Author Topic: Anderson Esiti  (Read 3472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Anderson Esiti
« Reply #20 on: August 07, 2019, 17:39:19 »
Στο πρώτο του ενενηνταλεπτο ανταποκρίθηκε πλήρως στο ρόλο του.
Στο πρώτο του ενενηνταλεπτο....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #21 on: August 07, 2019, 19:50:05 »
Δε ξέρω τί σύστημα έπαιζε η Γάνδη, μπορεί να ήταν πολύ καλός εκεί ή και άριστος δε με εδιαφέρει, αλλά για το δικό μας σύστημα δεν κάνει και δε ξέρω με τί σκεπτικό τον πήραμε.

6αρι που δεν τρέχει και να κυνηγάει τους αντιπάλους με την απόχη να το κάνω τί..?

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: August 07, 2019, 19:56:09 »
πρωτο δείγμα αρνητικό και για μένα, αν και το σουλούπι έδειχνε εξαρχής τι θα δούμε στο γήπεδο.
Η φάση που χαρίζει το φάουλ στο πρώτο γκολ του Άγιαξ είναι χαρακτηριστική.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #23 on: August 07, 2019, 20:08:36 »
Αυτοί οι δαιμόνιοι μαροκινοί φάνταζαν μποροστά του σαν δαβίδ απέναντι στον γολιάθ.
Τον έπαιξαν έξυπνα, με κάτω τη μπάλα, και του πήραν επικίνδυνα φάουλ.
Στο πρώτο του φάουλ μάλιστα μπήκε το πρώτο γκολ.
Είναι καλός παίχτης αλλά χθες εκτέθηκε πολλές φορές απέναντι στον άζαξ των ημιτελικών του CL.
Το πρώτο του παιχνίδι βέβαια.
« Last Edit: August 07, 2019, 20:13:37 by Geo »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #24 on: August 07, 2019, 21:45:44 »
Πρωτο του παιχνιδι, απεναντι σε ομαδα 3 επιπεδα παραπανω. Ουτε τα ονοματα των συμπαικτων του δε ξερει ακομα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #25 on: August 07, 2019, 22:26:26 »
Πραγματι, πρωτο του παιχνιδι, επισημο, υπομονη. Θα φανει........
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: August 07, 2019, 22:52:00 »
Μια χαρά ήταν, και ο μόνος που άντεξε 90λεπτο.
Αυτή την δουλειά θα κάνει, τι παραπάνω περιμένατε δηλαδή

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #27 on: August 08, 2019, 22:59:18 »
αμα μετραγε καμια παλαμη ομως θα θελατε ενα σκυλο να κοψει κανα παιχτη...

μολις ξαναδω το ματς θα βαλω ποσες φορες καταπιε τους αντιπαλους εξω η μεσα απο τη περιοχη μας, αντιπαλους καποιον ταντιτς καποιον ντε μπεεκ καποιον ζιγιεκ κλπ

παιχτες που κοβουν 10 και 15 επικινδυνες φασεις μπορει και να φανε καμια προσποιηση και να δωσουν κανα φαουλ εκτος περιοχης. Το προβλημα ειναι αν το 6αρι ειτε δε κοβει τετοιες φασεις, ειτε δεν κοβει και παραλληλα δινει κ χαζα φαουλ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #28 on: August 08, 2019, 23:52:45 »
Με την αλλαγη προπονητή άλλαξε και η προσέγγιση στην τακτική της ομάδας στο σκελος τι ακριβώς χαφ θελω να εχω στο κέντρο.ο φερευρα έψαχνε εξαρχης εναν σαν τον εσιτι και παρτενερ του θεωρω θέλει να εχει ενα 8αροδεκαρι στο στυλ του καντουρι(για μενα εκεί χρειαζεσαι υπερπαιχτη και οχι τον μαροκανο αλλα το βλέπω χλωμο να έρχεται φετος.ο μαουριτσιο δεν νομιζω να ενθουσιάσει τον φερευρα).το οτι ο αγιαξ αναγκάστηκε να βγαλει το 80% των επιθέσεων απο τα ακρα αν θυμαμαι καλα το ματς ειναι λογω του εσιτι που τον χώρο του τον γεμιζε και δεν αφηνε τις περισσότερες φορες να περάσουν οι ολλανδοί απο κει.
Απο τον παίκτη ειδα και τεχνικη καλυτερη απο οτι φανταζόμουν,οχι ανοητες η ανουσιες ενέργειες και προσωπικά δεν περιμενω κατι περισσότερο το επόμενο διάστημα.ειναι αργος αλλα εξαρχης δεν ψαχναμε γρηγορο εκει αν εχω αποκωδικοποιησει σωστα τα θελω του φερευρα.τωρα αν αυτο ειναι σωστό η λάθος δεν μπορεί να κριθει ουτε σ ενα ματς ουτε σε δεκα ουτε σε τρεις τέσσερις μήνες.
Για να μην το κουραζω ο παίχτης ηταν αυτο που περιμενα να δω και σε αυτη την δουλειά μαλλον θα ειναι καλος αν μπορεί καποιος να κρίθει σε ενα ματς

