Author Topic: Αγρίνιο - Π.Α.Ο.Κ. (25η αγων - Superleague) Σαββάτο 16/3/19 ώρα 19:00 (ΕΡΤ)  (Read 2005 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
(20:54:36) tasoylis30: κουπα γαμω την πουστοελλαδα σας
(20:54:50) tasoylis30: κουπα γαμω το χριστο σας

Offline Geo

• Αλλαγή
Γαμώ τον παναιτωλικό και τη ρουφιάνα της ερτ που μας έσπασε και αυτή τα νεύρα!
Πούτσα στο βαθύ λαρύγγι του δέλα.
5 τελικοί μείνανε.

Offline agraf

• Αλλαγή
Έχουνε απέναντί μας ένα ελεεινό σύστημα (ΠΟΚ, δημοσιαγράφοι, δουλικές ομάδες). Πρέπει μέχρι τέλους να είμαστε συγκεντρωμένοι, ο λαός του ΠΑΟΚ να είναι προσεκτικός. Παντού και πάντα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ψωλαρα τουρκικη και μουσουλμανικη. ΠΑΟΚ πρωταθλημα και εισβολη ερντογαν, να τους παει τα συνορα 5 χιλιομετρα εξω απο τη σπαρτη
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
Ψωλαρα τουρκικη και μουσουλμανικη. ΠΑΟΚ πρωταθλημα και εισβολη ερντογαν, να τους παει τα συνορα 5 χιλιομετρα εξω απο τη σπαρτη

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Το πιο κιμπαρικο πρωταθλημα ολων των επο-χωνανε

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δεν ξέρω αν θα ξαναζήσω τέτοιο ΠΑΟΚ στη ζωή μου. Απ' τη μια δε θέλω να τελειώσει αυτή η χρονιά ποτέ, απ' την άλλη θέλω να τελειώσει και να δω τον Αντελίνο τον Πουτσεσκου και τον Ιβάν με το μαστραπα που περιμένω να ξαναδώ από τότε που ήμουν παιδάκι.
ΠΑΟΚαρα ως το τέλος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΤΣΑΠΟΥ ΣΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΧΑΜΟΥΤΖΗΔΩΝ...

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΛΑΧΟΠΟΛΗ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΖΑΤΖΙΚΟΒΛΑΧΟΥΣ WARRIORS ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ...

ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ;

Offline Euthemes

• Αλλαγή
εμαθαν και το νο πασαραν οι τιποτα

τελικα η ομαδα περασε απο πανω τους και ο κοσμος γεμισε το τριτοκοσμικο μπουρδελο με τον γραφικο μαντροτοιχο

οσο υπαρχουν ηλιθιες δηθεν απαγορευσεις, θα υπαρχουν χυμα καταστασεις με ο,τι αυτο σημαινει

υγ ο τυπος δυσκολευτηκε αλλα τελικα την πηρε τη σημαια
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Matador

• Αλλαγή
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ. ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
Ευελπιστώ τα αδέλφια που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο να γευτούν μια μεγάλη νίκη.
Για οσους γνωριζουν ΠΑΟΚ και γκρικ φουτμπολ οι νικες στην τριπολη και η σημερινη ειναι σαν να κανεις διπλα σε μπερναμπεου και καμπνου.Αδερφε οντως γευτηκαμε μια πολυ πολυ μεγαλη νικη.Τι γκολ ειδανε τα ματακια μας?Φοβερη γκαυλα σημερα,τεραστια χαρα,να σαι καλα παντως που εδωσες ευχη.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν έχω λόγια να περιγράψω το χθεσινό έπος. 
Είναι δύσκολο,  πραγματικά πολύ δύσκολο να βλέπεις όλα αυτά τά οποία ήλπιζες και ευχοσουν, παίρνουν
σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια σου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έβαλαν ένα λιθαράκι για να γίνει ο ΠΑΟΚ μας αυτό το άρμα μάχης που όσο και αν βάλλεται καταφέρνει να ποδοπατησει τους πάντες στο
πέρασμα του. 

Υ.Γ αρχηγέ σε λατρεύω
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Σε έχυσε στη μάπα ο "συνταξιούχος" καραφλή κουράδα

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Ίσως είναι μόνο δική μου εντύπωση αλλά 2 γεγονότα μου έμειναν από χθες, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όπου όλοι είδαμε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.
1. Δείτε με τι χαρά το κοράκι τρέχει στο σημείο του πέναλτι, καγκουρό έγινε, οργασμός κανονικός τον έπιασε. Κι έχουμε ακόμα συνοπαδους που δεν θεωρούν ότι μας έχουν στημένους από παντού.

