Author Topic: Σύλλογος ''Χρυσός Δικέφαλος'' (ανακοινώσεις, νεα, σχόλια) www.xdikefalos.gr  (Read 4700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Μαγγος και απο ΧΔ.....
Ισαιαδη ωραια κουμασια μαζεψες στην ελιτικη Λεσχη σου,αλλα δεν μου φαινεται και περιεργο μετα απο αυτα που ακουσα με τα αυτια μου απο τον ΧΔ.Η επομενη ΓΣ ειναι κοντα ετοιμαστειτε λαμογια..............
  Και τον νου σας οτι πιανεσται πανω στον Τεο και παιζετε πουστικα παιχνιδακια δεν θα σας σωσει χοντρομπαλαδες,ΑΡΧΗΓΕ κανε μου την χαρη και στειλτους  απο εκει που ηρθανε δεν αξιζουνε ουτε να σε πλησιασουν(βλεπε συλλαλητηριο)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καλα ο αν8ρςωπος ειναι μεγας τρομπας,  :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:  κοιταξτε και δω να τον θυμηθειτε!
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1753.40.html

Ηδη εστειλα εμαιλ να αποσυρθει το καταπτυστο αρθρο, κανετε το ιδιο, ο τυπος εκθετει ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Offline Geo

• Αλλαγή
Με λένε ρίζο κι'όπως θέλω τα γυρίζω :cwm12:

http://www.xdikefalos.gr/

Ξυπνήσατε...;
Μπάσκετ: ΠΑΟΚ

Σήμερα (Πέμπτη 20/12/2007) έλαβα δύο e-mail για το άρθρο που αναρτήθηκε σχετικά με την αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Τα μηνύματα όπως ήταν λογικό δεν είχαν και τον καλύτερο τόνο αλλά δεν είναι κάτι το οποίο με απασχολεί ιδιαίτερα. Όταν κάποιος απέχει από την πραγματικότητα μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει. Όταν έχεις γυρίσει την πλάτη στην πιο ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ τότε εύκολα μιλάς και κράζεις σαν κάφρος αυτούς που πραγματικά προσπαθούν να ξυπνήσουν τον κόσμο αλλά και όλους τους υπευθύνους της τραγική πορείας της ομάδας. Το να βριστώ με τους ανθρώπους αυτούς δεν θα επιφέρει κάποιο όφελος στην ομάδα άρα δεν θα το κάνω... Το να κάνεις όμως κάποιους πιο ώριμους να νιώσουν ντροπή για την τραγωδία αυτή είναι μάλλον προς όφελος του τμήματος. Αν αγαπάτε λοιπόν τον ΠΑΟΚ πρέπει να έρθετε και στο γήπεδο. Πρέπει να πάψετε να υποστηρίζεται φιλοσοφίες της κουλτούρας και του καφενείου και να ανοίξετε τα μάτια σας. Να παραδεχθείτε ορισμένες καταστάσεις και να ξεκολλήσετε από τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες ιδέες. Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει και δεν βγαίνει κανένας να μιλήσει. Εγώ τουλάχιστον έχω το θάρρος και το κάνω, αρέσει δεν αρέσει σε ορισμένους. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλότερα από όλους αυτούς που πανηγυρίζουν με την μετριότητα. Δεν αρκεί να ζητωκραυγάζεις, χρειάζεται και πράξη αλλά και αφύπνιση. Το κακό πάντα ξεκινάει από το εσωτερικό της ομάδας και μετά φτάνει και πιο έξω! Γι'αυτό λοιπόν, ξυπνήστε και αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις βρισιές. Δείτε και το παιχνίδι... έστω και μαγνητοσκοπημένο... Αλλά η αλήθεια δεν θα αλλάξει! Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει και εσείς τον χαβά σας...

Μάγγος Ιωάννης

*********************************************************************************

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ...ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ... ?

