Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Aγρίνιο (1η Αγων - Super League) Κυρ 25/8/19 ώρα 20:00 (PAOK-tv)  (Read 993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απίστευτο ματς, δυστυχώς μόνο μία ασίστ, αντί τριών, που θα ήταν το λογικό με τα μαγικά που έκανε ο καλύτερός μας Βραζιλιάνος χτες

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Για τον πουτσο Καβάλα η (μη)μετάδοση. Χεστηκα για το τάληρο, αλλά χαλαστηκα που δεν είδα το παιχνίδι.

Μονίμως διαμαρτυρόμενος για όλα εδώ μέσα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δε μεταδόθηκε το ματς μόνο σε σένα. Εκτός αν είχες smart-tv που εξαρχής υπήρχε προειδοποίηση από την ΠΑΕ.
Για το ζήτημα της επίλυσης του προβλήματος των smart-tv θα υπάρξει ανακοίνωση στους επόμενους αγώνες.
Κατά τα άλλα αν λυθεί το flickering σε επί μερους φάσεις καθώς και το ζήτημα του ήχου, νομίζω πως οι μεταδόσεις είναι μια χαρά.

Από laptop προσπάθησα να το δω. Και ήμουν ένας από τους πολλούς που συνάντησαν το συγκεκριμένο προβλημα από ότι είδα στο FB της ΠΑΕ. Και αρκετοί άλλοι με αλλου είδους θέματα. Είπαμε δεν έχουμε προβλημα να βάλουμε πλάτη για την ομάδα, αλλά το μαύρο δεν θα το κάνουμε άσπρο...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
papakon,

κάνεις μια login και μετά πας στο παιχνίδι. watch now. δεν είχε τπτ άλλο και δεν έδινε τη δυνατότητα να συνδεθείς 3 φορές.

ούτε να σου ζητάει κάθε φορά σύνδεση.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Log in έκανα μια χαρά. Το θέμα είναι ότι ζήταγε να πληρώσω ενώ είχα ήδη πληρώσει επιβεβαιωμένα 3 μέρες πριν.
Κάποιοι πλήρωσαν και 3 φορές μέχρι να τα καταφέρουν. Έχω στείλει μήνυμα με τα στοιχεία πληρωμής στην ΠΑΕ και περιμένω απάντηση τι πήγε λάθος. Και το θέμα μου δεν είναι στο οικονομικό, αλλά στο ότι θέλω να βλέπω
τα παιχνίδια απροβλημάτιστα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το θέμα της φυσικής κατάστασης οφείλεται στην μη προετοιμασία όπως πολύ σωστά και νωρίς είχε επισημάνει ο Chuck. Από την αρχή ο Πορτογάλος ξεκίνησε με τακτική και παιχνίδια για να δει το υλικό του και να τους περάσει το νέο σύστημα. Συνεπώς μηδέν προετοιμασία με τρέξιμο στα βουνά και ποδηλατάδες. Δε ξερω αν αυτό μπορεί να καλυφτεί στη διάρκεια της χρονιάς, ας μας πει κάνας γυμναστής.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Log in έκανα μια χαρά. Το θέμα είναι ότι ζήταγε να πληρώσω ενώ είχα ήδη πληρώσει επιβεβαιωμένα 3 μέρες πριν.
Κάποιοι πλήρωσαν και 3 φορές μέχρι να τα καταφέρουν. Έχω στείλει μήνυμα με τα στοιχεία πληρωμής στην ΠΑΕ και περιμένω απάντηση τι πήγε λάθος. Και το θέμα μου δεν είναι στο οικονομικό, αλλά στο ότι θέλω να βλέπω
θεωρώ απίθανη την περίπτωση με το ίδιο usernameνα να εχει δεχτεί 3 πληρωμές για το ίδιο ματσ. τεσπά...
θα βρήκες το υπερ bug. στείλτο να το λύσουν. πιστεύω θα ρυθμιστεί.

Offline Matador

• Αλλαγή
Και σε εμενα το ειχε κανει μια φορα στο παρελθον, αλλα πηγα να μπω με αλλο browser με τα ιδιο ιμειλ. Αναγκαστηκα να κανω λογκ ιν με αλλο ακαουντ και ιμειλ και να ξαναπληρωσω για να το δω.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Óå üóïõò äåí áñÝóåé íá ìðåßôå ç íá ðåñéìÝíåôå íá öôéá÷ôåß koula-thrinos tv. Ìáò æáëéóáôå ãéá ôÜ÷á ìïõ 5-10 € ðïõ äþóáôå ãéá ôçí "ïìÜäá óáò".
ÊÜðïéïé ðÜíå åêäñïìÝò ÷áëÜíå 100-200€ ôñþíå îýëï, äåí âëÝðïõí ðïëëÝò öïñÝò ôïí áãþíá êáé äåí âãÜæïõí á÷íá.

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
PAOK TV στηριζουμε 100%.Γαμω τη νοβοτε και τη χωρα μας.Προκριση την πεμπτη με το καλο και θα τους κανουμε να κατουρηθουνε παλι.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αντε να ανοίξει ένας γουρλής το τοπικ με σλοβακους

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ 17968