Στο ματς της χρονιάς εγώ έναν μισιτς είδα θυμωμένο με διάθεση, ούτε καν τον βιερινια πέρα από την κακή μέρα των περισσότερων παιχτών. Το έχω πει χίλιες φορές το πρόβλημα δεν είναι ότι χάσαμε χτες αλλά ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αξιολογήσει πως με τον Λημνιο τον πελκα τον σβιντερφσκι αυτόν τον χοντρό, τον μαουριτσιο δεν μπορείς να πετύχεις στόχους μεγάλους. Χτες φορ, 2 εξτρεμ και 10αρι δεν κάναν ούτε σουτ στο τέρμα πως να κερδίσεις όταν η ποιότητα σου μπροστά είναι επίπεδο ατρομητου, γιατί πόσο καλύτερη ας πούμε είναι η χτεσινή επιθετική τετράδα από τον βελιο τον μανουσο τον ουγκραι και τον ουμπιντες; αξιοπρεπείς χτες ήταν μισιτς και τα δύο στόπερ όλοι οι άλλοι από ανύπαρκτοι έως τραγικοί. Για τον προπονητή θα πω πέρα από τις οποίες ικανότητες που εγώ προσωπικά δεν διακρίνω το χειρότερο είναι ότι δεν πιστεύει σε αυτόν κανένας παίχτης γιατί και με τον Ρουμανο πορτοφόλια στις αρχές χάναμε και δεν παίζαμε καλά αλλά στις δηλώσεις μετά όλοι λέγανε δεν φτάνει αυτός κι ότι είναι καλός προπονητής. Έκανε ανάλογη δήλωση παίχτης μας για τον Άμπελ; προτείνω άμεση επιστροφή μεγάλου ευεργέτη λουπος μιχελ να καταλήξουν επιτέλους οι Λημνιοι και οι πελκες στις Λιβαδειες και τις λαρισες που είναι η αξία τους να παίζουν και να φέρει τους νέους μάτος σαχοφ κρεσπους κλπ πολύ αξιόλογους που έφερε στο παρελθόν, τώρα μέσα στους καλούς αν φέρει και κανένα λιμο στυλ λεβεκ, οκ γίνονται λάθη ουδης άσφαλτος που είπε και η ατζελα.