Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Γαύρος (20η αγων - Superleague) Κυριακή 10/2/19 ώρα 19:30 (NS1)  (Read 2400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
Έτσι όπως τα λες θα μας πάρουν και κερκίδα

Offline bozik

• Αλλαγή
δυσκολα...δεν θα ερθει  :'( :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Vorious

• Αλλαγή
Φοβόμαστε για προβοκάτσια κλπ κλπ.. όταν Η τούμπα θα έχει μεγάλο ποσοστό αλλόθρησκων μέσα.. μόνο από το νησί αν τους μετρήσω, μπορεί να μην φτάνει ένα λεωφορείο.. Κάθε ηλικίας.. Και το χειρότερο, ΠΑΟΚτσήδες να παίρνουν μαζί τους "πιτσιρικάδες"  γαύρους.... Αυτός είναι ένας λόγος που όσο και αν το θέλω, χρόνια έχω να πάω σε τέτοια ματς.. Ένα κανονικό πανηγύρι...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ   

ρε θασος, φτανει ρε ανθρωπε. Παιρνε ματι κι ασε τις συγκεκαλυμμενες μαλακιες που γραφεις, βγαζεις ματι οτι τα λες λοξα, οσες ατακες και να πετας (οι ατακες στο μεταξυ  ταιριαζουν βεβαια με ο,τι αλλη ομαδα και να εισαι)

Γραψε ρε φιλε ΠΑΟΚ γαμα των γαυρων και των χανουμιων και των βαζελων και των σκουληκιων τις μανες και ασε τα λεωφορεια γεματα με αλλοθρησκους ολων των ηλικων που θα πανε απο τη Θασο στην Τουμπα για ΠΑΟΚ θρηνος

ποιο λεωφορειο απο θασο ρε? ποιοι?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ότι σε κάθε τέτοιο ματς έχει μέσα αλλόθρησκους (όχι μόνο σε Τούμπα αλλά και σε άλλα γήπεδα) είναι γνωστό, γιατί και ΠΑΟΚτσής θα πάει αν μπορεί στο καραισκάκης να δεις το γαύρος ΠΑΟΚ..
Όταν από το χωριό μου μόνο ξέρω 5-6 άτομα που θα είναι στο γήπεδο, τότε σε όλο το νησί αν τους μαζέψεις μπορεί να βγάζουν και λεωφορείο (συνολικά).. τι σκατά δεν καταλαβαίνεις από όλο αυτό;
Ή τώρα μαθαίνεις ότι γίνονται αυτά; Έχω ένα ξαδερφάκι φαντάρο Θεσσαλονίκη θέλει να πάει Τούμπα για το ματς, αρρωστάκι κλπ.. Μην τρελαθούμε κιόλας.. ο άλλος θα δώσει στον γαύρο μπλούζα του ΠΑΟΚ για να μπει στο γήπεδο τι να λέμε τώρα.
Χανούμι φίλος με παρακαλούσε να τον πάρω στο αναμεταξύ μας ματς και του λέω θα σε βαράω και εγώ από πάνω αν σε πάρω μαζί..
Και ευτυχώς που κατάλαβες πως δεν είμαι ΠΑΟΚ..Ηρακλής Καρδιτσομαγούλας είμαι :o

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ολοκληρο λεωφορειο πουστηδων που ειναι και φιλαρακια με τα πουστοσκουλικα και εσενα δε σε παιρνουν μαζι ετσι για το ξεκαρφωμα??

να τους βαλεις μεσα ρε αδερφε... αλλα να τους πεις να σου βαλουν τα εξοδα... ΠΑΟΚτσακι αρρωστο εισαι  :'( :'(   πρεπει να τους ψειρισεις..

