Από την αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα, πριν την αποχώρηση παιχτών και λουτσεσκου. Έχεις τραυματία τον βιερινια ετών 32. Τι παίρνεις? Καλύτερο ή μπακαπ περιμένοντας την επιστροφή του? Έχεις τραυματία μαουριστσιο, ετών 31. Τι παίρνεις? Καλύτερο ή υποδεέστερο περιμένοντας την επιστροφή του? Το ίδιο για βερνμπλουμ. Πάντως η γυναίκα μου έκανε εγχείρηση αχίλλειο τένοντα όπως ο τελευταίος, με τον ίδιο γιατρό 😷, γαμησε τα. Μακάρι η αποκατάσταση να γίνεται αλλιώς στους αθλητές αλλιώς ξεχάστε τον. Τρία πανάκριβα συμβολαια, σε 3 αθλητές ηλικίας 30+, 3 δύσκολοι μακροχρόνιοι τραυματισμοί, δύσκολη η επιλογή του τι να πάρεις σε σχέση και με τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Άγνωστη και η κατάσταση όταν θα επιστρέψουν.
Και με το τσου λου να τρέχει άμεσα. Και προπονητή που το σκασε, δηλαδή αυτός που θα μπορούσε να πάρει την άλφα ή την βήτα απόφαση καθώς αυτός ξέρει.
Αν ήμουν Σαββίδης, χωρίς να λαμβάνω παραμέτρους FFP, αύριο θα έριχνα 10 με 12 εκατομμύρια για ένα 6αρι, ένα 8αρι κι ένα σέντερ φορ με σκοπό να
Δώσω στον προπονητή εργαλεια
Να μπαλωσω τρύπες που άνοιξαν
Να τσακισω το ηθικό των αντιπάλων
Να σκορπισω αισιοδοξία στους δικούς μας
Να αναπλήρωσω το χρόνο που χάθηκε
Να αυξήσω τις πιθανότητες μου για τσουλου
Όμως πιάνοντας τις τσέπες μου δεν έχω 10 - 12 Μ άσε που δε με λένε και Σαββίδη, οπότε θα μιλήσω σαν ΗΟΜΟ PAOKUS
Για μένα στόχος κύριος φέτος είναι οι όμιλοι τσουλου. Αυτό είναι το σκαλοπάτι που πρέπει να ανέβω. Πρωτάθλημα κύπελο πήρα. Ομίλους δεν πήγα ποτέ. Και για το πρεστίζ και για τα λεφτά αυτό θέλω. Ας πάω ομίλους κι ας πατωσω. Με τα λεφτά - εφόσον βεβαια επενδυθούν- θα αυξήσω τις πιθανότητες και για εγχώριους τίτλους αλλά και πάλι για τσουλου.
ΥΓ1. Βολική λύση θα ήταν ο ολιβειρα γιατί ξέρει το περιβάλλον.
ΥΓ2. ΜΗ βολική λύση ο Παλινα κατά τη γνώμη μου καθώς διάβασα κάπου ότι είναι μπερδεμένη υπόθεση λόγω μπραγκα Σπόρτιγκ και συμφωνίας ΠΑΟΚ μπραγκα για μη απόκτηση παικτών της για 3 χρόνια. Μη μπλέξουμε δηλαδή και έχουμε σήριαλ στυλ βερνμπλουμ πέρυσι. Και σιγά τον παίχτη δηλαδή....
ΥΓ3. και τι CF να πάρουμε? Μπακαπ του ακπομ ή ανώτερο? Απάντηση δεν έχω.