Author Topic: ΑΝΤΙΑΦΙΕΡΩΜΑ σκουλικιών ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ε-Δ-Ω www.aris-3.tk  (Read 4052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Ãéá ôï áñ÷åßï ìáò ôá ðáñáêÜôù.

http://arenafm.gr/arenafm/football/2014/01/03/%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE.html#.UsvEAPtQik0

ÈÝëåéò íá ðåéò êÜôé óôïí Óïýëç Ðáðáäüðïõëï;

“Èá ôïõ Ýëåãá êáëÞ åðéôõ÷ßá êé áò Ýëåãå åéò âÜñïò ìïõ êÜðïéá ðñÜãìáôá óôéò êáöåôÝñéåò óôçí ÁèÞíá. Ãéá ìÝíá ôï âáóéêü åßíáé íá óùèåß ç ïìÜäá. ÐÝñõóé óþèçêå ìå êÜðïéïõò ôñüðïõò, ïõóéáóôéêÜ Üëëïé ôçí Ýóùóáí…”.

ÐÜìå ê óôïõò ïðáäïýò ôïõò

http://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=5191&start=135

d3m Ýãñáøå:

MONO_ARIS Ýãñáøå:

d3m Ýãñáøå:Ìïíïé ìáò äåí ìðïñïõìå íá óùèïõìå ðáíôùò ðñåðåé êáðïéïé íá ìáò óùóïõí áí èåëïõí.

Êáé ðïôå èá âáëïõí ôï ''÷åñé'' ôïõò äçëáäç ñå d3m; Ðëáêá ìå êáíåéò; ïôáí èá å÷ïõìå ðåóåé êáé ìáèçìáôéêá;
    Ðñéí êáéñï êáôé åé÷å ãñáöôåé åäù ãéá ôï ìåëëïí ôçò ïìáäáò áí ðåóåé êáé äéáëõèåé...Ï÷é äåí èá ãéíïõìå ãñéåò, èá ðáìå êáé ðéï êáôù.

Äåí óå ëåù íá óùèïõìå ïéêïíïìéêïò áãùíéóôéêá íá óùèïõìå öåôïò ëåù...êáé äåí ëåù ãéá äéêïõò ìáò ðáñáãïíôåò.

Åðüìåíá ðïóô

bobby Ýãñáøå:ãïõóôÜñåéò íá óùèïýìå Ýôóé;

Ðåñõóé åóõ ãïõóôáñåò ïðùò óå óùóáíå?

Åðüìåíá Ðïóô'

bobby Ýãñáøå:ðÝñá ôïõ ãåãïíüôïò ðùò ïé äõï ÷ñïíéÝò äéáöÝñïõí ñéæéêÜ, äåêôÝò ïé äéïñèþóåéò óïõ íô3ì, áëëÜ Ýíá èÝìá åßíáé ðùò åóý èåùñåßò ðùò ìåßíáìå ðÝñóé ìå óôçìÝíá. åãþ äåí èåùñþ ðùò ìåßíáìå ðÝñóé Ýôóé êáé åðßóçò ïýôå ðÝöôáìå áðü ôïí ðñùôï ãýñï êáôçãïñßá.

Åíôáîåé áðïøç óïõ åéíáé åãù ëåù ðùò ðåñõóé ìáò åóùóå ï îáíèïò ìå ôá êïíå ôïõ êáé ï ôóéùëçò ìå ôïí áíáóôï ðïõ êáôóáí êáé ÷áóáí.

Åðüìåíï ðïóô áðï áñëåêßíï, 45 ÷ñïíþíå

Äçìïóßåõóçáðü ARLEKINOS » Ôñß Éáí 07, 2014 8:57 am

ÅÉËÉÊÑÉÍÁ Ç ÊÁÔÁÓÔÁÓÇ ÄÅÍ ''ÐÁËÅÕÅÔÁÉ''
ÁÐÏ ÏÐÏÕ ÊÉ ÁÍ ÐÉÁÓÅÉÓ ÔÏ ÈÅÌÁ,
ÁÐÏ ÏÐÏÕ ÊÉ ÁÍ ÔÏ ÄÅÉÓ.

