Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Xανούμι (4η αγων - Superleague) Κυριακή 23/9/18 ώρα 20:30 (NS1)  (Read 1565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Τετοια ματς σαν το σημερινο εχουμε χασει χιλιαδες κατω στην Αθηνα.. προσπαθουσαμε ειχαμε κατοχη καναμε 1-2 φασεις στο 0-0 τρωγαμε το 1ο μετα παλι προσπαθεια και τσουπ 2-0 και αντιο ζωη.. ε εφτασε η ωρα να τους τα κανουμε εμεις απ την αναποδη αυτα και αυτο ειναι ενα δειγμα του ποσο εχει μεγαλωσει αυτη η ομαδα.

Ακριβώς η σκέψη μου. Έτσι είναι. Δεν ειναι τυχαίο αυτό, κάτι δείχνει. Κατα τη γνώμη μου, δύο πράγματα. Πρώτον, νοοτροπία νικητή, την οποία πλέον έχουμε. Δεύτερον, ποιότητα υλικού. Το καλύτερο υλικό (του ΠΑΟΚ) κέρδισε το λιγότερο καλό υλικό (της ΑΕΚ), απλά τα πράγματα.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Papakon φίλε άλλο ματς είδες (ξανά). Ο Λημνιός έσβησε το νέο Τονυ Σαβέφσκυ, τον Πετράν ψυχάρα ρίξε λεμονόκηπους στης πριγκίπισας την Τιάρα. Η ομάδα επιβεβαιώνει πόσο κρίμα είναι να μην έχει - τουλάχιστον να μην είχε γτ ελπίζουμε σ αυτον τον Κροατη που πήραμε - έναν ποδοσφαιράνθρωπο να κάνει μεταγραφές. Με εναν ποδοσφαιριστή του σταθερά 8 στον άξονα, δεν θα ειχαμε αντίπαλο στην Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια......

@συνθήματα ντροπή στο 80. Ο Σύλλογος μεγαλώνει και μερικοί έμειναν στη γειτονιά τους, ιδίως οταν έχουμε μπροστά μας την μεγαλύτερη πουτάνα αντίπαλο

Μάλλον εσυ είδες άλλο ματς. Ο Μάνταλος στο πρώτο έκανε πάρτυ από αριστερά. Όλες οι φάσεις από αυτόν ξεκίνησαν. Και στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε ουκ ολίγες φορές μόνος του αμαρκάριστος και έκανε άσχημα τελειώματα και κακές πάσες.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline t.b

• Αλλαγή
Βρε στον μπουτσο μας.
Μπουτσα ασαλιωτη γαμιολες

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Για το αγωνιστικό λίγο πολύ έχουν ειπωθεί τα πάντα. Ένας ΠΑΟΚ ανεξήγητα μέτριος παίζοντας στο 40% των δυνατοτήτων του πηρε στο χαλαρό το παιχνίδι εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες και την ασύγκριτα μεγαλύτερη ποιότητα της ομάδας .
Εγω θέλω να σταθώ στον Φινλανδό που όλοι αποθεώνουν . Μέχρι το 25 είδα να χαρίζει κίτρινες σε γαλανόπουλο, σιμοες, μανταλο, καραμπινάτο φάουλ επί του σουριναμεζου μαγου σχεδόν στην γραμμή της περιοχης, να δίνει με απίστευτη ευκολία φαουλ υπερ της κουλας και στο τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα να σου κόβει και την φάση για το 3-0 στις καθυστερήσεις.
Αυτά είδα μεσα από το γηπεδο και τα επιβεβαιωσα βλεποντας πάλι και το παιχνιδι.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
εγω διαφωνω με το ανεξηγητα και γενικα την υπερβολικη θεωρω κριτικη για τις εμφανισεις φετος. τα ειπε κ ο λουτσεσκου για τα πολλα και σημαντικα παιχνιδια, για τη δυσκολια συγκεντρωσης, για τους νεους παιχτες και εγω λεω και πιθανον πειθαρχικα που προκυπτουν απο στοκους αλλα και απο τη κακη δομη του ροστερ.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Εγω θέλω να σταθώ στον Φινλανδό που όλοι αποθεώνουν . Μέχρι το 25 είδα να χαρίζει κίτρινες σε γαλανόπουλο, σιμοες, μανταλο, καραμπινάτο φάουλ επί του σουριναμεζου μαγου σχεδόν στην γραμμή της περιοχης, να δίνει με απίστευτη ευκολία φαουλ υπερ της κουλας και στο τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα να σου κόβει και την φάση για το 3-0 στις καθυστερήσεις.

θα συμφωνησω και εγω αυτα εβλεπα, ΑΛΛΑ ειχα ηρεμια ρε φιλε! Ηξερα πως δεν υπαρχει δολος, δεν ηρθε να με κλεψει!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Ποια ηρεμία ρε με τον Μουνοπανόινεν, γαμώ το σπίτι του κι αυτουνού του πουτάνας γιου, που να πιάσει φωτιά και να έχουν παγώσει και οι χίλιες λίμνες, που φάγαμε ΤΙΣ κλωτσιές και την πρώτη κίτρινη την έδειξε σε εμάς.