Offline bozik

• Αλλαγή
και προσπαθουσα να θυμιθω τη ειχε πει καποτε αυτος ο μαγγος-απο που τον θυμαμαι... βεβαια απο το site τους αυτα εχουν εξαφανιστει,αλλα ειπαμε το paokworld εχει μεγαλο αρχειο.... http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1753.90.html ΜΠΡΑΒΟ στον ΚΥΡΙΟ ΓΟΥΜΕΝΟ που έδωσε τις φωτογραφίες! Πάντα τέτοια! Το λέω και το εννοώ! Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες! Έτσι κάνουν οι μεγάλοι πρόεδροι! Τον είχα αδικήσει πολλές φορές αλλά πάντα αναγνώριζα το έργο του! Ό,τι του ζητήσατε σας το έφερε! ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ! Φέτος είσαι ο καλύτερος παράγοντας στην Ελλάδα! Το εννοώ μέσα από την καρδιά μου! .  διαβαστε και ποτε τα λεει αυτα...διαβαστε και για το φλουρι...εχει πλακα γενικα απο την αρχη...καλη διασκεδαση.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Εμένα πάντως μου απάντησε ο Μάγγος. Φυσικά όχι επί της ουσίας, αλλα με τον γνωστό παπαρολογικό τρόπο του Χρυσού Δικέφαλου. Δηλαδή " Ποιοι είστε που θα μας μιλήσετε "

1on. Den xreiazetai na plirwseis to paixnidi gia na sou to
dwsei mia omada...

2on. An pisteveis pws eisai antras kai foras pantelonia osa
les ela na mou ta peis kat'eidian...

3on. H apopsi mou einai geniki kai oxi apla proswpiki...

4on. Ta osa dinw egw ston PAOK den mporeis kai den 8a ta
dwseis oute sta kalytera sou oneira...

Afta! Anoite!

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚτσηδιλίκι με το μέτρο σαν να λέμε....

Νά χαμε να λέγαμε...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **

Poet

• Guest
Ta osa dinw egw ston PAOK den mporeis kai den 8a ta

Αυτό πιά το επιχείρημα, όταν το ακούω πλέον μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Αν και στο παρελθόν και εγώ το χρησιμοποίησα 1-2 φορές, κατάλαβα όμως ότι είναι ανοησία και προσπάθησα να την αποβάλλω.

azazel, όλα τα άτομα στο Χ.Δ. προσφέρουν κατα το μέτρο των δυνάμεων τους και το πόσο αντέχει και θέλει η καρδιά τους. Για παράδειγμα, ο Μάγγος, προσφέρεται και κάνει όλη τη δουλειά στο site. Πώς την βλέπει; Ότι αυτό που κάνει, το κάνει για τον ΠΑΟΚ. Θεωρεί την συμμετοχή του στο Χ.Δ. και την όποια προσφορά του, είτε σε δουλειά, είτε σε χρήμα, ότι είναι προσφορά στον ΠΑΟΚ, και πιστεύω ότι μέχρι ενός σημείου είναι. Το κακό είναι ότι πολλοί, πραγματικά πολλοί, απαιτούν αυτή η "οικειοθελής" συνεισφορά τους, να αναγνωρίζεται απο τους υπόλοιπους εν είδη αυθεντίας και αδιαμφισβήτητης συνεισφοράς στον ΠΑΟΚ.

Με αυτα που γράφω, δεν θέλω να δικαιολογήσω τον Μάγγο, που ακόμα και απο τη φύση της απάντησης, είναι αδικαιολόγητος, απλά θέλω να "αιτιολογήσω" τη στάση του.

Θα σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα για να καταλάβεις. Μέλος του ΧΔ πήρε διαρκείας VIP, η πραγματική αιτία, λίγο να ικανοποιήσει την κενοδοξία του, λίγο να αισθανθεί ανεβασμένος και διαφορετικός απο τους άλλους, λίγο να κάνει τη φιγούρα του και λίγο να βοηθήσει και την προσπάθεια που γίνεται με τον Ζαγοράκη. Αν μιλήσεις όμως με αυτόν τον άνθρωπο ξέρεις τί θα σου πεί; Εγώ ρε; Ξέρεις πόσα έδωσα φέτος για τον ΠΑΟΚ; Δεν θα σου πει ούτε ότι τα έδωσε αυτά απο την κενοδοξία του, ούτε απο την ανάγκη να κάνει φιγούρα, θα σου πεί ... το έκανα για τον ΠΑΟΚ!!!

Δυστυχώς, τέτοια παραδείγματα, υπάρχουν πολλά, όταν θέλουμε να προβάλλουμε το "εγώ" μας ή όταν ενίοτε δεν το ελέγχουμε. Δεν κατακρίνω τους ανθρώπους, αλλά η πράξη αυτή καθ'αυτή είναι κατακριτέα.

