Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - AFC Ajax Τρίτη 6/8/2019 20:00 Ch.League - 3rd Qualifying Round (Open)  (Read 1703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Ήγγικεν άραγε η ώρα, ω σύντροφοι;

Για τρίτη φορά μέσα στην τελευταία δεκαετία η ομάδα καλείται να περάσει το εμπόδιο του Αίαντα από το Άμστερνταμ. Αναμφισβήτητα μιά εκ των κορυφαίων ομάδων όλων των εποχών στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (κατά τη γνώμη μου μέσα στο τοπ-10), με ποικίλες συμμετοχές και διακρίσεις σε όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Ανατρέχοντας πίσω στο παρελθόν θα δούμε πως και τις δύο φορές φτάσαμε κοντά, κάνοντας μάλιστα ματς που έχουν μείνει χαραγμένα στις μνήμες όλων μας και έχουν γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Το να αφήσεις εκτός ομάδες όπως ο Άγιαξ, απαιτεί η ομάδα να έχει ανέβει πολλά σκαλοπάτια-επίπεδα. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει άλματα, αλλά το αν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο ποθητό επίπεδο θα φανεί εν μέρει το βράδυ της Τρίτης, μιας και ακολουθεί ο επαναληπτικός στο Άμστερνταμ αρένα.
Η Τούμπα θα είναι για άλλη μια φορά κατάμεστη, φορώντας τα γιορτινά της και απομένει να δούμε αν η έκβαση της σειράς, θα επηρεαστεί από το γεγονός πως ετούτη τη φορά το πρώτο ματς το δίνουμε εντός. Παίκτες και νέος προπονητής οφείλουν να τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη πρόκριση.

1) Π.Α.Ο.Κ. - Ajax (4/8/2010)

2) Π.Α.Ο.Κ. - Ajax (3/8/2016)

UEFA MAFIA
« Last Edit: August 03, 2019, 00:30:30 by banis »

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
AJAX ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑJAX ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Γαμηστε τον πουστη τον Αιαντα, ή εμεις ή κανεις
working class hero

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Συρτό κόρνερ μπροστά από την 4, έρχεται ο πελκας νομιζω στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχης αλλά δεν πιανει σουτ μπουμ. Κάνει φαλτσατριστο σουτ μπανάνα με εσωτερικό φάλτσο και κρεμάει τον ολλανδο τερματά. 1 - 0 λοιπόν είδα στην χθεσινή μου σιεστα, νομίζω πελκας ήταν αλλά δεν είμαι σίγουρος, το καταθέτω εδώ σαν προφητεία γιατί ήταν πραγματικά πολύ ζωντανό

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Από το στόμα σου και στου σκόρερ το αφτί!

Offline banis

• Αλλαγή
Κάνει φαλτσατριστο σουτ μπανάνα με εσωτερικό φάλτσο και κρεμάει τον ολλανδο τερματά. 1 - 0 λοιπόν είδα στην χθεσινή μου σιεστα, νομίζω πελκας ήταν αλλά δεν είμαι σίγουρος, το καταθέτω εδώ σαν προφητεία γιατί ήταν πραγματικά πολύ ζωντανό

Πριν τη σιεστα μπας και κατεβάσες κάνα ταψί σοκολατόπιτα με φέτες μπανάνα;  :'(

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπανάνα Σπλιτ παγωτό  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Δεν υπάρχει ομάδα Αγιαξ.

ΠΑΟΚ πρόκριση
ΠΑΟΚ Τσάμπιονς Λιγκ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
700 πάσες εχθές ο Άγιαξ,
300 πάσες η Φίτεσε.

Offline savage republic

• Βασικός
700 πάσες εχθές ο Άγιαξ,
300 πάσες η Φίτεσε.
Να τις κάνουν κορνίζα να τις χαίρονται. Δε με νοιάζει, ας κάνουμε και 10 πάσες και ας γράψουνε τρεις ασίστ από αυτές.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ετοιμαζομουν να γράψω στο στυλ 11 αυτοί 11 εμείς κλπ, λέω δε μπορεί, κι αυτοί θα έκαναν κάτι τσαφ πέρυσι, δεν μπορεί να είναι ατρωτοι. Αρχίζω λοιπόν να κοιτάω τα περσινά στατιστιστικα μπας και βρω κανα τσαφ εντός ή εκτός με κανα Πανιώνιο η κανα λεβαδειακο της Ολλανδίας. Βρήκα τελικά 2 ισοπαλίες, μια εντός και μια εκτός. Και όλα τα άλλα με τριαρες ντορντια και ταληρα.
Νταξ, δεν είναι τυχαία ομάδα ο αζαξ της περυσινής σεζόν, το είδαμε και στο τσουλου άλλωστε.
Για μένα όμως το βασικό είναι να μην φοβηθούν οι δικοί μας, να μην κολωσουν από το όνομα. Πιστεύω ότι έχουμε προσωπικότητες με εμπειρίες που ακριβώς αυτό θα κάνουν, θα κοιτάξουν στα μάτια τον αζαξ.
Από κει και μετά, κρίσιμο σε τέτοια παιχνίδια είναι η αποφυγή των λαθών γιατί ως γνωστόν κοστίζουν. Κυρίως των ατομικών λαθών. Και βέβαια η αξιοποίηση των ευκαιριών που μπορείς να έχεις εσύ. Πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Το ζήτημα είναι να καταφέρουμε να σταματήσουμε την δική τους επίθεση. Αυτό είναι το δύσκολο.
Και φυσικά χρειαζόμαστε και την τύχη με το μέρος μας. Αν σε κάτι - ίσως - έχουμε πλεονέκτημα, είναι η εμπειρία κάποιων δικών μας σε σχέση με τα μωρά του αζαξ. Και μη ξεχνάμε ότι 2 από τις φίρμες που είχε πέρυσι την έκαναν, μακαρι και τρίτος.
Τεσπα δε νομίζω ότι είπα τίποτα πρωτότυπο που δεν το ξέρουν οι πάντες, πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ κι ο Θεός βοηθός.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο, δεν αμφιβάλλω. Εμείς σαν οπαδοί και κυρίως οι σύνδεσμοι πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω, θέλει τρέλα αυτό το παιχνίδι. Να πάρουν κουράγιο οι παίκτες και να κοπεί ο αέρας του Άγιαξ. ΠΑΟΚ ολέ συνεχώμενο, να τρυπήσουν τα αυτιά και να σπάσουν τα νεύρα. Τύμπανα. Η Θ4 να είναι σπίρτο αναμμένο και όλα θα γίνουν.

anesp@ok

• Guest
Δυστυχως σε τετοια ματς δεν κανουμε καλη κερκιδα,
μας κυριευει το αγχος και η αγωνια για το αποτελεσμα..
Και κακα τα ψεματα, ο αγωνας και το σκορ σπρωχνουν και τους οπαδους
οπως και το αντιθετο..
Ας πουμε στο 0-2 περσι με την Σπαρτακ ειμασταν ολοι παγωμενοι,
οπως και με Μπενφικα παρολο που προηγηθηκαμε........

anesp@ok

• Guest
Επισης 2 μερες πριν τον αγωνα και ακομα δεν καναμε sold out
 ;D :o 8) :D

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ρε μπρατ  :'(  ΟΚ, συμφωνώ στο πρώτο σκέλος για τα ματς που τιγκάρει η Τούμπα, αλλά με την Σπάρτακ έγινε κερ-κι-δά-ρα! Και βοηθήσαμε πολύ στην ανατρόπα! Και με την Μπενφίκα το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο παίζει να ταν η καλύτερη Τούμπα της 30τιας ξέρω γω..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

anesp@ok

• Guest
Ρε μπρατ  :'(  ΟΚ, συμφωνώ στο πρώτο σκέλος για τα ματς που τιγκάρει η Τούμπα, αλλά με την Σπάρτακ έγινε κερ-κι-δά-ρα! Και βοηθήσαμε πολύ στην ανατρόπα! Και με την Μπενφίκα το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο παίζει να ταν η καλύτερη Τούμπα της 30τιας ξέρω γω..

Ε νταξει ενα ματς το βλεπεις συνολικα...
Χαιρω πολυ με 1-1 εκει μεσα και γκολ στο 10λεπτο ειναι δυνατον να μην τρελαθουμε;;;
Αλλα οτι και να καναμε με την εξελιξη που ειχε το ματς τι να καναμε;;;
Ξενερωσαν ολοι με την μλκ του Πασχαλακη και μετα οι αλλοι καναν κατι συνδυασμους γαμα τα...

Offline agraf

• Αλλαγή

Ας πουμε στο 0-2 περσι με την Σπαρτακ ειμασταν ολοι παγωμενοι,
οπως και με Μπενφικα παρολο που προηγηθηκαμε........
Με την Μπενφίκα γινόταν της καρίολας το κάγκελο, εγώ ήμουν στη 7 και ήταν όλοι όρθιοι με χέρια ψηλά και φωνή. Λογικό ήταν κάποια στιγμή να πέσουμε. Έτσι πρέπει να είμαστε και την Τρίτη.

anesp@ok

• Guest
6 το πρωί και έχει ήδη ουρά στο σύστημα για τα εισιτήρια...

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
Παραπλανητική η ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι το σύστημα θα ανοίξει στις 9:00.
Όντως στις 9 άνοιξε το ticketing system και μπήκε να αγοράσει ο κόσμος, αλλά το queueing system άνοιξε πολύ νωρίτερα, ίσως κάποια στιγμή το χάραμα.
Είναι κανείς που κατάφερε να αγοράσει εισιτήριο online να μας πει τί ώρα μπήκε στο "QueueIt" σύστημα να πιάσει σειρά;
Ώστε να ξέρουμε άλλη φορά τί ώρα πρέπει να μπαίνουμε για να έχουμε ελπίδες.

Ευχαριστώ.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ, ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ, ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.
ΤΣ.Λ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