Author Topic: βαζελοπουστες - Π.Α.Ο.Κ. Σουπερλιγδα 2-2-2020 19.30 χοντροςτιβι  (Read 409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μέχρι και παραπάνω από όσα φάγαμε στο Χαρίλαου βλέπω να τρώμε σημερα
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
Μέχρι και παραπάνω από όσα φάγαμε στο Χαρίλαου βλέπω να τρώμε σημερα

πόσο δίκιο εχεις!!!!!

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Μονοο με θαυμα....
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Εσιτι μαουρισιο στο κέντρο. Αντίο ζωή...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΝΤΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ...

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΖ ΜΙΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Εσιτι μαουρισιο στο κέντρο. Αντίο ζωή...

Ευτυχώς μπήκαν οι 2 κουραδες μπισεσβαρ και πελκας στο δεύτερο και καταλάβαμε ότι
ο Μισιτς στο 10 είναι μονόδρομος.
Δυστυχώς αυτούς έχουμε, μ αυτούς θα πορευθούμε.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Και να πούμε ότι πλην του μισιτς δεν υπήρχε άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.
Οι δε 3 αλλαγές ήταν προκλητικά κακοί.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Προκλητικα κακοι γιατι υπαρχει εξηγηση και φοβερο παρασκηνιο που δεν ειναι της παρουσης... παρτε λιγο καπνο... https://inpaok.com/630717/den-tha-anechthi-pechnidia-manatzer-o-paok/?fbclid=IwAR3VT_-ZZ6xInh7O3t-PLGDF-dl1w-KJ89uJeiLE7gN6OlmiXwu3fzJChH8

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Στα αρχίδια μου η ήττα, στα αρχίδια μου οι τακτικες κτλ
Ρε γαμημένοι όλοι εκεί μέσα όταν χτυπάν τον σύλλογο από 100 μεριές και ο κόσμος είναι στους δρόμους, εχω την απαίτηση από σας να αφήνετε τα κόκκαλά σας στο γρασίδι και όχι να μου το παίζετε μπλαζέ και υπεράνω. Πλην του Μίσιτς όλοι ήσασταν για κλωτσιές μαζί και με τον προπονητή μεσα .
Πάρτε το αλλιώς και αφουγκραστείτε λίγο την οργή που υπάρχει στον κόσμο γιατί όσα και να έχετε προσφέρει στον ΠΑΟΚ , ο ΠΑΟΚ σας έχει προσφέρει περισσότερα και αν συνεχίσετε ετσι θα φύγετε κλωτσηδόν
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline banis

• Αλλαγή
Στα αρχίδια μου η ήττα, στα αρχίδια μου οι τακτικες κτλ
Ρε γαμημένοι όλοι εκεί μέσα όταν χτυπάν τον σύλλογο από 100 μεριές και ο κόσμος είναι στους δρόμους, εχω την απαίτηση από σας να αφήνετε τα κόκκαλά σας στο γρασίδι και όχι να μου το παίζετε μπλαζέ και υπεράνω. Πλην του Μίσιτς όλοι ήσασταν για κλωτσιές μαζί και με τον προπονητή μεσα .
Πάρτε το αλλιώς και αφουγκραστείτε λίγο την οργή που υπάρχει στον κόσμο γιατί όσα και να έχετε προσφέρει στον ΠΑΟΚ , ο ΠΑΟΚ σας έχει προσφέρει περισσότερα και αν συνεχίσετε ετσι θα φύγετε κλωτσηδόν

Σφραγίδα & Υπογραφή

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς τα πράγματα αγωνιστικά είναι πολύ δύσκολα.
Ο Εσίτι είναι ο μόνος κόφτης και μετά το σκουλήκι (λόγω και της εικόνας των αμυντικών) ο προπονητής προφανώς δεν σκέφτεται καν να κατεβάσει ομάδα χωρίς κόφτη, ειδικά σε δύκολο ματς. Παρεμπιπτόντως το ίδιο σύστημα έπαιζε ο λουτσέσκου.
Το πρόβλημα είναι ότι μεσοεπιθετικά η πτώση της ποιότητας είναι κατακόρυφη. Αυτοί που έκαναν εκεί τη διαφορά τα τελευταία δυο χρόνια είτε δεν αντικαταστάθηκαν επαρκώς (πριγιοβιτς) είτε μεγαλώσαν (λεο ματος) είτε μεγάλωσαν και ταυτόχρονα τραυματίστηκαν σοβαρά (βιερίνια, και δευτερευόντως μαουρίτσιο).
Και αν δεν είχαν βγει περίπου από το πουθενά γιαννούλης/μίσιτς, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη. Δυστυχώς με απλά ταλαντούχους πιτσρικάδες δεν μπορείς να παραμείνεις εύκολα πρωταθλητής.
Νομίζω η μόνη περίπτωση να δούμε φέτος κάτι διαφορετικό είναι να άνεβουν κατακόρυφα βιερίνια/ματος/μαουρίτσιο. Απίθανο φαίνεται μέχρι στιγμής.
Ακόμα πιο δύσκολη φαντάζει η κατάσταση για του χρόνου, ειδικά με δεδομένη την πώληση γιαννούλη. Η ομάδα χρειάζεται να ξαναφτιάξει έναν κορμό και φαίνεται να ξεκινάμε περίπου από το μηδέν.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Όταν μερικοί λέγαμε ότι η ομάδα δεν παίζει μπάλα (άλλο να έχεις αναλαμπές σε ένα ματς) δεν είμασταν ΠΑΟΚ αλλά εξωγήινοι. Δεν γίνεται την μια χρονιά να μου παίρνεις πρωτάθλημα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα ματς (λογικό να έχεις και άσχημες μέρες) και την επόμενη χρονιά η ίδια ομάδα να μην μπορεί να πατήσει στο γήπεδο.
Δεν ξέρω αν υπάρχει η εκδοχή της άθλιας εμφάνισης μετά τα όσα έχουν γίνει, πως θα φάμε αφαίρεση βαθμών οπότε τα δίνουμε όλα στο κύπελλο (αδικαιολόγητο)...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline savage republic

• Βασικός
Βρε βρε, σαν τα χιόνια....

Για τα του ματς, καίσαρα, μην ξανανοίξεις τόπικ παλλικάρι μου, να χαρείς...