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #29 on: August 09, 2019, 11:04:42 »
Ο μαυρος γαμιας τους, εμενα μου φαινεται φανταστικος γιατι φυσικα κοβει φουλ οπως ολοι περιμεναμε, εχει ικανοποιητικη επιταχυνση οταν πρεπει να τρεξει να σωσει κατι, ξερει τα βασικα της μπαλας, κοντρολ - πασα -προσποιηση στην τριπλα κλπ, κ με εκπληξη ειδα οτι εβγαλε κ 2 πετυχημενες καθετες kaddurisies, κ αλλη μια που δεν περασε αλλα παλι την μαζεψε κ τελικα δεν χασαμε την μπαλα. Ενδιαφερον εχει να μετρισουμε κ ποσες επιπλεον επιθεσεις μας εδωσε οταν ειμασταν επιθεση κ χανοταν η μπαλα αλλα την ξαναπαιρνε, οπως κ το ποσες φορες εκοψε τον δόλιο τον ντε μπεεκ.  Επισης δεν κουραστηκε, εβγαλε κανονικα ολο το 90λεπτο οταν οι περισσοτεροι ειχαν ψωφισει (στο β παλευε σχεδον μονος του στο κεντρο), κ φυσικα ειναι στην ομαδα μολις 2 βδομαδες κ εκανε το 1ο του επισημο ματς.

Συμπερασματικα, εμενα δεν μου αρεσει απλά.. με καυλωνει..

Φυσικα δεν θα τον κρινω απο τωρα, αλλα τα πρωτα στοιχεια ειναι ακρως θετικα για το χρονικο διαστημα που ειναι στον ΠΑΟΚ κ τα 2 ματς που τον εχω δει.

« Last Edit: August 09, 2019, 11:09:52 by king »

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #30 on: August 31, 2019, 02:11:28 »
Βλεποντας τον 5 ματς τωρα κατεληξα σε συμπρασμα οτι ειναι μονοδιαστατος παικτης, τελειως ακινδυνος  για την αντιπαλη ομαδα. Καμια σχεση με μοντερνο χαφ. Αυτο μου με πειραξε περισσοτερο ηταν οτι οι σλοβακοι τον αφηναν ελευθερο, ιδιως μεσα στην εδρα τους, να κανει ελευθερα σουτ, γνωριζοντας οτι δεν εχει βαλει γκολ στην ποδοσφαρικη ζωη του.
Κριμα, μακαρι να κανω κωλοτουμπες αργοτερα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #31 on: August 31, 2019, 11:21:29 »
Παλτό έτσι απλα, δεν είπαμε να τριπλαρει 3 και να τα στέλνει όλα μέσα, αλλά όταν μέσα από την περιοχή σουτάρεις στην αγ. Βαρβαρα είσαι για τον ΠΟ Μαλακοπης
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #32 on: August 31, 2019, 12:20:47 »
από τους παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ η μνήμη μου λέει ότι σουτ παίζει να είχαν και 3 στο σύνολο. το σύνηθες είναι ή μπάλα στη μαλακοπή ή στα χέρια του τερματζή από πλασέ ντιγκιντάνγκα όπως τα σουτ του αρχηγού. οτιδήποτε άλλο δεν το είχαμε δεί... και για ρεφερενσ τα σουτ του μίσιτσ είναι αξιόλογα.

ο Εσίτι δεν είναι εκεί που είναι για να τραβάει μυτόγκεσ από τα 30 και να γράφει.
πιστεύω ότι θα δέσει ακόμα πιο πολύ.
θα εξαρτηθεί από τον παρτενέρ του επίσης. με περπατουρί παίζω μια τραυματίζομαι 9 δεν μπορεί να τα κάνει όλα.

εγώ στα ματσ που έπαιξε τον είδα να κόβει πολλά.
θα κόψει περισσότερα και θα παίξει και καλύτερα.

εμένα με ψήνει.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #33 on: August 31, 2019, 12:52:53 »
Θα συμφωνήσω. Ο μόνος απ τις μεταγραφές αυτού του καλοκαιριού που βλέπω να βγαίνει εν τέλει. Με την υποσημείωση του Ζίφκοβιτς που ξέρουμε τι να περιμένουμε αν τον δούμε. Όταν τον αγοράζαμε ξέραμε τα χαρακτηριστικά του και ο άνθρωπος δίνει ακριβώς αυτά που περιμέναμε να δώσει. Μπορώ να πω ότι οι μεταβιβάσεις του -κοντινές και μακρινές- είναι και καλύτερες από αυτό που είχα στο μυαλό μου ότι διαθέτει. Γεμίζει σαν παρουσία το κέντρο και οι κινήσεις του αμυντικά είναι πολύ καλές. Δεν μπορεί να αγοράζεις τσιπούρα ιχθυοτροφείου και να περιμένεις να έχει γεύση συναγρίδας. Θα περιμένω να τον δω δίπλα στον Μαουρίσιο.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #34 on: August 31, 2019, 13:23:10 »
3,5 εκατομμύρια ο Ζουέλα του Βελγίου.. ούτε το μισό αρχίδι του Κάνιας..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #35 on: August 31, 2019, 13:56:58 »
Εφυγε ο Κανιας και τωρα θυμηθηκαμε οτι ειχαμε τον Καντε στην ομαδα ασχετα που δεν θελαμε να παιζει βασικος.. πιο γραφικοι και απ τα Μετεωρα

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #36 on: August 31, 2019, 14:34:03 »
Σεπτέμβριος 25, 2018, 15:02:09
Οχι ρε σεις και στο ίδιο επίπεδο με Κάτσε ο Κάνιας με γεμάτες χρονιές σε Πριμέρα και Πρέμιερ Λιγκ.. μην τρελαθούμε. Ο κάτσε ουτε απ'έξω δε θα περνουσε απο τέτοια πρωταθλήματα.
Απλά με αυτό το σύστημα με Μαουριτσιο δίπλα έχει τρελές απαιτήσεις από το 6αρι.
Μαουρίτσιο και Βέρνλουμπ μαζί είναι αυτοκτονία.. πολύ αργό κέντρο.. οπότε ας είναι υγειής ο Κάνιας γιατί θα τον χρειαστούμε και πολύ μάλιστα.
Ανασταλτικά δεν έχω κανένα παράπονο μου αρέσει πάρα πολύ, καθώς και στο οτι έχει πολύ καλά ανεβάσματα αλλά κυρίως πολυ καλές επιστροφές.
Εντάξει έχει αδυναμία στην πρώτη πάσα.. τι να κάνουμε αν είχε και τη δημιουργία θα έπαιζε το λιγότερο στη Βαλένθια κι όχι στην Ελλάδα.

Γραφικό που έγραφα αυτά πριν 1 χρόνο δε με λες.. μην τσουβαλιάζεις άδικα.
Παίξε τώρα με Κάτσε και άσε τα Μετέωρα.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #37 on: September 02, 2019, 01:29:09 »
για το ελληνικο πρωταθλημα και κατι ματς με χωρια και τον ρουλη που πανε σε τσαμπουκα ειναι καλος..
για ευρωπη προσωπικα δεν μου αρεσει.. γι αυτο και απετυχε..
γενικα στο μοντερνο ποδοσφαιρο το χαφ χρειαζεται να κανει λιγο απο ολα και να χει ειδικοτερα τρεξιματα..
το παληκαρι καλο ειναι στις διεκδικησεις και στα αμυντικα του καθηκοντα αλλα ειναι αργο κομματι και απο αναπτυξη μηδεν.. και ο συνδυασμος του με τον αλλο περπαταω καντουρι ειναι καταστροφικος.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #38 on: September 02, 2019, 02:04:32 »
Προς το παρόν ένας τίμιος και δυνατός ξυλοκόπος.
Το μόνο σίγουρο ότι θα δώσει και θα φάει πολύ ξύλο.
Το παιχνίδι σταθμός για αυτόν θα είναι στο πρεζογήπεδο
και το στοίχημα, σε πόσα λεπτά θα πάρει κόκκινη.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: September 14, 2019, 20:22:59 »
Άντε για φορτοεκφορτώσεις αγόρι μου. Σε βάφτισαν και ποδοσφαιριστή.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης