Author Topic: 5η Αγωνιστική 29 Σεπτεμβρίου 2019 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 19:30 Κούλα - Μεγάλος ΠΑΟΚ  (Read 1498 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μετά από 40 παιχνίδια ήρθε η ώρα να δούμε το κλαρίνο στο γκιαουριστάν του βαρώνου εσκπομπάρ μαρινάκη. Δεν αξίζει ούτε να κάτσουμε να το δούμε το ματς, εγώ δηλαδή ούτε θα το δω γιατί το συνοθύλευμα παλαιμάχων και των άμπαλων πρότζεκτ που πατάνε τα κορδόνια τους θα αρπάξει ένα ντόρτι μίνιμουμ και χαλαρά δίνοντας ψυχολογία στους ανύπαρκτους κουβαλητές κυπέλλων μας. Έγιναν πολλά λάθη από πέρσι τον γενάρη και ήρθε η ώρα να πληρώσουμε το λογαριασμό. Καλό κουράγιο σε όλους μας γιατί από πρωταθλητισμό να παλεύεις με τον βόλο του μπέου και τον ρούλη του καρυπίδη για να μπεις πλει οφ θέλει γερά στομάχια. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μετα το σκουλικι του χαριλαου, στα καπακια σκουλικι φιλαδελφιας.

ΠΑΟΚ παιξε τη μπαλα της ζωης σου...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Μαχαιρι στα δοντια απ΄ολους και ΔΙΠΛΟ.

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline Euthemes

• Αλλαγή
διπλο και μετα το παρθενοπανο απο το γηπεδο που τους εχτισε ο χοχοχο

εκεινο μπορει και να το δουμε απο το koula tv πρωτοποριακη ιδεα μπραβο

ειναι κομπλεξικο να εισαι αεκ
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς δεν σώζεται με τίποτα.

Offline babis36

• Αλλαγή
Το μονο κακό είναι ότι δεν θα έχω τον Μανταλο να μου φέρνει καμιά κούπα. Ξεροσφύρι γαμήσι θα ρίξω ξενέρα είναι αλλά τουλάχιστον κηδεία σε 30.000 χανούμια. Ετσι λένε δηλαδή ότι θα μαζευτούνε.
Ξερό διπλό και δεν καταλαβαίνω τίποτα.
ΠΑΟΚΑΡΑ και στο πούτσο μας όλοι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **

Offline agraf

• Αλλαγή
ËïãéêÜ èá Ýï÷õìå ÷þñïõò íá ôñÝîïõìå, Ý÷ïõìå öôéÜîåé êáé ðïëý êáëÞ ðáñÜäïóç ìÝóá óôï ÏÁÊÁ. ÁìðÝë, áìüëá ô’Üëïãá óôá åîôñÝì, âÜëå Ìðßóå ðßóù áðü ôïí ¢êðïì êáé ãßíå ìÜãêáò.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
θα εγραφα οτι το ματς ειναι διαδικαστικου χαρακτηρα πλεον κι οτι θα κατεβαζα τη κ19 με λεφωρειο κιολας για να βαλω κανα φραγκο στην ακρη για το φαινανσιαλ φερ πλει, κι οτι ενταξει δε παιζει ρολο το αποτελεσμα εχει πλει-οφ μωρε και τυφλη στηριξη στους ανθρωπους που πληρωσαν τα χρεη 10 κασερι (χωρις μια μεταγραφη της προκοπης για μια τετρατια βεβαια) κτλ κτλ αλλα ενταξει... διαβασα το πρωτο ποστ του τοπικ και μπορω να ειμαι απιστευτα αισιοδοξος πλεον.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ.
ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Ξεκίνησε η προπαγάνδα τους εναντίον του 4ου διαιτητή Σιδηρόπουλου αλλά και του Ελβετού. Βαράνε τα χανούμια στο ψαχνό και όποιον πάρει ο χάρος.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Από το fb του Αγάπιου Παρασχα

Ειχα παρει δυο κυπελα  στα χαρτια χωρις να παιξω τελικο γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Εκανα μια δωροδοκια για να παιξω στην Ευρωπη ,και αφου επιασαν τον γενικο αρχηγο μου Χρυσοβιτσανο στις Σερρες να λαδωνει παικτες της τοπικης ομαδας και τον προφυλακισαν, μου εριξαν την εξοντωτικη ποινη των μειον 4 βαθμων απο την επομενη χρονια ενω επαιξα κανονικα στην Ευρωπη  γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Φεσωσα με κατι δις δραχμες στην αρχη που μετα εγιναν ευρω ολες τις ηπειρους της γης και μπηκα στο αρθρο 44 μηδενιζοντας το κοντερ γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Εβγαλα κοσμο στους δρομους για να πετυχω στα σιγουρα οτι θα πιστολιασουμε τους παντες ,που επεισαν και τον νομικο.συμβουλο του γαμημενου κρατους που ζουμε οτι πρεπει να καθυστερησει στην κινηση και να μην παει στην δικη ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Ξαναεφτιαξα μπολικα χρεη με τον Βανδη να δηλωνει γιατι να πληρωνω ΦΠΑ στο κρατος αφου με αυτα μπορω να κανω μεταγραφες ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Πηρα ενα κυπελο με τον Ατρομητο με γκολ οφσαιτ δεκα μετρα ,αφου φροντισα να εχω στο ταρταν του ΟΑΚΑ μια δεκαρα χιλιαδες κοσμο εν ωρα αγωνα που στο μεταξυ ειχαν πλακωσει σε ζωντανη μεταδοση τις οικογενειες των παικτων του Ατρομητου γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Πιστολιασα 250 χαρτια το Αιληνικο κρατος με νομο δωρο  που εφτιαξαν οι Σαμαροβενιζελοι στον λαθρεμπορα  και εριξα την ομαδα μου δυο κατηγοριες ,αφου  στο μεταξυ στις 18 Ιουλιου 2014 μου εδωσαν νεο καθαρο ΑΦΜ γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Κατεβηκα να παιξω στον τελικο του 2016 στην εδρα μου με τον χοντρο ενω δεν επρεπε για να συμπαρασταθω στον φιλο μου τοτε Ιβαν που δεν κατεβασε την ομαδα στο Καραισκακης ανοιγοντας τον δρομο για την καθαρση ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Φωναζω για το οφσαιτ του Ενρικε στον Βολο που οντως ηταν οπως λεμε και εμεις,αλλα δεν λεω οτι δυο δευτερολεπτα πριν εχω κανει μαρς πεναλτι στον Κρεσπο ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Φωναζα το 2008 για τον γαυρο και ελεγα οτι το πρωταθλημα πρεπει να κρινεται στο χορτο και οχι στα δικαστηρια οπως λεμε και εμεις ,αλλα εκανα  το ακριβως αντιθετο οταν μου εδωσε τον τιτλο ο Σκουτερης ,γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ ..Με ελεγες αλλοθρησκο και Βουλγαρο και εριχνες μολοτοφ σε βανακια για να καψεις Μπαοκια οπως μας λες γιατι ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ .Αυτη ειναι η αδικημενη και διαφορετικη αεκ που παρουσιαζουν οι ξερολες ρεπορτερ της σημερα ,αρχιζοντας τα κλαψομουνικα οπως κανουν καθε φορα που τους βρισκεις μπροστα σου ..Αυτην την αδικημενη και διαφορετικη αεκ θα βρεις μπροστα σου 139 μερες μετα το τελευταιο γαμησι που τους εριξες μεσα στην εδρα τους ,αυτην την αδικημενη και διαφορετικη αεκ εισαι υποχρεωμενος να την γαμας οπου την βρισκεις ..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πουτσα στην Κούλα την δούλα.
Οι μπαμπάδες σας ήρθαν
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline banis

• Αλλαγή
Αν και είναι πολύ μικρό μέχρι στιγμής το δείγμα, έχω την αίσθηση πως εκτός έδρας η ομάδα είναι καλύτερη. Ελπίζω μόνο να μην μπουνε χεσμενοι σήμερα. Αν μπούνε ψυχωμένα θα φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα. Το Χ μπορεί να μην είναι καλό για μας, σίγουρα όμως θα είναι αποτυχία για το χανουμι.

