na pite auton ton blaka ipourgo h th skata ine oth
sthn europii iparxoun kai 10des xiliades xiliometra (idika sthn germania) pou den plironis mia gia diodia kai parolou pou xrisiomopihs autokinitodroumous.
kai oxi me ta prota 200 xiliometra pou kanane tha theloun 3,50 €.
paidia alithia ego to kalokairi pou kateveno ellada parolou pou perno statistika kalitero mistho me kakofenete afantasta na pliroso esto kai 1 € dioth auta ta erga pou kanoun den to aksizoun.
bgenis apo salonika pigenontas gia tembi kai stamatas 2 fores (an den kano lathos) kai sou zitane x €uro............... an ine dinaton gia 10-200 xiliometra

??
ksero kai sthn galia, italia, ispania zitane mount alla oxi re paidia kai gia enan autokinitodromo se oli thn xwra.
prosopika to theoro megalo, poli megalo problima.
allo paradigma......
ine dinaton na zitane xrimata gia thn odw attikhs p.x.

apo thn mia ginete to ergo gia na bgalis thn kinisi ekso apo to "kentro" kai apo thn allh zitas gia 5-10-20 xiliometra trella posa dls se analogia opote h den katafernis tipota ousiasistika kai eide oli mesa apo ta stena pali.
milame aparadekta kai pano apo ola amorfota pragmata telika ----> prosopiki mou ektimisi
to idio pragma einai,ti na ta fas stis strofes ths kastanias se benzinh kai talaipwria ti na ta dwseis se diodia gia na pas apo eurwpaiko dromo,ta diodia 8a phgainoun me to xiliometro...den 8a einai 9 eurw.to poly na einai 7 eurw.makari na ginontai erga!
îåñåéò áêïõóá áðï ôïí õðïõñãï ðïõ äçìïóéùí åñãùí ç êáðùò åôóé .....ôïí õðåõèçíï ôåëïò ðáíôùí ãéá ôïõò
äñïìïõò íá ëååé "ôá äéïäéá ôá äéêá ìáò åéíáé ðïëõ öèçíïôåñá áðï ôçò õðïëïéðçò åõñùðçò êáé ãéá áõôï èá ôá
áõîçóïõí óçìáíôéêá ùóôå íá åéíáé áíôéóôïé÷á ôùí åõñùðáéêùí ....." ÅÉÍÁÉ Ç ÃÍÙÓÔÇ ÇËÉÈÉÁ ËÏÃÉÊÇ
ÐÏÕ ËÅÅÉ ÏÔÉ ÓÅ ÏÔÉ ÅÉÍÁÉ ÔÁ ÁÑÐÁÎÅÉ ÔÏ ÊÑÁÔÏÓ ÁÐÏ ÔÏÍ ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÏ Á "ÊÏÉÔÁ ÐÙÓ ÅÉÍÁÉ
ÓÔÇÍ ÅÕÑÙÐÇ...." ÄÅÍ ÌÁÓ ËÅÍÅ ÏÌÙò ÏÔÉ ÏÉ ÊÁÉ ÏÉ ÌÉÓÈÏÉ ÔÙÍ ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÙÍ ÅÊÅÉ ÅÉÍÁÉ ÐÏËÕ
ÌÅÃÁËÕÔÅÑÏÉ......ÊÏÕÔÏÐÏÍÇÑÉÅÓ........