Offline bozik

• Αλλαγή
Ηρακλής Καρδιτσομαγούλας είμαι

φαίνεται
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Euthemes

• Αλλαγή
δεν υπαρχει μεγαλυτερος μαζοχισμος απο το να πας σε ενα γηπεδο και να μην μπορεις να εκδηλωθεις

γαυρακια που θα συρθουν να ερθουν Τουμπα και δεν ντρεπονται να φορανε διακριτικα αλλης ομαδας να μην ξεχασουν να βρισουν τις ιδιες τους τις μανες και να πανηγυρισουν σε καθε ψωλια που θα τρωει η ομαδα τους στο γηπεδο

η παε θα μπορουσε να βαζει πιο ακριβα τα εισιτηρια με συγκεκριμενους αντιπαλους για να αποτρεπει πανηγυρτζηδες και αλλοθρησκους αλλα επιλεγει να μην το κανει για να μην επιβαρυνει και τους ΠΑΟΚτσηδες
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
Μέσο όρο ένα πούλμαν άλλοθρησκοι από όλες τις πόλεις γύρω κάι από ενα σκουλήκι να πάρει ο καθένας με 21.000 διάρκειας πάμε για 70.000 κόσμο. Μεγαλε μένεις κοντά στην κεραία εκεί στην Θάσο;

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
δεν υπαρχει μεγαλυτερος μαζοχισμος απο το να πας σε ενα γηπεδο και να μην μπορεις να εκδηλωθεις

γαυρακια που θα συρθουν να ερθουν Τουμπα και δεν ντρεπονται να φορανε διακριτικα αλλης ομαδας να μην ξεχασουν να βρισουν τις ιδιες τους τις μανες και να πανηγυρισουν σε καθε ψωλια που θα τρωει η ομαδα τους στο γηπεδο

η παε θα μπορουσε να βαζει πιο ακριβα τα εισιτηρια με συγκεκριμενους αντιπαλους για να αποτρεπει πανηγυρτζηδες και αλλοθρησκους αλλα επιλεγει να μην το κανει για να μην επιβαρυνει και τους ΠΑΟΚτσηδες

Αυτό ακριβώς..

Μέσο όρο ένα πούλμαν άλλοθρησκοι από όλες τις πόλεις γύρω κάι από ενα σκουλήκι να πάρει ο καθένας με 21.000 διάρκειας πάμε για 70.000 κόσμο. Μεγαλε μένεις κοντά στην κεραία εκεί στην Θάσο;

Γράψτε λάθος.. μόνο ΠΑΟΚ θα είναι στο γήπεδο... δεν θα υπάρχει κανείς αλλόθρησκος μέσα... δεν γίνονται αυτά ούτε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline banis

• Αλλαγή
Ρε συ Θάσος, πραγματικά αν τα βάλουμε κάτω, 21.000 διαρκείας έχουμε περίπου. Λες να μπήκαν οι αλλόθρησκοι στη διαδικασία να βγάλουν και διαρκείας; Εμ τότε μόνο αλλόθρησκους δεν μπορεί να τους χαρακτηρίσει κανείς.
Τα δε υπόλοιπα εισιτήρια του ντέρμπυ, διοχετεύτηκαν αποκλειστικά σχεδόν από συνδέσμους. Άντε να έμεινε και καμιά 1000άδα στην ΠΑΕ να τα βγάλει στο νετ. Τώρα αν μέσα στην 1000άδα ήταν οι 5-6 αλλόθρησκοι από το μέρος σου και συνολικά το 1 πούλμαν από την Θάσο, ίσως θα πρέπει να μετακομίσουμε και εμείς εκεί μπας και μας κάτσει το τζόκερ.  :'(  

Offline bozik

• Αλλαγή
Μου αρεσει ρε μπάνις που απαντάς σοβαρά στον οπαδό του Ηρακλή μαγουλας  :'(

Offline banis

• Αλλαγή
Πάντα σοβαρά απαντάω σειρά. Είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να γελιοποιείς καταστάσεις  :'(

