχε χάσει την σταθερότητά της. Την διορθώσαμε, αλλά δυστυχώς χάθηκαν τα μηνύματα μέχρι 31/12/2008.
Θυμίζουμε ότι η καταχώρηση σημαντικών πληροφοριών στα πμ δεν είναι η καλύτερη λύση. Το PAOKWORLD σας δίνει τη δυνατότητα να προωθείτε τα πμ σας στο email σας έτσι ώστε να τα κρατάτε στο δικό σας κομπιούτερ κι όχι στον server του PAOKWORLD.
Ζητούμε συγνώμη γι αυτό το ατύχημα και προτρέπουμε όλα τα μέλη είτε να σώζουν τα πμ τους είτε (το πιο εύκολο) να τα προωθούν στο email τους χρησιμοποιώντας την επιλογή στο προφίλ τους.

2) Αλλαγές στην κεντρική
Οι αλλαγές στην κεντρική σελίδα έχουν να κάνουν με τεχνικούς λόγους. Τα κομμάτια που έχουν απενεργοποιηθεί ελέγχονται για "τρύπες ασφάλειας" και για συμβατότητα με κάποιες επιλογές του σέρβερ. Εάν δεν υπάρξουν προβλήματα, θα τα επαναφέρουμε. Για την ώρα καλούμε τα μέλη να χρησιμοποιούν τις συντομεύσεις του forum και το νέο Live! Οι συντομεύσεις θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά την ολοκλήρωση των τεστ, η μορφή του τελικού Live! δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

Περισσότερα σε λίγες μέρες
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
καντε τα ολα οπως πριν παιδια...

oχι  αυριο   ......    ΤΩΡΑ .......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Suicidal

• Βασικός
我們談漢語為了性交緣故
Κοινός: Κινέζικα μιλάμε ρε πστ μου?

Οι αλλαγές στην κεντρική σελίδα έχουν να κάνουν με τεχνικούς λόγους. Τα κομμάτια που έχουν απενεργοποιηθεί ελέγχονται για "τρύπες ασφάλειας" και για συμβατότητα με κάποιες επιλογές του σέρβερ. Εάν δεν υπάρξουν προβλήματα, θα τα επαναφέρουμε.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
Δεν γνωρίζω αν συμβαίνει μόνο σε μένα, αλλά στο προσωρινό live δεν βλέπω τι γράφουν οι συνομιλητές... Βλέπω μόνο τα δικά μου γραφόμενα, το υπόλοιπο είναι απλά μαύρο... ΙΕ server, δεν παίζει μοζίλα...

edit: sorry παίδες, μαλακία μου, να μεταφερθεί στα του site...  ;D ;D ;D

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
τί έκδοση του IE explorer έχεις;

Offline corrupt

• Αλλαγή
OK Δικέφαλε, τώρα τα βλέπω όλα κανονικά. Ποιός ξέρει τι διάολο συνέβαινε. Σε κάποιες φάσεις έβλεπα τους άλλους με 2-3 λεπτά καθυστέρηση (από την αναγραφή ώρας) ή απλά μαύρα όλα, όταν έκανα refresh τη σελίδα, εκτός απ'τα δικά μου.

Τώρα δουλεύει κανονικά το live.

DimNaoussa

• Guest
το live θα γινει οπως παλια? ? η θα μεινει ετσι οπως εχει γιατι τωρα ειναι αρκετα προβληματικο και οχι τοσο λειτουργικο..σε κουραζει λιγο..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
κατά 90% δεν θα γίνει όπως πριν.
κατά 50% δεν θα μείνει όπως είναι τώρα.

MetroStar

• Guest
Μια χαρά είναι το νέο live.  Το μόνο που του λείπει είναι περισσότερα εικονίδια και πιο εύχρηστη λειτουργία private chat (να μιλάς privαte σε ξεχωριστό παράθυρο, να μιλάς με πολλους ταυτόχρονα private κτλ). Κατα τ' άλλα είναι πολύ βελτιωμένο, πιο γρήγορο, μπορούμε να βλέπουμε ποιοι είναι μέσα κάθε φορά και άλλα πολλά.Τα ζάρια μόνο δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράνε.  ;D

Σχετικά με το σκάκι τώρα, καλή κίνηση και περιμένω στο μέλλον να δημιουργηθεί και τουρνουά ,με κλήρωση ,δώρο μπλούζα στον νικητή κτλ. :)

Επίσης θα είναι ωραίο να προστεθούν και άλλα παιχνίδια όπως τάβλι (εκεί θα γίνει χαμός) και poker texas hold'em.

