Author Topic: Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ  (Read 271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

petza

• Guest
Για όσους ξεχνούν ή δεν ξέρουν:Ο Βασσάρας είναι ο πρώτος Έλληνας διαιτητής που πήγε σε mundial.
Αν ρωτήσεις σήμερα 100 Έλληνες που παρακολουθούν ποδόσφαιρο,ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής,οι 101 θα σου πουν ο Βασσάρας.
Φέτος:ο Βασσάρας έπαιξε(νομίζω)μόνο ένα παιχνίδι της ομάδας του δημοσίου.Αποτέλεσμα:Βάζελος-Γάβρος=3-2.
Βαθμός παρατηρητή>9.
Επίσης,πέρα από το βαθμό του παρατηρητή(γιατί μη μου πείτε ότι οι παρατηρητές είναι αθώες περιστερές),η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που παρακολούθησαν τον αγώνα(για να μην πω όλοι) έμειναν ικανοποιημένοι(για να μην πω απόλυτα ικανοποιημένοι) από τη διαιτησία.
Η μόνη ομάδα που δε θέλει το Βασσάρα είναι η ομάδα του δημοσίου.
Σήμερα έμαθα ότι ο Βασσάρας αποκλείστηκε από όλα τα παιχνίδια του γάβρου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και μέχρι τη στιγμή αυτή που γράφω δεν έμαθα το λόγο.
Τα σχόλια δικά σας.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
sta petaxta etsi opws koita3a ligo ta nea, mou fainetai pws ZHTHSE na apokleistei ka8ws dhlwse "kwlyma". Twra oi fhmes fysika lene oti dexthke piesh...
 ::)

Dikefalos
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

petza

• Guest
Εγώ αυτό που άκουσα είναι πως συμφώνησε να αποκλειστεί αν το ήθελε κάποια ομάδα.Δηλαδή,δεν πήρε αυτός την πρωτοβουλία.
Και,όπως μπορείς να καταλάβεις,οποοιοσδήποτε διαιτητής δεν μπορεί να αντιδράσει σ'αυτή την περίπτωση και να πει:όχι,εγώ θέλω να παίζω με το ζόρι.

GAVROFONIAS

• Guest
e ti na pei kai o kaimenos pou pige kai sfurikse tetoio agona... (diladi me tetoies kompleksikes omades) .iksere oti oti kai an ginei kapoios tha ton brisei. ara pisteuo oti sta paparia tou ti lene oi omades.       pantos oson anafora me auta pou lene oi gavroi gia dietisies kai diafora: apla na min asxoloumaste... den aksizei  

apaoki

• Guest
Loipon gia na mhn 3exniomaste. nai men o Bassaras einai o kalyteros ellhnas diaithths alla einai o kalyteros ellhnas diaithths ta teleytaia 6 xronia afou briskotan ektos kyklwmatos.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 1996
Hταν οφσάιντ; Hταν φάουλ; Tι ήταν τέλος πάντων; Tι σφύριξε ο γνωστός και μη εξαιρετέος πλέον... εφευρέτης, Kύρος Bασσάρας, σ' αυτή την περιβόητη φάση του 89', που ήταν όλο το παιχνίδι; Bασανιστικά και αναπάντητα τα ερωτήματα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που δευτερόλεπτα μετά τη λήξη είχαν την όψη και τα συναισθήματα ανθρώπων προδομένων, αδικημένων.
Aλλοι μιλούσαν για ριφιφί, άλλοι για οργανωμένο σχέδιο επηρεασμού των διαιτητών, άλλοι έβριζαν απλώς και απειλούσαν... θεούς και δαίμονες.
Οργή και αγανάκτηση. Φωνές και κατάρες. Kαι η απορία έμενε απορία. Tι σφύριξε αυτός ο περίεργος διαιτητής, που μετά το... δείγμα γραφής του στην Eδεσσα, όπου θεωρήθηκε ότι οι αποφάσεις του ευνόησαν τον Παναθηναϊκό (τα δύο πέναλτι και το τρίτο γκολ του Γ.X. Γεωργιάδη, που ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ).
Ο διαιτητής, που χαρακτηρίστηκε «φιλο-Παναθηναϊκός», τιμωρήθηκε με δεκαπενθήμερη αργία, για άλλο ματς (Ολυμπιακός-ΟΦH), για να επιστρέψει και να «κάψει» όπως κατηγορείται από χθες ευθέως από τους «πράσινους», του ΠAΟ;
Ο KYPIΟΣ «TIΠΟTA»
Hταν φάουλ», ψέλλισε ο ίδιος ο Bασσάρας στο γιατρό Aργύρη Mήτσου που του ζητούσε επίμονα εξηγήσεις. Kι όμως, δεν ήταν φάουλ. Tίποτα δεν ήταν...
Ποιος το λέει αυτό; Ο Aντζάς της Ξάνθης. Eνα 19χρονο παιδί, με τον αυθορμητισμό της ηλικίας του, διέψευσε μ' ένα χαμόγελο που έφθανε μέχρι τα... αυτιά, τον υιό Bασσάρα.
*Ο Aλεξούδης σού έκανε φάουλ;
«Ποιο φάουλ. Eυτυχώς...»

Aytos loipon einai o kyrios bassaras. twra an h hmeromhnia einai endeiktikh h oxi mporeite na to krinetai monoi sas. Pantws gia mena isxyei to kalos diaithths o nekros diaithths. Ola ta korakia einai idia.
PAOK PANTOYTEXT

Offline Suicidal

• Βασικός
 ANTE MWRE TA LAMOGIA FAGO8HKAN ME TON VASSARA !!!!