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Αντί για 0-4 φέραμε Χ, αυτό τα λέει όλα. Ανεβασμένη η ομάδα, πάμε να γανησουμε όλη την Ελλάδα
working class hero

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Εκπληκτική η ομάδα σήμερα, τάσεις αυτοκτονίας στο 1ο ημίχρονο, αλλά ακόμα και έτσι, οι γαύροι της φιλαδέλφειας χρειάστηκαν γκολ μούφα αφού υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ στον (ηλίθιο κατά τα άλλα αουγκούστο) από τον κριστισιτς, το οποίο το βλέπει το βαρ και δεν το δίνει.
Επίσης, το πως βγήκε το κοράκι στο 2ο ημίχρονο κάνει μπαμ ότι κατι μεσολαβησε στο ημιχρονο, άλλωστε πήρε και κίτρινη κάρτα και καλά ο επαγγελματίας κλέφτης και γαύρος στην ψυχή δημητριάδης.

ΠΑΟΚ γάμα όλη την Ελλάδα

Κρίμα για την κλοπή σήμερα, η ομάδα δε βλέπει κανέναν όμως όσο βελτιώνεται σε κάθε ματς. Ωραίος ο Αμπέλ
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
η ομάδα μου άρεσε κατά χρόνους και θεωρώ ότι έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο.
οι λόγοι για τους οποίους πάλι φεύγουμε χάνοντας βαθμούς είναι οι κλασσικοί γνωστοί.

καμία άμυνα στα στημένα,
προσωπικές μονομαχίες για τον πούτσο σε αντίθεση με τον αντίπαλο
επιλογές υπό πίεση για τα μανηγύρια, ειδικά όταν ο αντίπαλος στο κέντρο θέλει να κλέψει μπάλα... από το 75 έως και το γκολ 5, επαναλαμβάνω 5, φορές πούλησε τη μπάλα παίκτης στο κέντρο.
επιλογές για τον πούτσο στην επίθεση είτε λόγο κούρασης είτε λόγο ανικανότητας τύπων όπως ο τζαμπάς

αν, όπως ειπώθηκε και συμφωνβώ, ο ΠΑΟΚ έχανε 1-0 στο 16 θα έχανε 3-0. εμείς για κάποιο λόγο πατάμε ένα αόρατο pause στη διάθεση πρωτίστως και κλαίνε και τα δάκρυα με το αποτέλεσμα τελικά.
σήμερα αντί για 1-4, χάσαμε βαθμούς, να το ΛΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΑ.

πούλο σε όποιον δεν γουστάρει να παίζει, ανεξάρτητα από τα παραπάνω.

πιστεύω ότι η ομάδα θα παίξει καλύτερα.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Α και πουτανας γιε Σιδηροπουλε που ησουν στο ΒΑΡ στο 2ο γκολ της πουτανας και ειπες στον ελβετο δεν υπαρχει τιποτα, γαμω το σπιτακι σου κωλοπουστα
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Εκπληκτική η ομάδα σήμερα, τάσεις αυτοκτονίας στο 1ο ημίχρονο, αλλά ακόμα και έτσι, οι γαύροι της φιλαδέλφειας χρειάστηκαν γκολ μούφα αφού υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ στον (ηλίθιο κατά τα άλλα αουγκούστο) από τον κριστισιτς, το οποίο το βλέπει το βαρ και δεν το δίνει.
Επίσης, το πως βγήκε το κοράκι στο 2ο ημίχρονο κάνει μπαμ ότι κατι μεσολαβησε στο ημιχρονο, άλλωστε πήρε και κίτρινη κάρτα και καλά ο επαγγελματίας κλέφτης και γαύρος στην ψυχή δημητριάδης.

ΠΑΟΚ γάμα όλη την Ελλάδα

Κρίμα για την κλοπή σήμερα, η ομάδα δε βλέπει κανέναν όμως όσο βελτιώνεται σε κάθε ματς. Ωραίος ο Αμπέλ

Αυτό
Α και πουτανας γιε Σιδηροπουλε που ησουν στο ΒΑΡ στο 2ο γκολ της πουτανας και ειπες στον ελβετο δεν υπαρχει τιποτα, γαμω το σπιτακι σου κωλοπουστα

Και αυτό.
ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα