Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 20104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
emas mas grafeis e?
fasista ratsisth !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
βρε κάτι λάθος κάνεις προφανώς... δοκίμασε ξανά, με άλλη εικόνα
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

GeorgT

• Guest
λογικά θα θέλει να γίνει resize της εικόνας με κανένα άλλο πρόγραμμα κ να έχει πλάτος 400pixel εγώ ετσι το έκανα (400χ400)

Offline Suicidal

• Βασικός
la8os profanos den paizei na kanw.
exw to pic ston sklhro kai to anebazw apo thn option:
KAI ---> Έχω δική μου φωτογραφία:
KAI ---> Θα αποστείλω δική μου φωτογραφία:
kai stis 2 periptwseis pif!
H foto otan thn kanw right click -- Properties me thn bgazei 1412 x 1041 Pixel kai Size 173 KB
GeorgeT ti 400x400 , edw thn exw sto triplasio kai den thn bgazei.

den gameis , 8a thn bgaloun etsi sto tiny oi 3 pallikarades sto avatar mou.... opeios 3erei , 3erei !  :P
(apla poly periergo giati o jamaican me mikroteres diastaseis tou thn bgazei big)
fuck it, makari natan ayta ta problimata mas.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Ρε παίδες, αυτό με τα κόκκινα και πράσινα και δεν ξέρω τι άλλο χρώματα στα nicks δεν αντέχεται!
PAOK is a Social Movement!

Offline Geo

• Αλλαγή
Οι simple users γίνεται να έχουν μαύρο χρώμα? Επιλέγω το Default Theme Black και οι υπόλοιποι, πλην τους έγχρωμους, δεν φαίνονται.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ένα μεγάλο μπράβο στα αλάνια που ασχολούνται με την αναβάθμιση του φόρουμ. Αναγέννηση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα λέμε!!!!

Cheers!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ρε παίδες, αυτό με τα κόκκινα και πράσινα και δεν ξέρω τι άλλο χρώματα στα nicks δεν αντέχεται!
Τα χρώματα είναι για να διευκολύνουν τα μέλη να εντοπίσουν πιο εύκολα τα μέλη της κάθε ομάδας. Δεν θα αλλάξουν τα χρώματα

Οι simple users γίνεται να έχουν μαύρο χρώμα? Επιλέγω το Default Theme Black και οι υπόλοιποι, πλην τους έγχρωμους, δεν φαίνονται.

Δυστυχώς τα χρώματα των μελών δεν αλλάζουν με το background χρώμα. Το βασικό χρώμα του forum είναι το μαύρο συνεπώς δεν μπορούμε να έχουμε μαύρο χρώμα στα μέλη. Είναι ένα πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε με αποχρώσεις του γκρι...
Προς το παρόν θα παραμείνει όπως έχει.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
As ginei ena kainourio intro gia to site re paidia...kai as bgei auto me ton gay-ro...perase tora pame gia ton teli!!!

Den iparxei kapoio filotimo melos na doulepsei ligo gia kainourio intro sto site?...(a kai opoios ftiaksei tipota as balei kanena gkomenaki me apromaura ligo na goustaroume... ;D)
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
den paizoun ta gif sto avatar re gmt.. kai einai katw apo 100k!  >:(

GeorgT

• Guest
Κατι παίζει γενικά με τα avatars, από το πρωί εχω κάνει 100 χιλιάδες αλχημείες αλλά τίποτα!!! Τωρα δεν μου αλλάζει καθόλου, θα πιω ενα καφέ κ continue!!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
να αναφερω οτι εαν προσπαθησεις να αλλαξεις σκιν..οπως εκανα εγω και πηγα στο λευκο δεν εμφανιζεται το PAOKWORLD Live!
μαλλον πρεπει να το προσθεσεις και σε αυτο το σκιν δικεφαλε..