ÍÁÉ,
Ï ÈÅÏÓ ÍÁ ÂÁËÅÉ ÔÏ ''×ÅÑÉ'' ÔÏÕ ÁËËÁ ÁÕÔÏ ÄÅ ÖÔÁÍÅÉ,
ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÔÏ ÂÁËÅÉ ÊÁÉ ÊÁÐÏÉÏÓ ÁËËÏÓ.

ÃÍÙÌÇ ÌÏÕ.-

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ληκι φεησμπουκ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΒΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.1ΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2ΟΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ 3ΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ 2-3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΩΣΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ.ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΟ '85 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ.ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ.ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2-2500 ΚΟΣΜΟ.ΤΕΛΟΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ 50-100 ΑΤΟΜΑ.ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΝΕΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΚΑΣΚΟΛ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ
ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ.ΤΟ 1988 ΗΡΘΕ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ SUPER-3.ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΚΑΝΕ
ΑΜΜΕΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2500 ΜΕΛΟΙ!!!ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1989-90 ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ 16ΧΡ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΑΤΣ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ.ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ.Ο ΦΟΒΟΣ ΗΤΑΝΕ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ.ΕΦΤΑΣΑ 3 ΩΡΕΣ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
ΜΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ?ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Θ.1 ΗΤΑΝΕ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΚΟΛ!!!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ!!!ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Θ.3.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ Θ.3 ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 2 ΔΙΚΟΙ
ΜΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΣΚΟΛ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ).Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΜΙΑ 20 ΑΤΟΜΑ.ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΑΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ
ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ.ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 20!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ

´´´´´´´´´´´´´´´´

Στη συνεχεια λεει οτι πεμηντα ληκια καναν ντου σε 250 δικους μας ,τα γνωστα δηλαδη,την ιστορια την εβαλα για να θυμηθουμε την ανυπαρξια τους
Καλες εμπειριες στα χωρια του χρονου
Και οπως ειπε και η ανακοινωση της γριας

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο ΗΡΑΚΛΗΣ (αλλα αφεντικα της μακεδονιας με κεφαλαια και αυτοι)για άλλον έναν αγώνα χάνει αγωνιστικά αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά. Περιμένουμε και προσδοκούμε τη θωράκιση της ομάδος σε ΟΛΑ τα επίπεδα, δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλα χωριά να μας πουλάνε τρέλα, ως εδώ!!!

Καληνυχτα σας

Offline savage republic

• Βασικός
Αρκετά, τα λέμε τη χρονιά του μετρό, που λέει και μέλος του φόρουμ...

Offline t.b

• Αλλαγή
Πω ρε φίλε μου θύμησες τα εφηβικά μου χρονια. Περνάμε το λεωφορείο  σταματούσαμε μπροστά στο γηπεδο και μετά τις βόλτες τριγύρω μπαιναμε να δούμε το παιχνίδι και φευγαμε με τον ιδιο τροπο και στην επιστροφή. Ούτε ίχνος απο άλλους γιατι φυσικά δεν υπήρχαν μπατσοι. Οταν εμφανίστηκαν αυτοί εμφανίστηκαν και τα ερπετά που μέχρι τότε αγνοούσαμε την ύπαρξη τους.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Πέρα από τη γλαφυρή (και με μπόλικη σάλτσα) διήγηση τού βρωμοσκώληκα
που ούτε αυτός, ούτε οι παρεούλες του θα μας λείψουν
θα ήθελα να συμπληρώσω
και δίχως ίχνος υπερβολής ότι
μέχρι τα μέσα και βάλε τής δεκαετίας τού '90
νιώθαμε εξαιρετικά άνετα στο συνοικιακό γηπεδάκι
όπου στα μεταξύ μας παιχνίδια πηγαίναμε all'arabia και στο χαλαρό
και συνήθως δείχναμε τη μαζικότητά μας μέσα στην κερκίδα
και κατά την επιστροφή μας προς την Τούμπα, το κέντρο και δυτικά.

