Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Ερπετιάρης (22η αγων - Superleague) Κυριακή 24/2/19 ώρα 19:30 (NS1)  (Read 1587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Την Κυριακή η ομάδα καλείται να συνεχίσει νικηφόρα το σερί της κάνοντας το 12/12 εντός, διατηρώντας ταυτόχρονα το απόλυτο της έδρας και το 20/22 συνολικά, απέναντι στους συντοπίτες, τους γνήσιους εκφραστές από ότι πιο σιχαμένο υπήρχε και υπάρχει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένα κράμα του Ελληνογενούς ντόπιου πληθυσμού της και του Εβραϊκού. Οι προκλήσεις προφορικές και γραπτές οφείλουν να απαντηθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, τι πιο εκφραστικό από το παρακάτω άσμα με το οποίο μεγαλώσαμε οι περισσότεροι εδώ μέσα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Χαιρομαι που νομιζουν οτι ειναι σε φορμα και έρχονται με φορα. Το πιθανότερο να πάθουν αναλογικά αυτό που έπαθαν και τα αφεντικά τους.

Κατά τα άλλα ένα τρίποντο πιο κοντά στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και τιποτα άλλο

ΠΑΟΚ γαμα την αρη την πουτανα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
τους γνήσιους εκφραστές από ότι πιο σιχαμένο υπήρχε και υπάρχει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένα κράμα του Ελληνογενούς ντόπιου πληθυσμού της και του Εβραϊκού.

Παιδιά, από ένα σωματείο όπως το δικό μας, με τις καταβολές και την ιστορία του, αυτές οι υποτιμητικές αναφορές περί Εβραίων κλπ., νομίζω ότι είναι τουλάχιστον ...ατυχείς (εγώ προσωπικά τις θεωρώ ρατσιστικές). Δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθάνε και νομίζω ότι θα έπρεπε να σταματήσουν.

Offline banis

• Αλλαγή
τους γνήσιους εκφραστές από ότι πιο σιχαμένο υπήρχε και υπάρχει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένα κράμα του Ελληνογενούς ντόπιου πληθυσμού της και του Εβραϊκού.

Παιδιά, από ένα σωματείο όπως το δικό μας, με τις καταβολές και την ιστορία του, αυτές οι υποτιμητικές αναφορές περί Εβραίων κλπ., νομίζω ότι είναι τουλάχιστον ...ατυχείς (εγώ προσωπικά τις θεωρώ ρατσιστικές). Δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθάνε και νομίζω ότι θα έπρεπε να σταματήσουν.

Εσύ ζεις στην πόλη δλδ και έχεις αντιληφθεί ρατσιστικές συμπεριφορές από μέρους μας εναντίον κάποιων ομάδων; Ο ρατσισμός προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τους 2 συντοπίτες. Εμείς άλλωστε είμαστε φιλοξενούμενοι στην πόλη τους.

Εκτός αν θεωρείς αποκλειστικά εμένα ως ρατσιστή

Offline agraf

• Αλλαγή
Την Κυριακή θα είναι πολύ δύσκολο, έρχονται να παίξουν για το μεγάλο αφεντικό τους. Το πριμ θα είναι μεγαλο. Για τα σκουλήκια είναι αγώνας επιβίωσης, γιατί μετά θα τελειώσει ο λόγος ύπαρξής τους για φέτος. Άν τους κρατήσει ο Μαρινάκης όρθιους και του χρόνου, δεν είναι σίγουρο.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
σπανια τους λεμε εβραιους, οπως και τους νοτιους σπανια τους λεμε αλβανους

δεν χρειαζεται να ανακαλυπτουμε ρατσισμο κατω απο καθε πετρα, αλλωστε δεν χρειαζεται καν να μπουμε σε τετοια λογικη, οι ρατσιστες εδω και χρονια ειναι φανεροι και αποκαλυπτονται με αλλους τροπους

εξαλλου, εχουμε το προνομιο να ειμαστε η μονη ομαδα που ακουει σχεδον μονο "ρατσιστικες" βρισιες: τουρκοι, βουλγαροι, γυφτοι

δεν υπαρχει το αντιστοιχο σκουληκι-βαζελος-γαυρος-χανουμι για εμας

ο παντελιδης θα ερθει Τουμπα και θα προσπαθησει να παει το ματς στη δυναμη και να το κρατησει κλειστο

θα γαμηθει και αυτος
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Ματς με τον Ολυμπιακό Β´, χρήζει αντίστοιχης αντιμετώπισης και προσοχής με τον Ά.
Απαιτείται επαγρύπνηση τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, ξέρουμε καλά τι πάει να πει σκουλήκι...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
πουτα νασγιοι σκουλικια χριστιανοι

ΠΑΟΚ άσο με μπαλαρα.
3 πόντοι και τπτ παραπάνω.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αρη εβραιε τον κωλο σου γουσταρω
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Geo

• Αλλαγή
Παιχνίδι τελικός
πούτσα στο παράρτημα βορείου ελλάδος της πρεζομαδας απο τη τρουμπα.
ΠΑΟΚ παιξε για το Λαό σου!
ΠΑΟΚ Νίκη!

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
πουτα νασγιοι σκουλικια χριστιανοι

ΠΑΟΚ άσο με μπαλαρα.
3 πόντοι και τπτ παραπάνω.

+του Ακπομ το ματζαφλαρι
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **

Offline 8emhs

• Αλλαγή

Εσύ ζεις στην πόλη δλδ και έχεις αντιληφθεί ρατσιστικές συμπεριφορές από μέρους μας εναντίον κάποιων ομάδων; Ο ρατσισμός προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τους 2 συντοπίτες. Εμείς άλλωστε είμαστε φιλοξενούμενοι στην πόλη τους.