northeagle_4

• Guest
Λοιπον διαβασα πολλα σχεδον ολα καθως ελειπα 5-6 μερες και εχω ενα παραπανο,δεν εχει σχεση με την λειτουργικοτητα του σιτε αλλα με πολλα σχολια που γινονται τελευταια.Εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα πριν κανα μηνα αλλα ειλικρινα αρχιζω και σπαζομαι και δεν ειμαι ο μονος.
  Καταρχας παρακληση προς ολα τα μελη πριν γραψουν κατι να σκεφτονται καλα τι λενε και πως το λενε,καποιοι θα συναντηθουμε ισως καποια στιγμη τυχαια ή οργανομενα (καποιοι οχι) και ειμαι σιγουρος οτι τοτε πολλοι θα ντραπειτε και θα νιωσετε ασχημα για αμπελοφιλοσοφιες τυπου "επρεπε να ερθει Χ και ηρθε","ο γκαβρα ειναι πιανολας" κ.ο.κ
  Οταν αυτα μαλιστα προερχονται ΚΑΙ απο μελη παλια με ωραιο γραπτο λογο με τρελλαινει περισσοτερο.Το εχουμε πει και παρακαλω πολυ τα παιδια να το κοιταξουν,ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ PAOKFC για να λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του και να το παιζει εξυπνος,ουτε ειναι αναμεταδοτης του ραπτοπουλου και καθε αλλου λατρη της κρεατοβεργας,σοβαρευτειτε λοιπον ολοι καντε κριτικη ,αναπτυξτε τις αποψεις σας ,καντε χαβαλε αλλα καφενειακες κουβεντες που μαλιστα ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ τον ΠΑΟΚ και κατεπεταση ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ μακρια απο εδω.
  Οποιος δεν μπορει και δεν θελει να παει αλλου να μαλακιστει....
Εδω ειναι οπαδικο φορουμ και τουλαχιστον τα του ΠΑΟΚ (διοικητικα,αγωνιστικα) απαιτω να συζητουνται με σοβαροτητα και ας διαφωνουμε σε 1002 θεματα δεν πειραζει κανεναν αυτο.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
@northeagle_4

AN, λέω ΑΝ, διάβασες και αυτό:

" Άσε με μωρέ με τον πιανόλα.... τόσα λεφτά πήρε από το γαύρο για να κάνει τσαφαδιές.... ας πάει σε ψυχολόγο αν θέλει ψυχολογική στήριξη.... φράγκα έβγαλε.... "

να ξέρεις ότι το ποστάρισα με ειρωνική διάθεση και μετά από πολλές (κουραστικές) συζητήσεις με φίλους εδώ μέσα! Και προς απόδειξη, θα σου πρότινα να διαβάσεις στο ίδιο τόπικ τις αρχικές μου τοποθετήσεις!

Στο λέω με φιλική διάθεση και χωρίς καμία παρεξήγηση. Και το τονίζω, ΑΝ αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο ποστ!

Φιλικά, Papritsa.
PAOK is a Social Movement!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν μπορω να ανεβασω φωτο καν στο προφιλ μου δοκιμασα και τους 3 τροπους αλλα τπτ..

northeagle_4

• Guest
αδερφε ουτε θυμομουν οτι το ποσταρες εσυ,σιγουρα αν το ειπες με ειρωνικη διαθεση το επιασα.Μιλαω για αυτους που στηριζουν τετοιες αποψεις και τις αναμεταδιδουν οποτε μαλλον δεν σε παιρνει η μπαλα.Καθε τετοια μαλακια που γραφετε πρεπει να κοβετε μαχαιρι και πιστευω να συμφωνουμε ολοι(σχεδον ολοι) σε αυτο.
   φιλικα εννοειτε

jimpapa83

• Guest
Paidia den xero ean edo einai to katalilo meros gia na rotiso i mallon na proteino kati gia to Paokworld LIVE !

Einai eukolo na deixnei poia i Posa atoma einai ekeinei tin stigmi mesa sto LIVE? kana dio fores etuxe na grapso kai na eimai monos mou mesa , entaxei den einai tipota sobaro apla mia protasi oste na xeroume poioi einai mesa .

LoGotHeTiS

• Guest
Eκπληκτικό το νέο layout!!!!!!

Mια γνώμη,ίσως αντί για intro screen θα μπορούσε το  " ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ" ή οποιοσδήποτε τίτλος να μπαίνει ακριβώς κάτω από το horrizontal menu και να είναι σαν κεντρικός τίτλος της σελίδας.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Oraia allagi alla kata tin apopsi  mou isos oi katigories ligo na ksexorizoun...giati den katalabaineis kai poli oti stin mia exeis ta nea kai akribos apo kato blepeis ta multimedia updates xoris ousiastika na katalabeis oti allazei katigoria!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Θα ξεχωρίζουν πιο εύκολα στο προσεχές μέλλον.
Ωραία η ιδέα σου logothetis, άλλωστε η splash screen θα αλλάξει κι αυτή...