Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 21280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
καλημερα αδερφε

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
καλώς ήρθες DIO 4.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

DIO 4

• Guest
καλημερα αδερφια

Ευχαριστω για το καλοσωρισμα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
φανταζομαι το nick σου προερχεται απ τον μεγαλυτερο τραγουδιστη ever????DIO ΡΕ!!!! STARGAZER KAI ΕΤΣΙ......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

DIO 4

• Guest
ΣΩΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚτσής ...ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΩΣ DIO 4..

edit tsakalaki

φίλε καλώς όρισες στο φόρουμ, μην γράφεις με κεφαλαία είναι κουραστικά στην ανάγνωση
« Last Edit: February 13, 2008, 11:33:36 by tsakalaki »

DIO 4

• Guest

οκ δεν ξαναγραφω με
 κεφαλαία

DIO 4

• Guest
akous Sabbath..?

edit tsakalaki

Παιδιά παρακαλώ αν έχετε να πείτε κάτι υπάρχουν τα π.μ

Ευχαριστώ
« Last Edit: February 13, 2008, 11:44:36 by tsakalaki »

Offline Suicidal

• Βασικός
DIO

Kalws hr8es ki apo mena alla mia paraklhsh !

Den kanoume chat edw mesa sto forum, to topic leei
Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators ( για το SITE )

gi'ayta exoume to shoutbox sthn arxikh!
EYXARISTW !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

DIO 4

• Guest
Μην αντιμετοποιζετε τοσο  σκληρα ενα νεο μελος δεν τα γνωριζω ολα .Ειμαι DIO δεν συμαινει ομως οτι τα γνωριζω ολα .Παντως οσο αναφωρα τον ΠΑΟΚ γνωριζω και εχω ζησει αρκετα απο το 1986 που ειμαι στο γήπεδο..

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Παίδες, δεν ξέρω αν υπάρχει γενικό πρόβλημα στο σάιτ, αλλά έχω την εντύπωση ότι το shout box, μου έχει κάνει πολύ αργή την είσοδο στα τόπικ και το refresh σχεδόν αδύνατο. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή λέω αρλούμπες.... sorry αν δεν είμαι στο κατάλληλο topic.   
PAOK is a Social Movement!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Δώστε ρε μία απάντηση....  :smiley4:

Offline Suicidal

• Βασικός
Χθες στις 16:56:41] Δικέφαλος: παιδιά υπάρχουν αυτή τη στιγμή 3 λόγοι που το σάιτ είναι λίγο αργό:

[Χθες στις 16:57:45] Δικέφαλος: 1- Κάνω κάποιες αλλαγές

[Χθες στις 16:57:46] Δικέφαλος: 2- Υπάρχει τρελό τράφικ με τους αγώνες και τα βίντεο που βάλαμε

[Χθες στις 16:57:46] Δικέφαλος: 3- Τον παίρνει ο σέρβερ

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
ΟΚ, thanks.

JamaicaN

• Guest
erwtisi:

Otan kanw post mia apantisi blepw apo panw to shout box...To opoio deixnei diaforetika pragmata apo to PAOKWORLD Live stin arxiki....Episis otan grafw kati sto shout box den emfanizei tipota i toulaxiston den to blepw egw....

Pali oti nanai deixnei o browser mou?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
To shoutbox και το Live είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Σύντομα το Live θα πάρει τη μορφή του Shoutbox.

JamaicaN

• Guest
Diladis mesie Dikefalos to shout box to blepw mono mesa se kapoio thema? H otan grafw mia apantisi,e?

Afisa to mac kai bika apo windows kai pali errors mou vgazei...
Re mipws exei dikio o @king oti me sabotaroun ta skoulikia?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Όχι, κανονικά το βλέπεις μόλις μπεις στο forum

BIANCONERO

• Guest
Δεν ξερω τι φταιει....ισως αφου το λετε παιδια το shoutbox οντως να ειναι ασχετο!
Παντως μου κανει εντυπωση το οτι τα προβληματα αρχισαν απο την ωρα που ενεργοποιηθηκε...

Επισης μου εκανε και κατι αλλο εντυπωση...μπορει να ειναι τρελλη μαλακια (μιας που με τα ιντερνετικα ειμαι ΝΤΙΠ ασχετος) αλλα θα το πω!

Στην κεντρικη του PAOKWORLD υπαρχει το TRAFFIC RANK που δειχνει την επισκεψιμοτητα του Σαιτ!
Παρατηρησα οτι χθες μεσα σε λιγες ωρες βρεθηκε απο την 187η θεση της ελληνικης καταταξης στην 180η.......7 θεσεις ειναι ΠΑΡΑ πολλες για αυτο το διαστημα. Τοσο καιρο ηταν σταθερη η θεση!! Κανω λαθος? Διορθωστε με...
Τα λεω γιατι ξερω ( εχω ακουσει δηλαδη...) οτι υπαρχουν τροποι που καποιος που θελει να δημιουργησει προβληματα σε ενα σαιτ με καποιον κεντρικο υπολογιστη αυξανει την επισκεψιμοτητα του τοσο που να το μπλοκαρει!!
(Ειχα ακουσει σε μια εκπομπη του ΜΕΓΚΑ οτι το κανουν οι Τουρκικες Μυστικες Υπηρεσιες σε καποια ατομα που εχουν σαιτ μεσα στην Τουρκια για τους Ποντιους που ζουν ακομα εκει....ασχετο, απλα εκει το ειχα ακουσει!)

Μηπως λοιπον αυτο που ειπε ο Κινγκ για πλακα δεν ειναι και τοσο πλακα? Μηπως ενοχλησαν καποιους τα πολλα αρθρακια τον τελευταιο καιρο?
ΞΑΝΑΛΕΩ...ειμαι ασχετος...μπορει να λεω κ παπαριες...απλα τωρα συνδιασα αυτα τα 2!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
1- Καταρχήν θα το ξαναπώ κι αν θέλετε με πιστεύετε: Το Shoutbox δεν έχει σχέση. Άλλωστε όταν το σάιτ δε σέρνεται, πετάει. Οπότε δεν παίζει ρόλο.
2- Δεύτερον, υπάρχει ΤΡΕΛΟ τράφικ στο σάιτ τις τελευταίες μέρες. Για όσους γνωρίζουν, εχθές μόνο είχαμε συνολικό τράφικ 750 GIGA. Σε ΜΙΑ μέρα. Κομμάτι του τράφικ το δικαιολογεί το ότι ανεβάσαμε ΠΑΡΑ πολύ multimedia υλικό. Και δε μιλάω μόνο για τα Full Games που είναι 1,5 γκίγκα το καθένα αλλά και για τις φώτο που μπορεί να είναι 1 με 2 μέγκα η καθεμιά, αλλά όταν ανεβάζεις 100 και τις βλέπει ο κόσμος 200 φορές την καθεμιά, τότε το τράφικ... χτυπάει πορτοκαλί.
3- Σε συνδυασμό με τα πιο πάνω εάν έχεις και μερικά σκουλήκια να σε κάνουν επίθεση με pings και με pongs τότε πας στο βαθύ πορτοκαλί.
4- Εάν κάνεις και 5-10 αλλαγές ταυτόχρονα με όλα αυτά, πας στο πολύ βαθύ πορτοκαλί
5- Τέλος, εάν βάλεις και ότι δεν έχουμε δικό μας σέρβερ αλλά shared τότε είναι λογικά τα προβλήματα.

Το Traffic Rank είναι άλλη ιστορία.
Καταρχήν το ότι εμείς έχουμε καλύτερο rank μπορεί να είναι αποτέλεσμα δικής μας ανόδου, ή αποτέλεσμα πτώσης των άλλων σάιτ. Επίσης, μπορεί να είναι συνδυασμός των δύο.
To Traffic Rank βασίζεται σε έρευνα που κάνει η Amazon.com μέσω της θυγατρικής τους Alexa.com.
Μπορείτε να κατεβάσετε το toolbar όσοι έχετε internet explorer εδώ
και όσοι έχετε firefox εδώ
Είναι ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο για αυτούς που αγαπούν τα στατιστικά καθώς δείχνει συγκεκριμένα δεδομένα για κάθε ιστοσελίδα.

JamaicaN

• Guest
Pantws otan xreisimopoiw Safari ka ibenw to sait petaei, vleopw shoutbox alla den emfanizei auta pou grafw...
Otan benw me Firefox to sait psilosernete kai to shoutbox petaei....

Erwtisi:
Giati exoume 2, to shoutbox kai to Live?
Den tha tan kalutero naxoume 1?
Dikefalos eipes oti kati tetoio prokeitai na ginei sto mellon i apla to live tha parei ti morfi tou shoutbox opote tha paraminou 2?