Author Topic: Κριτική - παράπονα - συμβουλές για το site (PAOK WORLD)  (Read 20165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

goudas4

• Guest
Thelw na pw oti symfwnw apolyta me to post tou @asiniditou...
Tha itan kalo na dimiourgithei enas xwros stin kentriki selida pou tha anakoinwnontai oloi oi agwnes twn tmimatwn tou PAOK
kai oles oi leptomereies sxetika me tous agwnes autous (wra enarksis, gipedo, timi eisitiriou ktl.)
Elpizw auto to aitima na eisakoustei kai dimiourgithei o en logw xwros kathws einai poly simantiko gia tous PAOKtsides pou mpainoun
stin selida na vlepoun leptomereies sxetika me tous agwnes olwn twn tmimatwn tou PAOK kai isws auto wthisei akoma perissotero kosmo
sto na dinei to parwn sta gipeda pou paizei o PAOK... ;)
Den kserw an einai dyskolo auto pou zitaw alla an xreiastite opoiadipote voitheia egw eimai prothymos na voithisw...

Episis einai poly kalo auto pou leei o @Gine_melos sxetika me tin diafimisi tis eggrafis ston A.S.
Tha itan poly kalo kai ousiastiko na dimiourgithei ena keimeno i kapoia diafimisi (den exw idea pws mporei na ginei auto vevaia)
stin kentriki selida etsi wste kapoios pou mpainei sto site na mathainei ta panta sxetika me tin eggrafi tou ston Erasitexni PAOK!
Auto tha voithouse na graftoun akoma perissotera meli ston A.S. kati pou tha itan poly vasiko kai ousiastiko gia ton syllogo...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να μαζεύει υλικό για το πότε αρχίζουν οι αγώνες και ποια κανάλια τους δείχνουν ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω πμ.
Είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα και στο χέρι όλων μας εάν θα γίνει πραγματικότητα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline diegito4

• Αλλαγή
ego prosferomai na ftiakso to banneraki-logo gia tin kentriki gia to arthro tis eggrafis ton melon ston AS.

LoGotHeTiS

• Guest
Δικέφαλε,ξέρω σε πείραμε μονότερμα με τις απαιτήσεις μας  ( ;D ) ,αλλά γι' αυτό?

ayto leo re taz..plaka plaka einai amartia na pigainoun toses foto diaspartes kai xamenes apo do kai apo kei.
opos exete dei exoume ksekinisei mia kali douleia me tis photo edo kai kairo.opoios travaei apo kapoio paixnidi as tis kanoume omadika upload edo stin kentriki na tis pairnoun oloi.
exoume to eleytero apo tous @dikefalo-@homo paokus-@billy.

to praktoreio mas einai to PAOKWORLD.

Επειδή βλέπω ότι η photogallery είναι βασισμένη στο Coppermine..Μπορείτε να συνδέσετε η βάση χρηστών του forum με του Coppermine έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση να ανεβάσουν φωτογραφίες -για τις οποίες μπορεί να υπάρχει και προσωρινό moderation- και να δημιουργείτε ξεχωριστή κατηγορία για κάθε αγώνα -όπως topic στο forum- και να υπάρχουν έτσι όμορφα συγκεντρωμένες..

Θα είναι εύκολο για τον καθένα να τις ανεβάσει,θα μπορούν να σχολιάζονται και να βαθμολογούνται και να γίνει μια μεγάλη βάση με φωτογραφίες..

Αυτό είχα ιδέα να το κάνω σαν ξεχωριστό site αλλά γιατί να μην γίνει στο world..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Αυτό γίνεται και άμεσα.
Για λόγους ασφάλειας όμως δεν θα συγχωνευτεί η βάση δεδομένων της photogalley με αυτή του forum αλλά θα υπάρχει μια χωριστή, δηλαδή οι users θα πρέπει να κάνουν login στην gallery.
Η διαδικασία της ανανέωσης του paokworld θα ξεκινήσει μόλις ανακοινώσουμε τους νέους forum moderator (πριν τις 15/12). Η αλλαγή της photogallery είναι προγραμματισμένη και θα γίνει όπως εξήγησα παραπάνω. Θα δημιουργηθεί μια ομάδα έτσι ώστε αυτόνομα οι φανατικοί της εικόνας να μπορούν να δουλεύουν χωρίς την ανάγκη τρίτων.
Όποιοι ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλη του photogallery team όταν βγει η ανακοίνωση δηλώστε συμμετοχή.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΡΩΝ!!οπου και οποτε μπορω βεβαιως!εχω τρελα με τη φωτογραφια!το πολυ πολυ να μαζευουμε ψιλες στα γηπεδα μεταξυ μας-ξερετε τωρα<<τι τραβας ρε, ασφαλεια εισαι?κτλ..>>

