Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 19789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
θα κανω τα παντα για να παρω τη φατσα του σκορδα... ;D ;D ;D ;D ;D
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
stin triti mia foto tou kokali . ama pote fao portokali min lete giati autos o obelus pidikse apo to mpalkoni tou
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

LoGotHeTiS

• Guest

Η πρώτη φώτο είναι έτοιμη..Χεχεχε..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Δεύτερη φορά ιλαρά.... και η αιτία είναι η ίδια.... mods δεκτό και σεβαστό!!!
PAOK is a Social Movement!

fatal_invasion

• Guest
Δικέφαλε την βρήκα την λύση!Μιας και βλέπω ότι όλοι συμπαθούνε τον μέτροσταρ λέω να σου στείλω μια φώτο του,να την βάλεις για κόκκινη κάρτα! :lol: :lol:

MetroStar

• Guest
ετσι μια προταση και απο μενα ,αν ειναι εφικτο. δεν γινεται αυτο το κιτρινο warned να γινει πορτοκαλι ας πουμε ρε παιδι μου? καπως χτυπαει ασχημα ,δεν ξερω, δειτε το . λαχανι ,γαλαζιο , κατι αλλο τσπ.
υ.γ . ας σταματησετε παντως ρε αδερφια αυτο το πραγμα με τους τσακωμους και τις ειρωνειες. και ας εχει καποιος δικιο και καποιος αδικο. λιγο νερο στο κρασι σας ας πουμε.

Α γεια σου αδερφε.Μακαρι να χαν ολοι την ιδια γνωμη.

MetroStar

• Guest
Παιδια καλη ιδεα. Και θα σας στειλω και μια του φαταλ για να την δίνετε παράσημο στο καλο παιδι του μήνα.

Offline bozik

• Αλλαγή
που να παει και καλα ο ΠΑΟΚ....ποσοι σκουλικοβαζελοι φανεροι και ποσοι σκουλικοβαζελοι  που θα το παιζουν  ΠΑΟΚ θα εμφανιστουυυυυυυν-μην βαλω  και τους καυγατζηδες  αντιδραστικους...κιτρινο βλεπω να γινετε το forum.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MetroStar

• Guest
Edit Δικέφαλος: Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ

Ρε φίλε επειδή προφανώς αν και το λες υπογεια σε μενα απευθύνεσαι η εστω και σε εμενα , για την καταντια του φορουμ φταινε οι κολλημενοι.

Edit Δικέφαλος: Για την κατάντια που λες φταις κι εσύ. Και το ξαναγράφω, οι 2-3-5-10 μέρες που θα κρατήσει όλο αυτό το κομφούζιο είναι απλά μια στιγμή στη διαδρομή του φόρουμ αυτού. Και επέτρεψέ μου να θεωρώ αστείο να εκφράζεται κάποιος αρνητικά για ένα φόρουμ όταν είναι μέλος του μόλις 6 μήνες...
« Last Edit: June 09, 2008, 18:10:40 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Είναι λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό να συγκρατούμε τα νεύρα μας και να έχουμε εμπιστοσύνη στους mods.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
poia katantia re? to forum ta spaei.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρειαζόμαστε 3 φωτογραφίες:

1- Η κίτρινη κουκίδα. Απλή παρατήρηση.
2- Η πορτοκαλί κουκίδα. Απαιτείται έγκριση των mod για να γράψεις.
3- Η πορτοκαλί κουκίδα. Δεν μπορείς να γράψεις καθόλου.

Προς το παρόν παίζουν τα εξής:   
1- φώτο του Σκόρδα.              mpatman
2- φώτο του Φασούλα             paneloudh
3- ???  iwannidhs                    john gou
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή

Ρε φίλε επειδή προφανώς αν και το λες υπογεια σε μενα απευθύνεσαι η εστω και σε εμενα , για την καταντια του φορουμ φταινε οι κολλημενοι.
τη να κανουμε εχουμε το κακο ισως για σενα για μενα καλο να ειμαστε κολλημενοι με τον ΠΑΟΚ... ...καμια καταντια δεν βλεπω εγω....σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που ειναι εδω μεσα απευθυνομαι.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MetroStar

• Guest
Γεια σου ρε μποζο
 Warned by Δικέφαλος: Ειρωνεία προς άλλα μέλη.

northeagle_4

• Guest
  Κατα την γνωμη μου οι κιτρινες σε Diego,Kissmyarrow,maktpol ειναι τραβηγμενες.Ξερω οτι θελετε να προλαβετε τα χειροτερα για να μην γινει μπαχαλο αλλα με απευθειας κοκκινη στον μετροπολιςσταρ νομιζω θα το αποφευγατε καλυτερα.Και παλι καλα που απαντησαν ετσι τα παιδια εγω ημουν ετοιμος για μπινελικομα αλλα τελικα τον εγραψα στο μεγαλο μου π......ι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Χρειαζόμαστε 3 φωτογραφίες:

1- Η κίτρινη κουκίδα. Απλή παρατήρηση.
2- Η πορτοκαλί κουκίδα. Απαιτείται έγκριση των mod για να γράψεις.
3- Η πορτοκαλί κουκίδα. Δεν μπορείς να γράψεις καθόλου.

Προς το παρόν παίζουν τα εξής:
1- φώτο του Σκόρδα.
2- φώτο του Φασούλα
3- ???
kontopoytanos.pws ton ksexasate ayton
« Last Edit: June 09, 2008, 21:05:40 by gianniwths4 »

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
γμησε η κεντρικη ;D

Offline bozik

• Αλλαγή
Γεια σου ρε μποζο

:-X    .........πανελουδη βλεπω ξεχνατε για καρτα.....κατσαρη...εχουμε πολλα λαμογια-απο που να αρχισω...απο καθαρους εχουμε ξεμεινει και αυτους τους λιγους σε ποσοτητα που εχουμε,  μερικοι δεν τον πιστευουν  πως γινεται να ειναι καθαρη....η κεντρικη οπως ειναι πρεπει να τη δουμε στην ΤΟΥΜΠΑ σε πραγματικες συνθηκες...ελπιζω καποτε να το δουμε....

skilos

• Guest
re paidia to fagate to palikari, enas me deka ? Den paei, xanaxwristite na paixoume apo tin arxi.... egw dialegw metro... bozik seira sou.....