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
ThassosPAOK άντε στο emperor βρε βλάχο
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ρε συ Θάσος, πραγματικά αν τα βάλουμε κάτω, 21.000 διαρκείας έχουμε περίπου. Λες να μπήκαν οι αλλόθρησκοι στη διαδικασία να βγάλουν και διαρκείας; Εμ τότε μόνο αλλόθρησκους δεν μπορεί να τους χαρακτηρίσει κανείς.
Τα δε υπόλοιπα εισιτήρια του ντέρμπυ, διοχετεύτηκαν αποκλειστικά σχεδόν από συνδέσμους. Άντε να έμεινε και καμιά 1000άδα στην ΠΑΕ να τα βγάλει στο νετ. Τώρα αν μέσα στην 1000άδα ήταν οι 5-6 αλλόθρησκοι από το μέρος σου και συνολικά το 1 πούλμαν από την Θάσο, ίσως θα πρέπει να μετακομίσουμε και εμείς εκεί μπας και μας κάτσει το τζόκερ.  :'(  

Αν δεις αρχικά τι έγραψα, πως από το δικό μου το χωριό ξέρω ότι θα πάνε 5-6, γιατί ΘΑ ΠΑΝΕ, δεν υποθέτω αλλά το ξέρω.. το που και πως βρήκαν το εισιτήριο δεν γνωρίζω. Αν βάλεις πως κι από άλλα χωριά μπορεί να έχει άλλους τόσους (παράδειγμα) τότε βγάζεις λεωφορείο συνολικά.. Στην Θεσσαλονίκη δεν έχει γαύρους αν θες να τα βάλουμε κάτω; , δεν μιλάμε για συνδεσμίτες και οπαδούς.. μιλάμε και για απλούς φιλάθλους.. Η πιστεύεις πως στην Τούμπα, όχι μόνο αύριο αλλά και σε άλλα ματς δεν μπαίνουν αλλόθρησκοι μέσα; και στο ΠΑΟΚ ΟΦΗ ξέρω πως είχε μέσα άλλους.. (σου αναφέρω αυτό γιατί το ξέρω σίγουρα).. Η πιστεύεις πως κάτοχοι 21,000 διαρκείας θα είναι όλοι αυτοπροσώπως μέσα; Η όσοι έχουν διαρκείας είναι αυτοπροσώπως στα άλλα ματς του ΠΑΟΚ μέσα; Εγώ αν δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο και μου ζητήσει ένας ΠΑΟΚτσής το διαρκείας να πάει, θα του το δώσω.. αν αυτός το δώσει σε άλλον το γνωρίζω; 
Και να σου πω και το πιο κουφό;;; Άτομο που δηλώνει βάζελος, απλά τι ομάδα είσαι; παναθηναϊκός, κάθε ντέρμπι στην Τούμπα είναι μέσα.. στην 1 με 3... αμφιβάλω αν έχει δει ποτέ του τον βάζελο.. και όμως δηλώνει βάζελος.

Χρόνια γίνεται αυτό και όποιος δεν θέλει να το πιστέψει ας αλλάξει πλευρό.. τώρα το αν εγώ είμαι στην κεραία η είμαι βλάχος είναι δικό μου θέμα, δείτε τον εαυτό σας πρώτα και μετά πιάστε τους άλλους παντογνώστες.. Απλά είναι γνωστό πλέον πως αν κάποιος γράψει κάτι εδώ μέσα που δεν συμφωνεί με τις ιδέες και τις απόψεις ορισμένων, έστω και μαλακία.. η αντιμετώπιση είναι ίδια... γιαυτό άλλωστε γράφουν όλο οι ίδιοι..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline savage republic

• Βασικός
Όποτε μπαίνει πάντως ο Θάσσος για να φέρει και καλά την καταστροφή, μας πάει καλά. Μην σουτάρετε τον αλλόθρησκο ρε σεις. Δώστε του βήμα, να βλέπει πρωταθλητή τον μεγάλο ΠΑΟΚ να πονάει. Δεν έχει γούστο άμα δεν ξέρεις ότι υπάρχει και κάποιος άλλος εκεί έξω που συφιλιάζεται τόσο. Εύγε Θάσο ανώμαλε! Για πάντα μαζί μας! Γιουσουφάκι θα γίνεις, καλά το πας!

