Author Topic: Να μπει ενότητα με πανό απο αλλόθρησκους  (Read 165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JB-4-

• Guest
PAIDIA TO SITE EINAI TO KALYTERO POY YPARXEI GIA THN AGAPHMENH  MAS OMADA ALLA 8A H8ELA NA MPOYN KAPOY KAI FOTO ME PANO APO ALLES OMADES.TO ZHLEYW TWN ALLWN OMADWN

Na'se kala gia ta kala sou logia ;) Oso gia thn enothta me ta pano, ligaki ypomonh...

Dikefalos
« Last Edit: January 13, 2003, 18:50:43 by Dikefalos »

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
an kai egw gustara ta pararthmata me ta panw twn allwn omadwn otan ta prwtoeida, pote den 8a h8ela na kanume kati edw mesa epeidh to kanan oi alloi....ayto to lew pio poly gia pararthmata opws ta videos....to 8ewrw aisxos na phgaineis polemikh exormhsh kai na vlepeis ton allon me th camera....r xypnate P.A.O.K.ia eimaste,trelloi trelloi trelloi kai palavoi....ti eimaste vazeloi h tipota kinezoi na gyrname me tis kameres sta xeria.....symfwnw oti prepei na yparxun ylika hxu kai eikonas....alla ola ayta na einai dia8esima mono se syndesmus....oxi se ka8e flwro spyriarh pu ka8etai 24 wres pisw apo ena pc kai otan vrei kati kalo(pu sigura yparxei..) na ginetai maggas....dhladh kwlomaggas....

to idio isxyei panw katw kai gia ta kavatzwmena pano...opoios gustarei na ta vlepei as erxetai sts ekdromes kai na ta vlepei kai LIVE kai flegwmena....mporei sth kalhterh twn periptwsewn na vre8ei kai panw sto skhniko ths kavatzas!!!!
allwste an to kalozygiseis to 8ema kai mpeis mesa stis vazeloi(pu 8ewruntai ws to kalytero site gia tetoia kolpa) ta pio polla pano einai h agorasmena apo kana periptero sthn omonoia h fteiagmena apo tus idius tus flwrokustumakhdes....

ayto pu 8a prepei na yparxei kai to opoio (anti8eta me ta pio panw legomena mu) einai dyskolo na vreis sthn ellada,einai skhnika (sodia,pano,flegomenes edres,treles kai latin kerkides) apo evrwpaikus+latinoamerikanikus xwrus....yparxei kalo yliko apo epeisodia eidika edw sto kwlonhso pu enas opados prepei na xerei kai na gnwrizei.....

chris

• Guest
panw sto teleftaio pu eipes,"shpongle4" ,to shzhtame kai to exume YPOKATASKEVH.8a einai pio psagmeno-to 8ema/enothta "pano kai etsi"....

gia ta ypoloipa pio panw pu eipes symfwnw kai! se afta sxedon apolyta.ela mu omws pu exume na KANUME ME INTERNET KAI ANWNYMIA,exume kai apo thn allh internet kai INTERNETIKUS PAOKTSHDES sthn allh AKRH THS GHS.
dikopo maxairi den symfwneis?

y.g.kai mia epishmansula 1h:SYNISTAME otan MPAINETE sto forum tu paokworld NA KANETE LOGIN PRWTA[panw deksia].
etsi BLEPETE AMESWS se POIA 8EMATA/TOPICS/AR8RA yparxun NEES apanthseis/replies-:) DHLADH O "romvos" pu brisketai ARISTERA ka8e enothtas GINETAI GALANOS.gia na mhn "pedeveste....

kai mia epishmansula 2h::8a EPY8IMUSAME -ta melh ths ektelestikhs omados tu paokworld- na SYMPLHRWMETE to pedio LOCATION sto profile/eggrafh sas.oute afm,oute ari8mo taftothtas zhtame oute onoma patros & mhtros!  ;)
deite to san MINI EREVNA oson afora to POY briskontai PAOKTSHDES katalabate?
[statistika PERIPU to 65% apo esas aderfia PAOKTSHDES exei symplhrwsei to LOCATION/topos.OI YPOLOIPOI GIATI OXI BRE?  ;D

Diggler

• Guest
Re paides tha ntan wraia na bazate ena kainourgio section sto site (BANNERS).. to opoio tha eixe klemena pano kai labara allon omadwn na pozarontai apo ÐÁÏÊôóÜêéá . Den xreiazete na exete uliko eimai sigouros oti an kanete ena post kai zntnste na sas kanoune e-mail photos me klemena pano kai labara tha labete 100's.

PS. kati san auto pou exoun ta skatoflorakia    www gate13.gr  sta banners panw aristera