Κλασική κακομοιρια από το συγκεκριμένο μπλογκ,
Μια κακομοιριά και μέσα στη μιζέρια είναι όλο το τμήμα, αν εξαιρέσεις αυτό με τα στημένα παιχνίδια (που κι εγώ δεν έχω ιδέα τι σκεφτόντουσαν όταν το έγραφαν) τα υπόλοιπα τα λες μέχρι και μετριοπαθή σε σχέση με την πραγματικότητα με αποκορύφωμα το "Γιατί όσο μεγάλο κι αν είναι το διάλειμμα που κάνουμε από τους τίτλους και τις επιτυχίες, διάλειμμα είναι.
Και θα επιστρέψουμε."
Πρωταρχικός στόχος είναι να σωθεί το φετινό τσίρκο και κάποια στιγμή καλό θα ήταν να φάνε καμιά κλωτσιά όσοι έφαγαν όλα τα φράγκα και κάνουμε όλοι σαν να μην έγινε τίποτα. Το αν θα κερδίσουμε τη Σαραγόσα προσωπικά το γράφω στα ασπρόμαυρα παπάρια μου αν είναι μέσα στη βδομάδα να τρώμε πούτσες από Διαγόρες Δρυοπιδέων γιατί είναι κουρασμένοι οι παιχταράδες μας.
Έχουμε κερδίσει Λάρισα Λήμνο και Ρέθυμνο εντός, δηλαδή τους υποψήφιους για υποβιβασμό, σιγά την υπέρβαση, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν και βλέποντας ξανά το πρόγραμμα πραγματικά απορώ αν θα γλιτώσουμε το 0/4 μέχρι το επόμενο ματς ζωής και θανάτου με το σκουλήκι στο Παλατάκι.
Σόρυ για το μιζέριασμα, δεν μπορώ να δω τίποτα αισιόδοξα στο συγκεκριμένο τμήμα εδώ και χρόνια.