Ματς ρώσικη ρουλέτα έτσι όπως εκτυλίχθηκε. Το να βρίσκεσαι 0-2 στο 7' και να αναρωτιέσαι αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι μετά το 30΄ή πόσα θα φάω σήμερα άραγε και ξάφνου στο 12' να βλέπεις το σκορ 2-2 το λες και ευτύχημα. Πέραν όμως από την πρώτη ήττα του πουστόγαυρου φέτος καθώς και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά τα 2 γκολ που δέχτηκε στο ξεκίνημα δεν μπορώ να βρω κάτι αισιόδοξο. Αν αναλογιστούμε δε πως οι άλλοι ήλθαν να παίξουν με ένα αμούστακο κάτω από τα δοκάρια και δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να του ασκήσουμε έστω και λίγη πίεση. Είπαν στους παίκτες να σουτάρουνε προς την εστία και αυτοί είτε πλάσαρανε χλιαρά, είτε σκοπεύανε το καμπαναριό στην Αγιά Βαρβάρα στο δεύτερο ημίχρονο.
Με εντυπωσίασε ο Βαλμπουενά. Τέτοιον παίκτη δυστυχώς δε διαθέτουμε. Να παίρνει και να σηκώνει όλη την ομάδα στις πλάτες του. Περιμέναμε να το κάνει ο Βιερίνια, αλλά απ'ότι φαίνεται λόγω των πολλαπλών τραυματισμών και του βεβαρυμένου ιστορικού στην ηλικία που βρίσκεται δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Γενικότερα διαφαίνεται τρελή γύμνια στο ρόστερ.
Δεν τρέφω καμιά αισιοδοξία, ούτε για τον επαναληπτικό, καθώς επίσης και για τα πλεί οφς. Ποδόσφαιρο είναι θα με πεις και όλα γίνονται, παρόλα αυτά η γενικότερη εικόνα της ομάδας δε σε αφήνει το παραμικρό περιθώριο ελπίδας.
Νομίζω πως η γύμνια του ρόστερ πρέπει να καλυφθεί με ποιοτικές μεταγραφές και όχι με αμφιβόλου αξίας παίκτες. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θέση μπορεί να έχει στο ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. ένας Μιχάι, ένας Ροντρίγκο (που τόσο μας τον διαφήμισαν) και ένας Εσίτι. Και προφανώς δεν πιάνω τους ήδη παροπλισμένους Μάου, Μπις κλπ. Αν θέλει η οικογένεια Σαββίδη να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη ας φροντίσει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, διότι ο άλλος με τις πλάτες της κυβέρνησης πλέον σπαταλά άπλετο χρήμα. Ας αποφασίσουν λοιπόν αν θα πορευτούν με αυτόν τον προπονητή ή αν θα τον αλλάξουν (να υπενθυμίσω πως η μόνη πετυχημένη επιλογή προπονητή που έκανε η οικογένεια Σαββίδη ήταν ο Λουτσέσκου, ο οποίος μάλιστα ήλθε να μπαλώσει μια άλλη λανθασμένη επιλογή και τελικά αποδείχτηκε μακράν καλύτερος από την αρχική επιλογή) αλλά να βάλουν το χέρι στην τσέπη να στηρίξουν εμπράκτως την όποια επιλογή τους, άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
ΥΓ. Πρώτο γκολ γκει πεντακάθαρο οφσάιντ, γαμώ τα βαρ και τους ξένους διαιτητές μου μέσα.