Δεν σε ξέρω προσωπικά οπότε δε σε θεωρώ ρατσιστή. Απλά είπα ότι αυτού του είδους τα σχόλια εμπεριέχουν ρατσισμό (για "ό,τι πιο σιχαμένο υπάρχει στην πόλη, ένα μίγμα ντόπιου ελληνικού και εβραικού πληθυσμού" κλπ.).

Offline 8emhs

• Αλλαγή
σπανια τους λεμε εβραιους, οπως και τους νοτιους σπανια τους λεμε αλβανους

δεν χρειαζεται να ανακαλυπτουμε ρατσισμο κατω απο καθε πετρα, αλλωστε δεν χρειαζεται καν να μπουμε σε τετοια λογικη, οι ρατσιστες εδω και χρονια ειναι φανεροι και αποκαλυπτονται με αλλους τροπους

εξαλλου, εχουμε το προνομιο να ειμαστε η μονη ομαδα που ακουει σχεδον μονο "ρατσιστικες" βρισιες: τουρκοι, βουλγαροι, γυφτοι

δεν υπαρχει το αντιστοιχο σκουληκι-βαζελος-γαυρος-χανουμι για εμας

ο παντελιδης θα ερθει Τουμπα και θα προσπαθησει να παει το ματς στη δυναμη και να το κρατησει κλειστο

θα γαμηθει και αυτος

ΟΚ δεκτόν, απλά δε μου αρέσει να εισέρχονται ακόμα και ως φράσεις τέτοιες αντιλήψεις στα δικά μας τα μυαλά και στόματα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν οι υπόλοιποι, εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε σωστοί εμείς και να μην εκκολάπτουμε το αυγό του φιδιού, οι άλλοι ας τα βρουν μόνοι τους (πάντως το "χανούμι" σαφώς και είναι ρατσιστικό για προφανείς λογους).

Για τον Παντελίδη και τα σκουλήκια συμφωνώ απόλυτα, θα έρθουν να κλειστούν αλλά και να προκαλέσουν, αλλά δε νομίζω να το καταφέρουν, έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα τους πάρουμε σίγουρα.

Offline banis

• Αλλαγή

Δεν σε ξέρω προσωπικά οπότε δε σε θεωρώ ρατσιστή. Απλά είπα ότι αυτού του είδους τα σχόλια εμπεριέχουν ρατσισμό (για "ό,τι πιο σιχαμένο υπάρχει στην πόλη, ένα μίγμα ντόπιου ελληνικού και εβραικού πληθυσμού" κλπ.).

Αν δεν ξέρεις κάποιον καλό είναι να μην χαρακτηρίζεις, ειδικά με τέτοιους βαρεις χαρακτηρισμούς.
Το τι βίωσαν και εξακολουθούν να βιώνουν όλοι οι προσφυγικοί πληθυσμοί της πόλης από τη συγκεκριμένη κάστα είναι γνωστό. Γι'αυτό και το επισημαίνω.

***Υπενθυμίζω το κάλεσμα του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Θύρα-4 αύριο στις 14.00 στην Καμάρα για την πορεία προς το γήπεδο.

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Αυριο πεθαινει η φιλιππινεζα του πρεζεμπορα... Τους σουβλιζουμε και τους αφηνουμε στην ανυπαρξια και ανυποληψια τους μεχρι το επομενο ματς που θα θυμηθουνε τον τελικο διηπειρωτικού...

ΚΙ ΕΣΥ ΑΤΕΛΕΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΤΙ ΕΔΩ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1946, ΟΥΤΕ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΗΣΟΥΝΑ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ

...ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ, ΤΙΜΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εγω ειμαι ρατσιστρια λοιπον και τους αποκαλω εβραιους και μπασταρδα και να πανε να γαμηθουν.κανενα ελεος σε αυτα τα μουνοπανα που εχουν βγαλει παλι γλωσσα και οπου βρεθουν με αποκαλουν τουρκοσπορο και βουλγαρο.

Αρη εβραιε τον κωλο σου γουσταρω
να τον γαμαω και να μην σταματαω...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Ακόμα 450-500 εισητηρια μείνανε
Νίκη με 1-0 στο 92' με γκολάρα Ακπομ, να πονέσει ακόμα πιο πολύ. Ακόμα 9 τελικοί...
Εμπρός Μεγαλε ΠΑΟΚ για Τον Λαό Σου και Την Ιστορία Σου

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
τα πουστοσκουλικα το σεπτεμβριο....  its comming home... totettarto...

τα πουστοσκουλικα τον οκτωβριο... ΗΜΝΣΓΤΜ τηνπουτσα απο τον πριγιο ακομη στον κωλο την εχουν..

τα πουστοσκουλικα τον νοεμβριο... παμε για το κυπελλο...

τα πουστοσκουλικα το δεκεμβριο... ΤΕΛΗ ΤΕΛΗ ΤΕΛΗ (χαρουλα αλεξιου)..

τα πουστοσκουλικα τον ιανουαριο...  παμε να τους γαμησουμε στο τζαμι...

τα πουστοσκουλικα φεβρουαριο πριν το ματς... εμεις θα σπασουμε το αηττητο στο πρωταθλημα τον πρεσπων...

τα πουστοσκουλικα μετα το ματς... Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ...
« Last Edit: February 24, 2019, 10:33:51 by kaisaras »