Από το fb του Αγάπιου Παρασχα
Ειχα παρει δυο κυπελα στα χαρτια χωρις να παιξω τελικο γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Εκανα μια δωροδοκια για να παιξω στην Ευρωπη ,και αφου επιασαν τον γενικο αρχηγο μου Χρυσοβιτσανο στις Σερρες να λαδωνει παικτες της τοπικης ομαδας και τον προφυλακισαν, μου εριξαν την εξοντωτικη ποινη των μειον 4 βαθμων απο την επομενη χρονια ενω επαιξα κανονικα στην Ευρωπη γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Φεσωσα με κατι δις δραχμες στην αρχη που μετα εγιναν ευρω ολες τις ηπειρους της γης και μπηκα στο αρθρο 44 μηδενιζοντας το κοντερ γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Εβγαλα κοσμο στους δρομους για να πετυχω στα σιγουρα οτι θα πιστολιασουμε τους παντες ,που επεισαν και τον νομικο.συμβουλο του γαμημενου κρατους που ζουμε οτι πρεπει να καθυστερησει στην κινηση και να μην παει στην δικη ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Ξαναεφτιαξα μπολικα χρεη με τον Βανδη να δηλωνει γιατι να πληρωνω ΦΠΑ στο κρατος αφου με αυτα μπορω να κανω μεταγραφες ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Πηρα ενα κυπελο με τον Ατρομητο με γκολ οφσαιτ δεκα μετρα ,αφου φροντισα να εχω στο ταρταν του ΟΑΚΑ μια δεκαρα χιλιαδες κοσμο εν ωρα αγωνα που στο μεταξυ ειχαν πλακωσει σε ζωντανη μεταδοση τις οικογενειες των παικτων του Ατρομητου γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Πιστολιασα 250 χαρτια το Αιληνικο κρατος με νομο δωρο που εφτιαξαν οι Σαμαροβενιζελοι στον λαθρεμπορα και εριξα την ομαδα μου δυο κατηγοριες ,αφου στο μεταξυ στις 18 Ιουλιου 2014 μου εδωσαν νεο καθαρο ΑΦΜ γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Κατεβηκα να παιξω στον τελικο του 2016 στην εδρα μου με τον χοντρο ενω δεν επρεπε για να συμπαρασταθω στον φιλο μου τοτε Ιβαν που δεν κατεβασε την ομαδα στο Καραισκακης ανοιγοντας τον δρομο για την καθαρση ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Φωναζω για το οφσαιτ του Ενρικε στον Βολο που οντως ηταν οπως λεμε και εμεις,αλλα δεν λεω οτι δυο δευτερολεπτα πριν εχω κανει μαρς πεναλτι στον Κρεσπο ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Φωναζα το 2008 για τον γαυρο και ελεγα οτι το πρωταθλημα πρεπει να κρινεται στο χορτο και οχι στα δικαστηρια οπως λεμε και εμεις ,αλλα εκανα το ακριβως αντιθετο οταν μου εδωσε τον τιτλο ο Σκουτερης ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Με ελεγες αλλοθρησκο και Βουλγαρο και εριχνες μολοτοφ σε βανακια για να καψεις Μπαοκια οπως μας λες γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Αυτη ειναι η αδικημενη και διαφορετικη αεκ που παρουσιαζουν οι ξερολες ρεπορτερ της σημερα ,αρχιζοντας τα κλαψομουνικα οπως κανουν καθε φορα που τους βρισκεις μπροστα σου ..Αυτην την αδικημενη και διαφορετικη αεκ θα βρεις μπροστα σου 139 μερες μετα το τελευταιο γαμησι που τους εριξες μεσα στην εδρα τους ,αυτην την αδικημενη και διαφορετικη αεκ εισαι υποχρεωμενος να την γαμας οπου την βρισκεις ..