re si @toli exeis en meri dikio ALLA
Se mia xronia outos i allos katestrameni k xameni, protimas tin sintirisi h tin ekthemeliosi...?
Την εκθεμελίωση φίλε μου αλλά όχι με τον τρόπο που προσπαθούν να το κάνουν μερικοί σαν τον ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗ γιατί έτσι το κάνουν χειρότερο κι από συντήρηση.Και να σου πω και κάτι;Τόσα χρόνια με επεισόδια και φασαρίες άλλαξε κάτι;Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ έγραφε ότι χάριν αυτών των ενεργειών έφυγε ο Βουλινός!Σοβαρά ρε φλωράκο;Ξέρεις τι κατάφερες;Έδιωξες τον Βουλινό και έφερες τον Μπατατούδη...έδιωξες τον Μπατατούδη και έφερες τον Γούμενο!Μην παραπονιόμαστε ότι δεν αναλαμβάνει κάνεις να επενδύσει στον ΠΑΟΚ γιατί αν και πολύ θα το ήθελα θα τον θεωρούσα μεγάλο μαλάκα να επενδύσει σε μια ομάδα που από τα 20-25 ματς που παίζει στην έδρα του, τα 5-8 είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Εγώ αδερφέ μου να σου πω τι είδους ΠΑΟΚτσής είμαι;
1.Ένας ΠΑΟΚτσής που κάνει χιλιόμετρα για να βρεθεί στην Τούμπα και να τον χτυπάνε στα αυτιά τα vibes από το πάθος της εξέδρας.
2.Ένας ΠΑΟΚτσής 1,90 ύψος που κλαίει σαν μωρό παιδί όταν ο ΠΑΟΚ αποτυγχάνει σε ένα στόχο ή χάνει ένα σημαντικό παιχνίδι.Μπορεί να λιώνει στο κλάμα αλλά πεισμώνει πιο πολύ και ζητάει 2 καρδιές για να χτυπάει ο ΠΑΟΚ μέσα του.
3.Ένας ΠΑΟΚτσής που από όσα κύματα κι αν έχει περάσει το καράβι του ΠΑΟΚ, δεν το βάζει ποτέ κάτω γιατί πάντα πλάθει καινούρια όνειρα μετά από εφιάλτη.
4.Ένας ΠΑΟΚτσής που μετά από ματς του ΠΑΟΚ, χάνει σχεδόν πάντα τη φωνή του για δύο μέρες από το ουρλιαχτό μέσα στο γήπεδο.
5.Ένας ΠΑΟΚτσής που σχεδόν κάθε μέρα ακούει CD με τα τραγούδια του ΠΑΟΚ και νιώθει την ίδια κάυλα όσες φορές και να το ακούσει.
6.Ένας ΠΑΟΚτσής που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, σε ένα εχθρικό έδαφος σαν την Αθήνα, διατυμπανίζει στον οποιονδήποτε τον περιβάλλει, ότι είναι ΠΑΟΚτσής και γιατί έγινε ΠΑΟΚτσής.
7.Ένας ΠΑΟΚτσής που πολλοί μπορεί να ξεχάσανε το όνομά του αλλά κανείς την ομάδα που λατρεύει.
8.Ένας ΠΑΟΚτσής που κάθε μέρα κάνει σχέδια για το τι μπορεί να οργανωθεί εντός κι εκτός ναού για ένα καλύτερο αύριο...για έναν καλύτερο ΠΑΟΚ.
Αυτά και πολλά άλλα φίλε κι αδερφέ DarkLord.Δεν ζητάω όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες του κόσμου να κάνουν ότι κάνω κι εγώ αλλά να κάνουν πράγματα που θα φέρουν μόνο καλό στον ΠΑΟΚ γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψει η συνωνυμία των λέξεων ΠΑΟΚ και ΜΙΖΕΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!
Αδερφικά και ΠΑΟΚτσήδικα,
Τόλης