Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 19961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Να ρωτήσω, τώρα που θα ξανά ανεβεί η αρχική σελίδα θα ειναι οπως παλια,  η μας ετοιμάζεται καμιά αλλαγή τρελλιαρικη να γουστάρουμε τα τρελοΠΑΟΚια!!! ::) ::)

Offline agraf

• Αλλαγή
Όσο και να μου αρέσει ,το μαύρο/γκρί χρώμα του φόρουμ ,είναι κουραστικό παιδιά. :(

+1

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Παιδιά εμένα αυτό το μεταλλικό μαύρο  μ αρέσει πάρα πολύ δεν πιστεύω να το αλλάξετε( δημοψήφισμα τώρα) απλά όσοι γράφουν στα ξένα πρέπει να ξέρουν ότι σίγουρα είναι δυσκολότερο κάποιος να διαβάσει την τοποθέτηση τους. Καλό αυτό γιατί δεν μαρέσουν και πολύ  ;D. Μήπως ξέρουμε και πότε θα επανέλθει πλήρως το site ?
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

JamaicaN

• Guest
Παιδιά εμένα αυτό το μεταλλικό μαύρο  μ αρέσει πάρα πολύ δεν πιστεύω να το αλλάξετε

+1

Offline Geo

• Αλλαγή
Η ταπεινή μου γνώμη μου είναι ότι το κλασικό είναι και καλό, δηλ. άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα είναι ότι πιο ξεκούραστο για το μάτι.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

JamaicaN

• Guest
Epeita apo mia suntomi dokimi olwn twn allwn xrwmatwn eksakolouthw na pisteuw pws to metaliko mauro einai to kalutero...
Fusika to wraio einai kati upokeimeniko...Ektos an afora tis Elvetides 8)

Poios tha mou pei oti to 3o nimou apo deksia DEN einai wraio?
http://img99.imageshack.us/img99/2189/mazoretes11fh3.jpg
« Last Edit: February 26, 2008, 01:05:03 by JamaicaN »

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
No Gods,No Masters

JamaicaN

• Guest
@Dikefale,

Psaxnw na balw to avatar pou eixa(ennoite pws den to xw poia sto skliro mou), kai pigainontas stis rithmiseis tou profil sto prwsopiki einona-->avatar...
Exei OLWN ektos apo to diko mou!!!!! Ti ratsismos einai autos? Entaksei allodapoi apo Jamaica alla oxi ki etsi.... 8)
Exeis balei kapoia epilektika as poumeee? >:(
To postarw edw (kai oxi pm) mipws to xreiastei kanas allos..

LoGotHeTiS

• Guest
Στην ανάλυση 1024*768 τα avatar κάνουν "οριζόντιο" scroll.Μου άρεσε πολύ που μεγάλωσαν τα avatar αλλά ίσως χρειάζετε λίγο λιγότερο πλάτος έτσι ώστε να φαίνετε οk..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Άλλαξα το πλάτος των αβατάρ.
Τζαμαϊκανέ δεν θυμάμαι τί αβατάρ είχες οπότε δε μπορώ να το βρώ... Κανονικά όλα μεταφέρθηκαν.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

BIANCONERO

• Guest
Να κανω μια ερωτηση? (προς οποιον μπορει να απαντησει κ ξερει..)
Σε καθε σελιδα στο Φορουμ που ανοιγω πλεον χωρανε λιγοτερα μηνυματα απ' οτι παλια. Παρατηρειται μονο σε μενα αυτο και εχει να κανει με δικες μου ρυθμισεις, η ειναι μια αλλαγη στο "νεο" σαιτ?
Προσωπικα θεωρω καλυτερο να φαινονται οσο πιο πολλα απο τα γραφομενα σε καθε σελιδα..ωστε να μη χρειαζεται να γυριζουμε μπρος πισω για ενημερωνομαστε για οσα εχουμε χασει, και να κραταμε πιο ευκολα επαφη με οσα γραφονται και διαβαζουμε! Φυσικα μπορει και να εχει μια λογικη που γινεται αυτο..η μπορει παλι να παρατηρειται μονο σε μενα , οποτε περιμενω μια απαντηση για να το ψαξω!

JamaicaN

• Guest
Apo oso gnwrizw, kathe selida xwraei 10 posts...Asxeta an ta posts einia megala i oxi....
Isws sou fenete oti xwraei ligotera isws apla einai mikrotera posts....

Epsaksa alla de brika ruthmisi pou na boreis na to allakseis...
Opote logika einai ruthmiseis tou Dikefalou sto forum genikotera, diladi se olous fenete to idio..

OKSW  SIX SIX SIX  :D ;D

Offline Suicidal

• Βασικός
Παρακαλώ διαβάστε εδώ:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=8313.0

mhn tous kaloma8aineis, se ligo 8a zhthsoun kai grammatea
na tous grafei ta post  ;D

(as poume thn 3h apo de3ia  :P )
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apostolos

• Guest
Alhtheia ti apegine to shoutbox? An katalaba kala tha emfanizetai sth nea kentrikh otan auth tha einai etoimh?

Offline Suicidal

• Βασικός
kala katalabes  ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
Dikefale pws ginete na exei kai to diko mou avatar mege8os
san to avatar tou jamaican?

LoGotHeTiS

• Guest
Δυστυχώς πάλι κάνουν scroll τα avatars.. :(

Offline bane

• Αλλαγή
το δικο μου αβαταρ με το κεφαλι του πουστη δεν υπαρχει. χαθηκε μαλον στην μεταφορα.και οχι τιποτε αλλο αλλα να . ειναι ωραια βαμενος με τα κραγιον και τα make up σκετη τρελα ο gay . και οι βλεφαριδες οι ψευτικες αλλο πραμα. ;D
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