2. Βάζει το γκολ το χωριό και δεν το πιστεύουν ότι προηγούνται του μεγάλου ΠΑΟΚ... περνάν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν να πανηγυρίζουν... ενδεικτικό της ψυχολογίας που έχει κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει την αρμάδα του Βιερίνια

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Δεν έχω λόγια να περιγράψω το χθεσινό έπος. 
Είναι δύσκολο,  πραγματικά πολύ δύσκολο να βλέπεις όλα αυτά τά οποία ήλπιζες και ευχοσουν, παίρνουν
σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια σου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έβαλαν ένα λιθαράκι για να γίνει ο ΠΑΟΚ μας αυτό το άρμα μάχης που όσο και αν βάλλεται καταφέρνει να ποδοπατησει τους πάντες στο
πέρασμα του. 

Υ.Γ αρχηγέ σε λατρεύω

+1926

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν το 'χετε καταλάβει αλλα...μετά από 34 χρόνια το σηκώσαμε...όσα περάσαμε τόσα χρόνια μου περνάν φλασιες από το μυαλό: η άδεια 4, η Παρί και τα πέτρινα χρόνια, ο παρολίγον υποβιβασμός, τα 359 εισητηρια με Δόξα, τα 850 με ιωνικό, τα επεισόδια με κουλα, οι ενδεκάδες με γιουγκουδη-φαν χαμ- τσαουσιλα - αλεξίου - τον πιανολα τον Κροάτη τον τερματοφύλακα με την κοτσίδα γκαμπριτς, ο Μπάτμαν, ο σωτήρας άγγελος, ο γουμενος, ο παγωνης, ο άλλος με τα τατουάζ ΠΑΟΚ (υποτίθεται)  και τα άσπρα καπέλα, ο άγιος Νικόλαος, ο Θρασύβουλος...κι άλλα κι άλλα τόσα...το πάθος γι'αυτόν τον Σύλλογο δεν έπαψε να καίει ούτε δευτερόλεπτο και γι'αυτό η χαρά είναι ανείπωτη
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, σ'αυτους που αντέξαμε κυρίως τόσα χρόνια τόσες πίκρες
Μεγάλε ΠΑΟΚ, μόνο για Σένα, για Τον Λαό Σου και Την Ιστορία Σου

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν το 'χετε καταλάβει αλλα...μετά από 34 χρόνια το σηκώσαμε...όσα περάσαμε τόσα χρόνια μου περνάν φλασιες από το μυαλό: η άδεια 4, η Παρί και τα πέτρινα χρόνια, ο παρολίγον υποβιβασμός, τα 359 εισητηρια με Δόξα, τα 850 με ιωνικό, τα επεισόδια με κουλα, οι ενδεκάδες με γιουγκουδη-φαν χαμ- τσαουσιλα - αλεξίου - τον πιανολα τον Κροάτη τον τερματοφύλακα με την κοτσίδα γκαμπριτς, ο Μπάτμαν, ο σωτήρας άγγελος, ο γουμενος, ο παγωνης, ο άλλος με τα τατουάζ ΠΑΟΚ (υποτίθεται)  και τα άσπρα καπέλα, ο άγιος Νικόλαος, ο Θρασύβουλος...κι άλλα κι άλλα τόσα...το πάθος γι'αυτόν τον Σύλλογο δεν έπαψε να καίει ούτε δευτερόλεπτο και γι'αυτό η χαρά είναι ανείπωτη
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, σ'αυτους που αντέξαμε κυρίως τόσα χρόνια τόσες πίκρες
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
https://youtu.be/2nKc_ddW5j4?t=3926

ένας άγιος άνθρωπος να το απομονώσει και να το βάλει στις κλοπές της φετινής χρονιάς μιας και τα μμε συντονισμένα το αποκρύπτουν.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **

Η ζωη μας όλη, νοσταλγία, πίκρα αλλα και δικαιωση...θυμαμαι καποτε καποιος σε ενα thread ειχε γραψει για το μακρυνο μελλον που ο πρωταθλητης ΠΑΟΚ επαιζε ch l. στο δικο του καινουριο γηπεδο. Εψαξα αλλα δε μπορεσα να το βρω, νομιζω κοντευουμε σαυτο το όνειρο, γιατι παντα το πιστευαμε, κι ο ΠΑΟΚ  και ο λαος του γιαυτο ειναι φτιαγμενος

πρωταθλημα αηττητοι, νταμπλ, repeat
........