Θέλω να πω ότι πηγαίναμε όπως και όποτε θέλαμε
θυμάμαι τον εαυτό μου να πηγαίνω μεμονωμένα
να δίνω ραντεβού οπουδήποτε και όσο κοντά ήθελα στο κοτέτσι
δεν με πείραζε κανείς, δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς
κατά βάση ΠΑΟΚτσάκια έβλεπες στη διαδρομή.

Κατά τη γνώμη μου η φάση άρχισε να μπασταρδεύει από το ξεκίνημα τής ελεύθερης ραδιοφωνίας
όταν απέκτησε δικαίωμα στην έκφραση ο κάθε πικραμένος
και στο τέλος της δεκαετίας του '90 που οριστικοποιήθηκαν οι παπαριές και οι νεκρές ζώνες
(όχι ότι ο ΠΑΟΚτσής είχε ιδιαίτερο πρόβλημα από οδηγίες και κατευθύνσεις)
πάντως, μέχρι τότε και παραδοσιακά και για αλλεπάλληλες χρονιές
εγώ έτσι είχα μάθει, να είμαστε η πλειοψηφία σε εκείνο το γαμωγήπεδο
να έχεις απέναντί σου κάτι λιγοστούς φουκαράδες που παραδοσιακά την άκουγαν μέσα στη χλιαρή έδρα τους
που ένιωθαν τον ασπρόμαυρο παλμό σε όλο το απέναντι πέταλο,
σχεδόν όλη την κερκίδα της Παπαναστασίου και το μισό σκέπαστρο,
να προσκυνούμε πριν το ματς στη σέντρα τού αγωνιστικού χώρου τα λάβαρά μας,
να πανηγυρίζουμε τις γκολάρες τού Αποστολίδη, τού Ορφανού, τού Κωστίκου, τού Μπανιώτη, τού Χασάν, τού Μπότσιεκ
λες και παίζαμε στη φυσική μας έδρα, απέναντι σε πουθενάδες που
ακόμα κι αν μας δυσκόλευαν κάποια χρόνια στο χόρτο
στην κερκίδα ήταν μια ζωή στη φάπα, τη βούβα,
και στο γυρισμό, πίσω από καμιά κουρτίνα σε διαμερίσματα χαμηλών ορόφων.

Κοντολογής, τι να μας πει τώρα και ο σκώληκας στο φουμπου,
με το καλό να πάνε στο διάολο και αν γίνεται ας μη γυρίσουν ποτέ,
κανείς δεν θα τους πεθυμήσει και σύντομα όλως διόλου θα ξεχαστούν.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Εδώ πηγαίνουν στη Καλαμαριά με πορεία τι να λέμε, η ανυπαρξία τους θα φτάσει επίπεδα γριάς σύντομα.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
με λεωφορεία εκδρομή για το παλατάκι έχουν κάνει. αιωνία τους η μνήμη
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Και ευκαρπία εκδρομή με τον οασθ κάνανε σε ενα ματς με την γρια.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το 5-0; :'(

Το 6-0 στην ευκαρπία, που τους έβγαλαν μετά την εξάρα με την μπάγιερν οι γριες, τι ευκαρπία τί βαυαρία πανό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
φυσιολογικό είναι για τα σκουλήκια να πηγαίνουν στην ευκαρπία με λεωφορείο
η ευκαρπία είναι τόσα μακριά από τη γειτονιά τους,σαν να παίζουμε εμείς ας πούμε βέροια...
και δεν κάνω καθόλου πλακα,
ρωτήστε οποιο σκουλήκι ξέρετε από τη γειτονιά ,αν έχει πάει ποτε ευκαρπία-νικόπολη-ανθοκήπους κτλ..
ούτε που ξέρουν ότι υπάρχουν αυτές οι περιοχές η μπορεί να της έχουν ακουστά
μετά τα σκουλήκια στα δυτικά είναι ελάχιστοι,ποιο λίγοι ακόμη και από γριές..
άρα αναλαμβάνει ο ζορπίδης και τελειώνει εκει η ιστορία.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος