Όταν διάβαζα πως θα πάρουμε Αφρικανό χαφ - 6άρι, είπα μέσα μου επιτέλους ένας γρήγορος χαφ. Έχουνε κουραστεί τα ματάκια μου να βλέπω αργά χαφ στο κέντρο μας: Μαουρίσιο, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μίσιτς ακόμα και τον Αουγκούστο γρήγορο δεν τον λες. Και έφεραν Αφρικανό που μάλλον κάνει μόνο για Μαραθώνιο. Απίστευτο πραγματικά. Δεν ξέρω τι κάνει το τμήμα σκάουτινγκ και αν όντως δεν ήταν στις προθέσεις του να φέρει γρήγορο χαφ. Εμένα πάντως με εντυπωσιάζει το γεγονός πως μπορείς να έχεις ένα ρόστερ με τόσα χαφ στο κέντρο και ούτε ένας να μην είναι γρήγορος.
Από εκεί και μετά εφόσον πάρθηκε ο παίκτης και ανήκει στο ρόστερ απομένει να δούμε πως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε, διότι έχει και καλά στοιχεία ο παίκτης. Με προβληματίζει έντονα αυτό που αναφέρει ο Μπιβ παραπάνω: Παίκτης Εσίτι μετά το 55-60 πραγματικά δεν υπάρχει. Απλώς μεταφέρει το κουφάρι του στο χορτάρι. Οπότε αυτό που απομένει να δούμε είναι το αν μπορεί να βελτιωθεί αυτήν του η εικόνα. Τουλάχιστον να μπορεί να βγάλει 90λεπτο διότι μέχρι στιγμής είναι σα να χρειάζεται να κάνουμε μία αναγκαστική αλλαγή σε κάθε ματς.