θα μπορουσε να γενικευτει η gallery παρα πολυ και να ενεργοποιηθει επιτελους

να γινει μια τεραστια βαση δεδομενων και επικοινωνιας με αυτο τον τροπο

ολοι μας εχουμε πχ 100-200 3000-5000 φωτο στον υπολογιστη μας

LoGotHeTiS

• Guest
Χμ..Δική σας είναι η απόφαση,ωστόσο θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνει σύνδεση με την βάση των χρηστών του forum..Και για να διασφαλιστεί η όλη διαδικασία μπορεί να υπάρχει προσωρινό moderation (αλλόθρησκους,φωτογραφίες με πρόσωπα κτλ)..Και εκεί να μπορούν να επεμβαίνουν οι experts της φωτογραφίας έτσι ώστε να μην ανεβαίνουν φωτογραφίες που δεν πρέπει..

Στηρίζω την άποψη μου στο ότι ίσως θα πρέπει να μας ενδιαφέρει όχι να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τα 3-4 άτομα που έτσι και αλλιώς τις ανεβάζουν στην αρχική σελίδα,και κάνουν μια αξιόλογη δουλειά,αλλά ο απλός χρήστης του forum που με μια εύκολη διαδικασία θα μπορεί να ανεβάσει τις φωτογραφίες του,μετά από κάθε αγώνα.Έτσι ώστε να εμπλουτίζεται με πολλές φωτογραφίες η βάση δεδομένων και θα συμμετέχουν όλα τα μέλη του forum σε μια διαδικασία το ίδιο ενδιαφέρουσα με τα post στο forum..

Eπαναλαμβάνω ότι δική σας είναι η τελική απόφαση,απλά εκφράζω την προσωπική μου άποψη.
« Last Edit: December 07, 2007, 23:14:05 by logothetis »

goudas4

• Guest
Paidia poly kales kiniseis vlepw sto site kai elpizw me tin voitheia olwn mas na veltiwthei akoma perissotero! ;)
Apla exw mia paratirisi...Mipws ginetai auta ta themata pou evale o @Dikefalos sxetika me tin voitheia twn melwn tou forum, na einai panta
stin prwti selida kathws poly fovamai oti tha xathoun kai kapoios pou isws na thelei na voithisei na min to mathei pote oti eginan tetoies kiniseis!
Tha mporousan gia paradeigma ola auta pou egrapse o @Dikefalos na mpoun se ena arthro kai na mpei stin kentriki etsi wste na to vlepoun oloi!

fatal_invasion

• Guest
Paidia poly kales kiniseis vlepw sto site kai elpizw me tin voitheia olwn mas na veltiwthei akoma perissotero! ;)
Apla exw mia paratirisi...Mipws ginetai auta ta themata pou evale o @Dikefalos sxetika me tin voitheia twn melwn tou forum, na einai panta
stin prwti selida kathws poly fovamai oti tha xathoun kai kapoios pou isws na thelei na voithisei na min to mathei pote oti eginan tetoies kiniseis!
Tha mporousan gia paradeigma ola auta pou egrapse o @Dikefalos na mpoun se ena arthro kai na mpei stin kentriki etsi wste na to vlepoun oloi!
;)

JOHNNYS-4-

• Guest
mh me pei kaneis pali oti anhgw politikh koubenta edw.. alla 8elw na kanw mia erwthsh. giati yparxei h enothta gia thn makedonia kai thn polh gia na kleidonete ka8e 8ema me thn prwth probokatsia? kserw oti pali 8a eironeytitai opws px o agaphmenos mou o billys ws syni8os :) alla an 8ymaste kala sthn arxh to forum den eixe problhmata se teties syzhthseis kai ola kylousan omala.. mexri pou mphkan oi probokatores mesa.. kai anti na sbinetai ta probokatorika post.. kleidonete ta topic!! dld an mpei kana skouliki kai grapsei kamia malakia sto PAOK-arhs px 8a to kleidosete? ayta apo mena kai twra peste epanw mou  :nianiania: billy gia sena ayto xaxaxa

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Στο χέρι όλων μας είναι οι ενότητες να δουλέψουν και πάλι σωστά.
Μόνο αυτό προς το παρόν.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
Με αφορμή τις νέες και εύχαριστες (πλην μίας εξελίξεις) θα ήθελα κι εγώ να εκφράσω τα παράπονά μου προς τους moderators, και τα οποία παράπονα μου αποτυπώνονται στην ακόλουθη φράση...