Τώρα, όσον αφορά την άποψη του Μάγγου στο συγκεκριμένο ή και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, προσωπικά τα θεωρώ μιά κακή του στιγμή και τίποτα παραπάνω. Πιστεύω ότι και ο ίδιος πιθανώς να μετάνοιωσε που το έγραψε και ίσως πλέον να μην τον εκφράζει, τώρα που δημιουργήθηκε θέμα και ίσως το ξανασκέφθηκε λίγο καλύτερα.

Δεν με πειράζει λοιπόν, κάνω τα στραβά τα μάτια και συνεχίζουμε παρακάτω, όλοι έχουμε και τις καλές και τις κακές μας στιγμές, όλοι κατα καιρούς έχουμε πει και απόψεις λίγο επιπόλαια που δεν έπρεπε να είχαμε εκφράσει, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Δεν αποδίδω πάντως στον Μάγγο κακή πρόθεση, επιπολαιότητα και ακράτεια λόγου, ναι, κακή πρόθεση, όχι.

northeagle_4

• Guest
Πολυ μαλακας ,τωρα που ειδα και την αγιογραφια για τις ρουφιανες του Γου διαπιστωσα οτι το ατομο ειναι για μαπες.Εκει στον Χοντρο Δικεφαλο το τροπαρι "πας πλουσιοτερος εξυπνοτερος" θα τους βγει ξινο

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ta osa dinw egw ston PAOK den mporeis kai den 8a ta

Αυτό πιά το επιχείρημα, όταν το ακούω πλέον μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο. Αν και στο παρελθόν και εγώ το χρησιμοποίησα 1-2 φορές, κατάλαβα όμως ότι είναι ανοησία και προσπάθησα να την αποβάλλω.

azazel, όλα τα άτομα στο Χ.Δ. προσφέρουν κατα το μέτρο των δυνάμεων τους και το πόσο αντέχει και θέλει η καρδιά τους. Για παράδειγμα, ο Μάγγος, προσφέρεται και κάνει όλη τη δουλειά στο site. Πώς την βλέπει; Ότι αυτό που κάνει, το κάνει για τον ΠΑΟΚ. Θεωρεί την συμμετοχή του στο Χ.Δ. και την όποια προσφορά του, είτε σε δουλειά, είτε σε χρήμα, ότι είναι προσφορά στον ΠΑΟΚ, και πιστεύω ότι μέχρι ενός σημείου είναι. Το κακό είναι ότι πολλοί, πραγματικά πολλοί, απαιτούν αυτή η "οικειοθελής" συνεισφορά τους, να αναγνωρίζεται απο τους υπόλοιπους εν είδη αυθεντίας και αδιαμφισβήτητης συνεισφοράς στον ΠΑΟΚ.

Με αυτα που γράφω, δεν θέλω να δικαιολογήσω τον Μάγγο, που ακόμα και απο τη φύση της απάντησης, είναι αδικαιολόγητος, απλά θέλω να "αιτιολογήσω" τη στάση του.

Θα σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα για να καταλάβεις. Μέλος του ΧΔ πήρε διαρκείας VIP, η πραγματική αιτία, λίγο να ικανοποιήσει την κενοδοξία του, λίγο να αισθανθεί ανεβασμένος και διαφορετικός απο τους άλλους, λίγο να κάνει τη φιγούρα του και λίγο να βοηθήσει και την προσπάθεια που γίνεται με τον Ζαγοράκη. Αν μιλήσεις όμως με αυτόν τον άνθρωπο ξέρεις τί θα σου πεί; Εγώ ρε; Ξέρεις πόσα έδωσα φέτος για τον ΠΑΟΚ; Δεν θα σου πει ούτε ότι τα έδωσε αυτά απο την κενοδοξία του, ούτε απο την ανάγκη να κάνει φιγούρα, θα σου πεί ... το έκανα για τον ΠΑΟΚ!!!

Δυστυχώς, τέτοια παραδείγματα, υπάρχουν πολλά, όταν θέλουμε να προβάλλουμε το "εγώ" μας ή όταν ενίοτε δεν το ελέγχουμε. Δεν κατακρίνω τους ανθρώπους, αλλά η πράξη αυτή καθ'αυτή είναι κατακριτέα.

Τώρα, όσον αφορά την άποψη του Μάγγου στο συγκεκριμένο ή και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, προσωπικά τα θεωρώ μιά κακή του στιγμή και τίποτα παραπάνω. Πιστεύω ότι και ο ίδιος πιθανώς να μετάνοιωσε που το έγραψε και ίσως πλέον να μην τον εκφράζει, τώρα που δημιουργήθηκε θέμα και ίσως το ξανασκέφθηκε λίγο καλύτερα.