Offline banis

• Αλλαγή
Πολλούς γνωστούς αλλόθρησκους έχεις ρε Θάσο και όλοι πάνε στην Τούμπα. Να πως γεμίζει το γήπεδο δλδ, για όσους αναρωτιούνται.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Όποτε μπαίνει πάντως ο Θάσσος για να φέρει και καλά την καταστροφή, μας πάει καλά. Μην σουτάρετε τον αλλόθρησκο ρε σεις. Δώστε του βήμα, να βλέπει πρωταθλητή τον μεγάλο ΠΑΟΚ να πονάει. Δεν έχει γούστο άμα δεν ξέρεις ότι υπάρχει και κάποιος άλλος εκεί έξω που συφιλιάζεται τόσο. Εύγε Θάσο ανώμαλε! Για πάντα μαζί μας! Γιουσουφάκι θα γίνεις, καλά το πας!

http://www.youtube.com/watch?v=Y5fIA68x1_I

Ναι ο ανώμαλος, είμαι από το 2008 (δεύτερη εγγραφή γιατί γινόταν διαγραφή παλιότερα, λόγο αδράνειας από στρατό) εδώ η μαζόχα..
Και είμαι τόσο ανώμαλος δηλαδή που δεν μαζεύεται...δεν έχει όρια η ανωμαλία.. απλά για να δεις ότι σε αυτό κάνεις-ετε μέγα λάθος.. το γνωρίζεις το γηπεδάκι η μόνο στα πανηγύρια πηγαίνεις;; 

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΥΛΙΑΜΠΟΥΑΚΟ

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Λοιπόν Θάσος, ακου ιδέα για να ρεφάρουμε.

Εσύ αύριο θα έρθεις να μας βρεις, θα πάρεις τηλ 2-3 συντοπίτες σου αλλόθρησκους που θα έρθουν Τούμπα,θα τους κοζάρουμε εμείς, θα τους γαμήσουμε το μουνί που τους πέταγε-εντατική καλά θα είναι- και εσύ θα είσαι πλέον δικός μας.

Κομπλέ? Πως σου φαίνεται αρειανάκι/γαβράκι μου?
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline Yiankos

• Κερκίδα
  • *
Ρε παιδιά μην βαράτε όλοι μαζί τον Θάσος. Είπε κάτι ο άνθρωπος εντάξει τελείωσε.
Αλλά κι εσύ ρε Θάσος πρέπει να κάνεις καλύτερη δουλειά. Όλοι οι φίλοι σου είναι αλλόθρησκοι. Οργάνωσε εκεί το νησί καλύτερα να γίνει ασπρόμαυρο. Γιατί κρίμα είναι, ωραίο νησί η Θάσος. Τι δουλειά έχουν οι ποκίτες; Τι νομίζουν εκεί ότι δεν είναι Βουλγαροσκοπιανοτουρκοαλβανοτσετσένοι;

Αλλά και το να εκΠΑΟΚίζουμε δεν είναι κακό. Εξάλλου γνωστό ότι όποιος έρχεται Τούμπα γίνεται ΠΑΟΚ. Οπότε γιατί όχι να έρχονται σε κάθε ματς και 10-20-50 αλλόθρησκοι ή φίλαθλοι χωρίς συγκεκριμένη ομάδα και να γίνονται ΠΑΟΚτσήδες κι αυτοί; Δεν είχαν όλοι την τύχη να έχουν ΠΑΟΚτσήδικα ερεθίσματα από παιδική ηλικία. Ας τους δώσουμε την ευκαιρία να γίνουν ΠΑΟΚ στην πορεία. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Σήμερα είναι σαν Μεγάλο Σάββατο. Αύριο κερδίζουμε τον γαύρο και ανασταίνεται η ψυχή μας. Για όλα όσα τραβήξαμε τόσα χρόνια. Δεν χρειάζεται να κραζόμαστε τέτοιες μέρες. Αύριο τέτοια ώρα όλοι θα πανηγυρίζουμε αγκαλιασμένοι όπου κι αν βρισκόμαστε.