Edit Millwall:
Όχι ειρωνεία. Κάνει κακό στο Forum

y.g. Telos i ekpaideusi gia apopse  :P
« Last Edit: December 13, 2007, 01:01:25 by MILLWALL-4 »

Offline ved

• Αλλαγή
ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΙ MODS ΒΑΛΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΧΟΜΙΑΣΜΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΓΩΝΑ....ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚΣ ΚΛΠ.

Offline diegito4

• Αλλαγή
aderfe vedder diavase olo to keimeno.gia to paixnidi me ton levadeiako einai.prosekse to ligo kai min eisai toso epithetikos

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΙ MODS ΒΑΛΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΧΟΜΙΑΣΜΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΓΩΝΑ....ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚΣ ΚΛΠ.
Καταρχήν παρακαλείσαι να μη γράφεις μόνο κεφαλαία και όπου να' ναι. Μπορείς να κάνεις παρατήρηση προς τους moderators για το σάιτ στο σωστό τόπικ.
Κατα δεύτερον το κείμενο για τον αγώνα που μπήκε στην κεντρική γιατί είναι λάθος; Επειδή συγκρίνει την κερκίδα του αγώνα της Βέροιας με του Λεβαδειακού;
Το διάβασες όλο το κείμενο;
Τέλος είναι κρίμα να ειρωνεύεσαι τη δουλειά των moderator οι οποίοι ξοδεύουν -πίστεψέ με- πάρα πολύ από το χρόνο τους για να γράφουμε εμείς.

Η συζήτηση μεταφέρεται στο σωστό τόπικ

Offline ved

• Αλλαγή
το κειμενο αυτο γραφτηκε για το ματς με την βεροια και απλα προστεθηκε και το (ετσι ηταν και στο ματς με τον λεβαδειακο).

τοσα κειμενα εχουν γραφτει..τι κανουμε συγχωνευση κειμενων η τσιγκουνευομαστε?

εμενα παντωσ μου την εχει σπασει το κλιμα γενικα--μην κανεισ αυτο,λαθος εκεινο,οφ τοπικ,μη γραφεις με κεφαλαια,δεν ειναι τσατ εδω...ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΙΚΟ!!!!!!!!!!
τωρα θα μου πειτε και με το δικιο σας αν τα αφηναμε χυμα θα γινοτανε ολα πουτανα...αλλα εδω εχουμε καταντησει δικτατορια.δεν προλαβαινεις να γραψεις κατι και αμεσως βλεπεις με κοκκινα να τον ελεγχουν και να τον διορθωνουν απο κατω.ασε το αλλο το κλιμα που ρωτας για εισητηριο η βιντεακι και σου απαντανε--ψαξε μονοσ σου(ψαξε και μονος σου ρε φιλε)...με τροπο σαν να εισαι βλακας και αυτοι οι ψαγμενοι η οι εξυπνοι.και αν ειναι το φορουμ γιατι υπαρχει...μονο επικα φιλολογικα κειμενα ειναι δεκτα?τι να κανουμε ρε παιδια αν γραφαμε ολοι σαν τον παοκκιουρ θα ανοιγαμε πανεπιστημιο.

εδω στην κερκιδα ειμαστε και θα ακουσεις το μακρυ σου και το κοντο σου(οφ τοπικ) θα παιζεις με λεβαδειακο και θα φωναζεις λουκα τονι(οφ τοπικ)θα πλακωθουμε μεταξυ μας(κεφαλαια-βρησιμο) και θα διαφωνησεις με τον διπλανο σου,και θα ακουστουν και 3 διαφορετικα συνθηματα μεταξυ τους ταυτοχρονα.

αυτο που θελω να πω τελικα ειναι οτι αλλο να γραφει καποιος συνεχεια με κεφαλαια και να του το πεις και αλλο να εχει γεμισει το φορουν---edit τσακαλακι μην γραφεις με κεφαλαια.

εγω θελω να ειμαι εδω μεσα και οι περισσοτεροι με τα κακα μας και με τα καλα μας ειμαστε γαματοι.απλα αυτες ειναι οι παρατηρησεις μου.

και οπως με ειπε και το παλικαρι ο diegito και για μενα αδερφος μου ειναι.