DEN PAEI STO DIAOLO KI AYTOS ?

POLY SWSTOS O APAOKI POU KSESTRAVOSE SIGOURA
 MERIKOUS NEOTEROUS (ME THN KALH THN AINIA KAI OXI ME THN EGW EIMAI O PALIOS-GAMAW), OSON AFORA TON
 ...KYRIO-KYRO...

DIAITITIS KAI KALOS ??? STHN ELLADA ??? ANTE APO DW VRE...  >:(
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

whitetower

• Guest
ANTE MWRE TA LAMOGIA FAGO8HKAN ME TON VASSARA !!!!

DEN PAEI STO DIAOLO KI AYTOS ?

POLY SWSTOS O APAOKI POU KSESTRAVOSE SIGOURA
 MERIKOUS NEOTEROUS (ME THN KALH THN AINIA KAI OXI ME THN EGW EIMAI O PALIOS-GAMAW), OSON AFORA TON
 ...KYRIO-KYRO...

DIAITITIS KAI KALOS ??? STHN ELLADA ??? ANTE APO DW VRE...  >:(

Apo tous alous diatites einai Kaliteros O Vassaras. Alla opos eipe O BillypoglwssioS diatitis kalos stin Ellada pou akoustike.

petza

• Guest
Ρε παιδιά,γι'αυτό είναι οι παλιότεροι.Για να ξεστραβώνουν τους νεότερους.
Εγώ,προσωπικά,τον Βασσάρα(τον Κύρο,τον εφευρέτη,όπως λέει κι ο apaoki)τον ξέρω ή τον παρακολουθώ ή τον έχω ακουστά τα τελευταία 2 χρόνια.Κι αυτό συμβαίνει όχι γιατί δεν υπήρχε πριν,αλλά γιατί εγώ δεν τον παρακολουθούσα.
Εγώ,για την ελληνική διαιτησία,έχω να πω 2 πράγματα:
1)Όποιος διαιτητής θέλει να ανέβει τα σκαλοπάτια της διαιτησίας πρέπει να εκτελέσει εντολές σε κάποια,τουλάχιστον,παιχνίδια.
2)Επειδή, όλοι κάνουμε λάθη και όλοι κάνουν λάθη,καλύτερος διαιτητής είναι αυτός που κάνει τα λιγότερα.

Αυτά σημαίνουν ότι όποιος διαιτητής κληρώνεται σήμερα να σφυρίξει αγώνα  Ά εθνικής ελληνικού πρωταθλήματος έχει εκτελέσει εντολές στο παρελθόν.Σάυτό πιστεύω συμφωνούμε όλοι.

jannis

• Guest
Mallon tha ta xalasan sti moirasia kai tha ta espase me ton kokali, i tha tou edwse pio polla o bardinogiannis.
Kaneis den einai athwos mesa sto kyklwma tis ellinikis diaitisias.

chris

• Guest
makari re paidia,na eixa xrono kai tropo na SCANARA h na sas metefera to reportaz twn "spor tu borra" gia to 8ema BASSARA.me liga logia dexthke mexri kai apeiles gia thn zwh tu!!!!ti na leme twra?oi GAY-BROI kai na dextun diaithsia 50%-50%? STHN PUSTIA MA8HMENOI MIA ZWH EINAI ,TWWWWRA 8A ALAKSUN OI PUSTHDES?

y.g.
Ανακοινώσεις / Announcements

diabaste to TOPIC/AR8RO "EMAIL EPIBEBAIWSHS - DIAGRAFH MELWN"
einai MUST gia na diabasete oloi kapoia pragmata gia tis EPEIKHMENES diagrafes melwn....

Γενικό Forum - General Forum
diabaste to 13o TOPIC/AR8RO ;D sto 8ema:
"SAS EN-DI-A-FE-REI O-LOYS!STATISTIKA twn MELWN tu FORUM"
periexei ODHGIES gia ton xeirismo twn LEITURGIWN/KUMPIWN tu forum-8a sas kanei thn zwh pio efkolh ;D
« Last Edit: February 01, 2003, 11:41:12 by chris »

PITBULL

• Guest
GIA TO BASSARA MAS TO EIPANE GIA TON AGGELAKH OMOS?
« Reply #10 on: February 01, 2003, 17:13:26 »
MAGKES KALHSPERA APO AGGLIA. ENTAXEI TON BASARA TON FAGANE OI GAUROI. DEN 8A XANASFYRHXEI O BASARAS GAURO. AUTO MAS TO EIPANE. MHPOS OMOS DEN MAS EIPANE OTI O AGGELAKHS 8A SFYRIZEI OLA TA ENTOS TOY GAUROU? (ME GIANNENA, ME XANTHI KAI SHMERA ME OFI). AYTO EMENA MOU FENETAI PERIERGO GIA NA MHN PO YPOPTO. RE MALAKES EKEI KATO STHN A8HNA SAS NOMIZETE OTI TROME KOUTOXORTO? KALA TOSO MALAKES EISTE? LIGO TSIPA REEEEEEEEEE!!!!!!!!

PITBULL

• Guest
Re:GIA TO BASSARA MAS TO EIPANE GIA TON AGGELAKH OMOS?
« Reply #11 on: February 01, 2003, 17:19:15 »
O AGGELAKHS SFYRIZEI TRITO SERI PAIXNIDI ENTOS EDRAS GIA TO GAYRO!!! AMA EINAI ETSI RE MALAKES EKEI STHN PAE EPILEXTE KAI ESEIS ENA DIAITHTH NA MAS PAIZEI SYNEXEIA ENTOS ;D GIA TO KALO THS OMADAS MAS TO LEO ;D