Κομβικότατο ματς, ματς αποδείξεων. Δεν με ενδιαφέρει το θέαμα, θέλω νίκη. Είμαι -2 πίσω λόγω κλεψιάς ετσιθελικής από το σύστημα των απατεώνων, τα οποία χεσμένα βλέποντας τον ΠΑΟΚ της Ευρώπης βάλανε τα τσιράκια τους στον ίδιο όμιλο στο κύπελλο με μας (κρύα μπαλάκια) και μάλιστα σε ματς ακριβώς πριν από τις πεινασμένες σούφρες τους. Οι εκβιαστές, δολοπλόκοι, δολοφόνοι, πρεζέμπορες και λοιποί σεσημασμένοι και υπόδικοι επιστήμονες της μπόχας και της δυσωδίας, έχουν ήδη καταφέρει με την τελευταία πρόκληση να τραυματίσουν τον υπερπολύτιμο Καντουρί. Ενώ ήδη στο γήπεδο που μας έκλεψαν φέτος γκολ με ανύπαρκτο οφσάιντ, έχει ακυρωθεί γκολ εναντίον τους με ανύπαρκτο οφσάιντ. Με λίγα λόγια, ετσιθελικά υπάρχει αυτό το ούτως ή άλλως εκ των προτέρων ετσιθελικό -2 σε ένα στημένο πρωτάθλημα. Όπου, αντί να είμαστε μπροστά με 2, είμαστε πίσω με 2. Πέρσι παίξαμε και ήμασταν δύο κλάσεις ανώτεροι στο μπουρδέλο τους, αλλά κοιμήθηκε ο θεός και χάσαμε. Φέτος θέλω νίκη με 0-1 και αντιποδόσφαιρο. Μόνο και μόνο για να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Η καλύτερη ομάδα της χώρας, οφείλει να νικήσει την πιο βρώμικη της Ευρώπης. Κι ας το ξανακλέψουν στα δικαστήρια, στο μόνο μέρος όπου μπορούν δηλαδή.