Δεν με πειράζει λοιπόν, κάνω τα στραβά τα μάτια και συνεχίζουμε παρακάτω, όλοι έχουμε και τις καλές και τις κακές μας στιγμές, όλοι κατα καιρούς έχουμε πει και απόψεις λίγο επιπόλαια που δεν έπρεπε να είχαμε εκφράσει, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Δεν αποδίδω πάντως στον Μάγγο κακή πρόθεση, επιπολαιότητα και ακράτεια λόγου, ναι, κακή πρόθεση, όχι.

Δεν ξέρω κανέναν απο τον Χρυσό Δικέφαλο και τον Μάγγο τον έμαθα απο αυτά που γράφει. Να δεχτώ οτι έγραψε μια παπαριά και μετάνιωσε, που αν κρίνω απο τις επόμενες απαντήσεις του, μάλλον δεν μετάνιωσε. Αλλά ρε poet ο συγκεκριμένος συνέχεια στην παπαριά είναι.  Δηλαδή αν ήταν αρειανός τι χειρότερο θα έγραφε?  Τα στραβά μάτια τα κάνεις για κάποιον που ξέρεις οτι έκανε ένα λάθος. Ο συγκεκριμένος κανει συνεχόμενα λάθη τα οποία δεν αναγνωρίζει, παρά το κράξιμο.

Offline bane

• Αλλαγή
ποιος ρε μακη αναγνωριζει τα λαθη του . γι αυτο και ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να δει προκοπη τοσα χρονια. παντα ειχαμε τετοιους και παντα θα εχουμε .παντα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Poet

• Guest
ποιος ρε μακη αναγνωριζει τα λαθη του . γι αυτο και ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να δει προκοπη τοσα χρονια. παντα ειχαμε τετοιους και παντα θα εχουμε .παντα
Φίλε δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του ΠΑΟΚ. Όλοι οι άνθρωποι λίγο πολύ δεν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας μέχρι να έρθουμε σε αυτογνωσία. Το περίεργο είναι ότι όταν μας τα υποδεικνύουν οι άλλοι, τα υπερασπιζόμαστε σαν σωστά, όταν όμως μας έρθει το μυαλό στο κεφάλι, η κατάλληλη στιγμή, δεν ξέρω τί μαγικό γίνεται, και τότε τα βλέπουμε, τουλάχιστον μέσα μας, γιατί το να το παραδεχθούμε και δημόσια, απαιτεί ιδιαίτερη γενναιότητα και περίσσεια ψυχής.

Offline agraf

• Αλλαγή
Ìßá áðïñßá: óÞìåñá óôï ÐáëáôÜêé óôü êÝíôñï ôïõ ãçðÝäïõ õðÞñ÷å äéáöÞìéóç (!!!!!!!!) ôïõ ÷ñõóïý (24ùí êáñáôßùí) äéêåöÜëïõ.

Ôß ñüëï âáñÜåé ìßá ôÝôïéá êßíçóç? ÐñïôéìÞóôå ìáò üôáí Ýñèåé ç þñá ôùí åêëïãþí?

Åßíáé óïâáñÜ ðñÜãìáôá áõôÜ? ¸ôóé, èá ðÜìå ìðñïóôÜ? Áò ôïõò ðåé êÜðïéïò üôé óçìáóßá Ý÷ïõí ïé èÝóåéò êáé ïé ðñïôÜóåéò ôïõ êÜèå öïñÝá êáé ü÷é ç áíáãíùñéóéìüôçôá ôïõ (Üí åßíáé äõíáôüí...). Äåí îå÷íÜìå ðïéïß äåí èÝëáíå ôç ìåßùóç ôçò óõíäñïìÞò óôïí ÁÓ êáé ðñïôåßíáíå ìÜëéóôá áýîçóç óôá 300 € (Üí äåí êÜíù ëÜèïò).

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ta paidia exoun epaggelmatikes filodoksies.h pita einai megalh.tous xwraei olous.giati oxi? OMORFOS KOSMOS TO PRWI!

LoGotHeTiS

• Guest
Ντάξει δεν ξέρω πόσο αρνητικό το βλέπετε αυτό..Δώσανε κάποια λεφτά για να βοηθήσουν την καε με διάφορους τρόπους..Με τα διαρκείας που μοίρασαν στους σταθμούς και την διαφήμιση..Πόσο προβολή να θέλουν..2.500 χιλιάρικα είμαστε τα μέλη όλοι και όλοι,και εκτός από τον στρατό του κατσαρή οι περισσότεροι είναι λιγότερο ή περισσότερο μέσα στα πράγματα..Λέτε να ψάχνουν ψήφους από μια διαφήμιση στο παλατάκι?Τι να πω..δεν το πιστεύω..

Όσο για την συνδρομή η πρόταση τους ήταν να παραμείνει ως έχει..Με μια τεκμηριωμένη άποψη..Λανθασμένη κατά την γνώμη μου.. -πάντως σε καμία περίπτωση δεν ήταν να αυξηθεί-..Αλλά αν έχω να επιλέξω από την γκάφα των υπογραφών των μη οικονομικά τακτοποιημένων μελών του μετώπου,που έδωσε πάτημα στον κατσαρή να γελοιοποιήσει την προσπάθεια και να εμφανιστεί ακόμη μια φορά σαν μονόδρομος στον ερασιτέχνη,νομίζω ότι τουλάχιστον εμφανίστηκαν πιο σοβαροί..

Poet

• Guest
Ντάξει δεν ξέρω πόσο αρνητικό το βλέπετε αυτό..Δώσανε κάποια λεφτά για να βοηθήσουν την καε με διάφορους τρόπους..Με τα διαρκείας που μοίρασαν στους σταθμούς και την διαφήμιση..Πόσο προβολή να θέλουν..2.500 χιλιάρικα είμαστε τα μέλη όλοι και όλοι,και εκτός από τον στρατό του κατσαρή οι περισσότεροι είναι λιγότερο ή περισσότερο μέσα στα πράγματα..Λέτε να ψάχνουν ψήφους από μια διαφήμιση στο παλατάκι?Τι να πω..δεν το πιστεύω..

Όσο για την συνδρομή η πρόταση τους ήταν να παραμείνει ως έχει..Με μια τεκμηριωμένη άποψη..Λανθασμένη κατά την γνώμη μου.. -πάντως σε καμία περίπτωση δεν ήταν να αυξηθεί-..Αλλά αν έχω να επιλέξω από την γκάφα των υπογραφών των μη οικονομικά τακτοποιημένων μελών του μετώπου,που έδωσε πάτημα στον κατσαρή να γελοιοποιήσει την προσπάθεια και να εμφανιστεί ακόμη μια φορά σαν μονόδρομος στον ερασιτέχνη,νομίζω ότι τουλάχιστον εμφανίστηκαν πιο σοβαροί..

Δύο τινά συμβαίνουν.
1. Δώσανε κάποια χρήματα για να βοηθήσουν την ΠΑΕ, οπότε σ'αυτή την περίπτωση δεν προβάλλεσαι.
2. Δώσανε κάποια χρήματα για να προβληθούμε εκμεταλλευόμενοι την χρονική συγκυρία και φαινόμενοι ότι βοηθάνε.

Πιστεύω ότι μάλλον το 2ο ισχύει. Επικοινωνιακά ένα πολύ καλό τρύκ. Με τεράστια αναγνωρισιμότητα, εφ'όσον το παίζουν διαρκώς οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Διαφήμιση στο παλατάκι δεν ψάχνουν, πάντως και στην προβολή όχι δεν λένε.

Για τη συνδρομή ήταν πολύ τεκμηριωμένη άποψη πραγματικά ... "Ο ΠΑΟΚ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 0,30 λεπτά την ημέρα". Φοβερό. Απορώ γιατί δεν το κάναμε την ώρα, το δευτερόλεπτο, το κλάσμα του δευτερολέπτου. Στο θέμα της συνδρομής υπήρξε μιά αρνητική στάση που πιστεύω ότι εξέφραζε τη θέληση να μην γραφούν στον Α.Σ. οικονομικά ασθενέστεροι, διότι κατα κύριο λόγο αυτοί θα ήταν πιό κοντά στο ΜΕ.Λ.ΒΑ. και έτσι θα άλλαζαν κάποιοι συσχετισμοί. Λέω φρονώ, μπορεί και να κάνω και λάθος, αν και δεν το πολυπιστεύω, κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα.

Για ποιά γκάφα ποιών υπογραφών αναφέρεσαι για το ΜΕΛΒΑ;

Offline arwstos

• Αλλαγή
...

http://www.xdikefalos.gr/announsements/as_050607.htm

...
Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω και παρά την αρχική μας απόφαση να προτείνουμε αύξηση της συνδρομής  από 9 σε 10 ή και 12ευρώ/μήνα προ του κινδύνου να τριχοτομηθεί το σώμα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η τιμή της συνδρομής να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ όπως εδώ και πολλά χρόνια.

Mπροστα στον κινδυνο οπως χαρακτηριστικα ειπανε να μειωθει η συνδρομη αλλαξανε
στρατηγικη και δεν προτεινανε αυξηση. Κινηση στρατηγικης ηταν και μονο.
Στην πραγματικοτητα αυξηση της συνδρομης ηθελαν.

Κατα τα αλλα, οσες υπογραφες οικονομικα τακτοποιημενων μελων να ειχε το Μετωπο και
παλι η προταση για μειωση θα ηταν παρατυπη, γιατι το θεμα αυτο ανηκει στη δικαιοδοσια του Δ.Σ. του
Α.Σ. ΠΑΟΚ και οχι της Γενικης Συνελευσης. Η ορθη διαδικασια ειναι να αλλαξει το σημειο αυτο του καταστατικου
μετα απο προταση των μελων και στη συνεχεια να ζητησεις μειωση της συνδρομης σε αλλη Γενικη Συνελευση, η οποια θα αποφασιστει απο τη Γενικη Συνελευση και μονο (το ακριβες ποσο της συνδρομης). Και τοτε δε θα μπορει να παιξει κανεις με τις αποφασεις και τις ψηφοφοριες γιατι θα μιλαμε για παρανομια.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

LoGotHeTiS

• Guest
Με 10000 που δώσανε για διαρκείας γράφαν άλλα 250 μέλη..Αν αυτός ήταν ο σκοπός τους υπήρχε πιο εύκολος δρόμος..

Η τεκμηριωμένη άποψη ήταν θεωρούσαν ότι με την συνδρομή είχες έναν αυτόνομο οικονομικά ερασιτέχνη που δεν θα χρειάζονται το 10% που παίρνει τώρα από τον ζαγοράκη,ούτε θα ζητούσε τα 4500 χιλιάρικα για την μπουτικ..Ειδικά τώρα που γίνεται αυτή η προσπάθεια..Και ο κόσμος θα τα έπαιρνε πίσω,αφού η παέ θα συνεργάζονταν με επιχειρήσεις που θα πρόσφεραν έκπτωση στα μέλη του ερασιτέχνη,θα είχες έκπτωση στην μπουτίκ -ας έπαιρνε ο ερασιτέχνης λιγότερο ποσοστό από το σήμα- και γενικότερα τα οφέλη θα ήταν για το μέλος μεγαλύτερα από το ποσό..Το λογοπαίγνιο το 0,30 ήταν ένα ατυχές λογοπαίγνιο..Αλλά σε όλη την αναμπουμπούλα μόνο έμεινε..

Τέλος,η πρόταση για την μείωση των συνδρομών του μετώπου ήρθε στην συνέλευση με υπογραφές κατσαρή αφού από τα 70 μέλη που έφεραν την πρόταση μόνο τα 20 ήταν οικονομικώς τακτοποιημένα..

Σε καμία περίπτωση δεν γουστάρω να γίνω δικηγόρος του χρυσού δικέφαλου,οι ίδιοι θα μπορούσαν να τα πουν καλύτερα..Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται παντού να βλέπουμε φαντάσματα..

Έχεις δίκιο arwstos..Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Και που θα τα έβρισκαν τα 250 άτομα για να τα εγγράψουν ως μέλη? Είναι κανείς από τον ΧΔ, από μεγάλο χωριό? ;D

Αυτό που τρομάζει τους εχθρούς του ΠΑΟΚ, είναι ένας ερασιτέχνης με έναν ισχυρό οικονομικά παράγοντα ή με δεκάδες χιλιάδες μέλη και όχι μια "ελίτ" ελαχίστων μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Δυστυχώς, προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καμιά από τις τρείς παρατάξεις που κατέβηκαν στις τελευταίες εκλογές για να διοικήσει το σωματείο. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα ανάδειξης και υπερψήφισης προτάσεων, από τα μέλη, αξιόλογων προτάσεων που θα φέρει η καθε μια πλευρά, αλλά θα είναι καταστροφική η εν λευκώ διαχείρηση των προβλημάτων από μια παράταξη.
gdaou
"γάβροι=κότες"