Oι αλλαγές είναι προς την σωστή κατεύθυνση και περιμένω να γίνουν κι άλλες (που είναι η στήλη οεο? :P )

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
texas hold em οε οε οε, οε οε οε
+10000000000000000000000000
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Bayern4

• Guest
Στη κεντρικη σελιδα του site, στις κατηγοριες Συνδέσεις & Σύνδεσμοι
τα link ειναι κενα/dead. θα ανανεωθουν ή θα καταργηθουν;

επισης στα banner που εχει δεξια, καποια οδηγουν επισης σε κενα links, οπως για τον ΑΣ, τον Πετζα κ για τα παιδια που χαθηκαν.

DimNaoussa

• Guest
παιδια το τελαυταια τοπικ θα τα βλεπουμε οπως παλια κεντρικη? ? το live παντως δεν μπορω να το χειριστω γτ μολις το ανοιγω και αρχισω συζητηση πηγαινοθ ολα κατα κατω αλλου ειναι η μπαρα κτλπ..επισης καντε το λιγο σοβαρο πχ τα ζαρια τι σχεση εχουν με τον ΠΑΟΚ? ?μηπως γιναμε λιγο Paokmania χωρις να θελω να το υποβιβασω το συγκικριμενο..απλα περιοχει και φθν ζονε..εμεις οπαδικο φορουμ δεν ειμαστε? ?

Offline Suicidal

• Βασικός
παιδια το τελαυταια τοπικ θα τα βλεπουμε οπως παλια κεντρικη? ?
Ήθελα να ξερα πόσες φορές θα το ρωτήσεις ακόμα.
Είπαμε:

2) Αλλαγές στην κεντρική
Οι αλλαγές στην κεντρική σελίδα έχουν να κάνουν με τεχνικούς λόγους. Τα κομμάτια που έχουν απενεργοποιηθεί ελέγχονται για "τρύπες ασφάλειας" και για συμβατότητα με κάποιες επιλογές του σέρβερ. Εάν δεν υπάρξουν προβλήματα, θα τα επαναφέρουμε. Για την ώρα καλούμε τα μέλη να χρησιμοποιούν τις συντομεύσεις του forum και το νέο Live! Οι συντομεύσεις θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά την ολοκλήρωση των τεστ, η μορφή του τελικού Live! δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

Τώρα τα ζόρια περί ζαριών..... κλάιν......
συμπεριλαμβάνετε απλά σαν οπτιόν του λάιβ, δάτς ολ ντιούντ!
Κάντε το ποιό σοβαρό λέει, μην θυμηθούμε τώρα άλλα κι άλλα (και δικά σου).
Ενα λάιβ είναι τόσο σοβαρό όσο αυτοί που το χρησιμοποιούν.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

chiltsid

• Guest
εγω πάντως προσωπικά βρισκω τις αλλαγές πολυ θετικες,προπαντός το λιφε μου φαινεται πολυ πιο εύχρηστο και πιο γρηγορο.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Και μενα μια χαρα με φαινεται το νεο live... τα σεβη μου στον Δικεφαλο... ;)

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
εγώ έχω πρόβλημα,μια μου το δείχνει το Live, την άλλη δεν το βγάζει καν και άλλες φορές με βάζει στο live chat και με πετάει μετά από λίγο.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το νέο chat είναι πολύ καλό αλλά εμένα με λείπει η κατάσταση με τα 10 τελευταία όχι σχόλια αλλά θέματα που σχολιάστηκαν!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Bayern4

• Guest
Στη κεντρικη σελιδα του site, στις κατηγοριες Συνδέσεις & Σύνδεσμοι
τα link ειναι κενα/dead. θα ανανεωθουν ή θα καταργηθουν;

επισης στα banner που εχει δεξια, καποια οδηγουν επισης σε κενα links, οπως για τον ΑΣ, τον Πετζα κ για τα παιδια που χαθηκαν.
το πρωτο μερος is ok, αν κ χρειαζεται μια ανανεωση στις λιστες με τα Links.
αναμενουμε κ το δευτερο

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ένα θεματάκι με το Live
με πετάει έξω κάθε περίπου 30+ λεπτά...πρέπει να ξανακάνω Login και μετά δουλεύει κανονικά....
Porque?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
όσοι δεν συμμετέχουν ενεργά στο Live! γίνονται αυτόματα logout.
Σε "ενεργή συμμετοχή" το Live! θεωρεί τα μέλη που γράφουν.