Offline ved

• Αλλαγή
ενταξει προστεθηκε και η κριτικη αγωνα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
1- Όταν το "οφ-τόπικ" είναι σε προφορική συζήτηση εύκολα διορθώνεται. Όταν είναι σε γραπτή δεν διορθώνεται με τίποτα σχεδόν συνεπώς και η ανάγκη των moderator. Σε κανέναν δεν αρέσει να διαβάζουμε κόκκινα edit αλλά ακόμα λιγότερο αρέσει σε εμάς που τα κάνουμε καθώς υπάρχει και διαδικασία. Τόσο όμως το tsakalaki όσο και όλοι οι άλλοι mods θα συνεχίσουμε να γράφουμε με κόκκινα όταν κάτι δε πάει καλά. δεν είναι θέμα "δικτατορίας" ίσα ίσα είναι θέμα "δημοκρατίας" το να σέβεσαι τις αρχές και τους κανόνες του forum αυτού. Συνεπώς λίγη περισσότερη προσοχή δε βλάπτει.

2- Το κείμενο δεν γράφτηκε για τον αγώνα με την Βέροια, έτσι βιάστηκες να καταλάβεις. Ίσα ίσα που κάνει ο αρθρογράφος αναλυτική κριτική σε κάθε παίκτη. Τώρα εάν ξεκινάει συγκρίνοντας τις κερκίδες των δύο αγώνων είναι κάτι άλλο. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Προφανώς όμως ο επισκέπτης πρέπει να διαβάζει και ΟΛΟ το κείμενο, όχι μόνο το κουτάκι στην κεντρική πριν προχωρήσει σε κριτική.

3- Όσον αφορά τα multimedia. Η Multimedia Gallery είναι εδώ και σε περιμένει. Εάν θέλεις κάτι το οποίο δεν υπάρχει φυσικά και να το ρωτήσεις. Εάν κάποιος το έχει θα σε πει πού να το βρεις. Βασικά όποιος έχει υλικό ας έρθει σε επικοινωνία με κάποιον από την Multimedia Team έτσι ώστε να μοιράσουμε το ΠΑΟΚτσήδικο υλικό μεταξύ μας.

4- Τέλος, στην κεντρική δεν μπαίνουν κείμενα για πανεπιστήμιο μόνο ούτε τσιγκουνευόμαστε. Κάθε άλλο. Όταν μια μέρα θελήσεις να βάλουμε κείμενό σου στην κεντρική θα καταλάβεις τί γίνεται.

Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορίες.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
@vedder, να σου απαντήσω ότι όντως ένα μέρος του κειμένου το είχα γράψει μετά το παιχνίδι με τη Βέροια το οποίο είχα παρακολουθήσει από το γήπεδο και εκδήλωσα την απογοήτευσή μου για την κερκίδα. Συμπληρώνω ότι και με βάση όσα άκουσα πολύ καλά στην τηλεοπτική μετάδοση του ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, συνέβησαν πάνω-κάτω τα ίδια. Δεν νομίζω να διαφωνείς ότι δεν επιλέγονται τα καλύτερα δυνατά συνθήματα ούτε ότι υπάρχει ασυνεννοησία. Ο σχολιασμός του αγώνα είναι καθαρά και μόνο για τον αγώνα με το Λεβαδειακό. Ελπίζω να σε κάλυψα και αδίκως εξάπτεσαι.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline ved

• Αλλαγή
Εγω την αποψη μου ειπα.εμενα μαρεσει το φορουμ και γιαυτο μπαινω συνεχεια.και δεν θα μαρεσε να γινει πουτανα...αλλο αυτο ομως και αλλο να βλεπεις παντου παρεμβολες των μοντς.στειλε ενα πμ.καντου παρατηρηση αν επανειλημμενα κανει μαλακια.οχι με το παραμικρο κεφαλαιο να βλεπω κοκκινα γραμματα.και απο τον παοκκιουρ που γραφει τα ποιο γαματα ποστ μεχρι το πιτσιρικακι με τα 2 ποστ που θα γραψει και την κοτσανα του με κεφαλαια ολοι ισοι ειμαστε και ολοι παοκτσηδες.

εγω δεν ειχα αποροια καμια.και αυτα που εγραψες δικεφαλε τα ξερω.απλα την αποψη μου ειπα και την κριτικη μου.
γιαυτο δεν ειναι αυτο το τοπικ?

οσο για το αρθρο.εγω το θυμομουν το αρθρο σου για την βεροια γιαυτο ημουν σιγουρος και ουτε το διαβασα παρακατω.εγινε μια συγχωνευση.δεν τρεχει τιποτα.ολα καλα.