@koko,
Φίλε μου,
εγώ έχω χαρακτηρίσει κομπλεξικές κάποιες συμπεριφορές, τις οποίες περιγράφω.
Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε όλους όσους δεν αναγνωρίζουν την αξία του Αναστασιάδη.
Ίσα ίσα, εγώ προσπαθώ να συζητήσω με κάποιους που δεν αναγνωρίζουν τον Αναστασιάδη για να δω μήπως έχω εγώ λάθος στην εκτίμηση μου για τον Αναστασιάδη.
Αλλά πες μου εσύ, τι να πω για όποιον μου απαντάει "είναι βάζελος";
Βλέπω επίσης, ότι οι περισσότεροι "ανατριχιάζουν" και μόνο με την αναφορά του ονόματος Αναστασιάδης.Γιατί ρε παιδιά; Θεωρείτε ότι είμαστε ανίκανοι να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση, ακόμα και σε θέματα που διαφωνούμε.
Και δεν μιλάω για συζήτηση αν πρέπει να γυρίσει ή όχι στον ΠΑΟΚ. Προσωπικά σου ξαναλέω, θα ήθελα να μάθω τι του χρεώνουν και τι όχι, γιατί μπορεί να έχω εγώ λάθος.
Δηλαδή θα πρέπει να το σκέφτομαι πέντε φορές πριν απαντήσω σε ένα ποστ με το οποίο διαφωνώ κάθετα;
Τέλος, όποιος θέλει ας μπει στον κόπο να μετρήσει αν είναι περισσότερα τα ποστ που υπερασπίζονται τον Αναστασιάδη, ή αυτά που τον κατηγορούν και τον ειρωνεύονται, για να δείτε ποιοι ασχολούνται ακόμα με τον Αναστασιάδη.
Υ.Γ. Εγώ ποτέ δεν αξιολόγησα ούτε ειρωνεύτηκα άποψη άλλου μέλους (παρότι έχω βρει πάμπολλες ευκαιρίες να το κάνω)