Author Topic: MOL Vidi FC - Π.Α.Ο.Κ. (Group Stage - EUR. LEAG,4η Aγ) Πέμ 08/11/18 (19:55)-Ote  (Read 843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
MONH EΞΙΛΕΩΣΗ ΤΟ ΓΑΜΩΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙ,.....

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης, για τον Κόσμο του, είναι κάτι ιερό που γεννάει γενιές ΠΑΟΚτσήδων διαχρονικά.
Είναι η μαγκιά μας και η περηφάνεια μας κόντρα στη σαπίλα της αιλάδας και των στημένων διοργανώσεων της.
Όποιος αποφάσισε να θυσιάσει αυτό το θεσμό επειδή το ρόστερ της ομάδας είναι ελλειπέστατο και ο σχεδιασμός για άλλη μία χρονιά ήταν για τα πανηγύρια, ας μην παραιτηθεί. Ας πάει να φουντάρει από κανένα μπαλκόνι του παλάς.
Μπάσταρδοι

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Έτσι ρε Gew. Απίστευτη ξευτίλα.

ΝΤΡΟΠΗ

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.Λουτσέσκου σου πήρε την ταυτότητα ο ούγγρος προπονητής.Με μαγκιά τσαμπουκά και σωστό στήσιμο εξουδετέρωσαν το βασικά μας ατού και το προβλέψιμο παιχνίδι μας.Ακριβώς όπως και στο πρώτο παιχνίδι.Πάμε παρακάτω, ανασύνταξη .Με προβληματίζει πολύ που τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Παρακατω δεν εχει, πατος.
Ομιλος - παραγελλια, με την τσελσι, τον οφη και την καλαμαρια, και αποκλειστηκαμε απο την 4η αγωνιστικη. Αλλο τετοιο αγωνιστικο ξεφτιλικι εγω δε θυμαμαι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Στα αρχίδια μας...
Προχωράμε....

https://www.youtube.com/watch?v=umzN2ujyARY
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δεν εχουμε την πολυτελεια να παραταμε ευρωπαικά ματς, να πεταμε βαθμους, προκρισεις και πρεστιζ στα σκουπιδια.

Πολυ κακή νοοτροπια σε αυτα τα δυο ματς, πηγε πισω και η ομαδα και το μυαλο μας
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Κρατάμε τα θετικά
Μηδέν βαθμούς στην Ελλάδα και η ελπίδα να παίζει μόνο ο πρωταθλητής Τσαμπιο Λι και να τους γαμαω για 20 χρόνια παραμένει ζωντανή
Ήττα που δε θα θυμάται κανεις αν κουνηθεί σεντόνι του χρόνου κι αν η μπάτε κερδίσει τη Βιντι την επόμενη
Καμία πρόκριση δε χάθηκε, στη τριπλή ισοβαθμία περνάμε

Διπλό μες το Λονδίνο ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 2 χ και 2 ηττες εχουμε σε 50 αγωνες και καθε φορα γκρινιαζουμε
αυτη ειναι η μπαλα, αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ
προχωραμε ο τιτλος ερχεται και στ αρχιδια μου τι γινεται μετα απο 35 χρονια γιατι μπαμπα δεν πηρες το σιγουρο πρωταθλημα ? εεε γκρινιαζα για τη βιντι  :'(

ασε που το ματς στο λονδινο ειναι χ να μη πω διπλο και μετα κανω οτι θελω με μπατε
αφου τα ξερετε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Βολευει να λεμε οτι δεν ηταν το μυαλο της ομαδας στην ευρωπη και οτι εχει ψυχωση για το πρωταθλημα και τα αρχιδια μας κουνιουνται. Δεν μπορει η ομαδα να παιξει μπαλα με αυτα τα χαφ και αυτα τα εξτρεμ, πολυ περισσοτερο οταν και οι βιερινια ματος λογω ηλικιας κυριως εχουν πεσμενη αποδοση. Και στα 2 ματς με βιντι και σχεδον σε ολα τα ματς πρωταθληματος κυπελλου η ομαδα δεν παιζει ΤΙΠΟΤΑ. Τα αποτελεσματα οπως ηρθαν, ετσι θα συαματησουν να ερχονται οταν επι μονιμου βασεως ΣΕΡΝΕΣΑΙ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Το μόνο που έχω να πω, παρ'ολη την μεγάλη πίκρα, είναι ένα μεγαλοπρεπές...ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ...
Την Κυριακή πρέπει να έχει 25000-30000 μέσα. Ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία να λιγοψυχησει κάποιος. Δεν νοείται Τουμπα μη γεμάτη όταν πηγαίνεις για τίτλο.
Αλλά ρε πουστη μου ένα ποδοσφαιρικό σχόλιο δεν μπορώ να το αποφύγω: ρε μαλακες, ΟΎΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ κίνηση στον άξονα γαμω τα οσια και τα ιερά σας;;;;;;!

Offline agraf

• Αλλαγή
Είμαστε soft ομάδα, έχουμε πολλή τεχνική αλλά η σκληροτράχηλη Βίντι μας έδειξε και τις αδυναμίες μας. Μου θύμησε το Euro 2004, με τους Πορτογάλους να έχουν 0/2. Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό τα έχουμε πει, μέτριος έως κακός. Μισός Ζαμπά και μισός Βερνμπλουμ μέχρι στιγμής.
Πρέπει να πάρουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και του χρόνου βλέπουμε στην Ευρώπη.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΟΚ..

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
Παρακατω δεν εχει, πατος.
Ομιλος - παραγελλια, με την τσελσι, τον οφη και την καλαμαρια, και αποκλειστηκαμε απο την 4η αγωνιστικη. Αλλο τετοιο αγωνιστικο ξεφτιλικι εγω δε θυμαμαι

Γκινγκαμπ(του Λεβέκ) και Ντιναμό Μινσκ.
Με τσομπάνη, που πάλι λέγαμε κοιτάμε το πρωτάθλημα

Offline Geo

• Αλλαγή
Το καλοκαίρι μιλούσαμε υποτιμητικά για αυτή την ομάδα που την απέκλεισε η χάνουμε. Βέβαια άλλες οι συνθήκες τότε. Τραγωδία θα ήταν να αποκλειόμασταν από αυτούς για είσοδο σε ομίλους του CL.  Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν.