Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Chelsea F.C. (Group Stage - EUR. LEAG,1η Aγ) Πέμ 20/9/18 (19:55)-Ote  (Read 1976 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Που διαβάσατε/ακούσατε ότι δεν έρχεται ο Αζάρ;

Εγώ προς το παρόν διαβάζω ότι δεν θα έλθει ένας εκ των Αζάρ ή Πέδρο. Και για την ακρίβεια ο ίδιος ο Σάρι το είπε αυτό.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Γαμηστε τους ολους
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
Που διαβάσατε/ακούσατε ότι δεν έρχεται ο Αζάρ;

Εγώ προς το παρόν διαβάζω ότι δεν θα έλθει ένας εκ των Αζάρ ή Πέδρο. Και για την ακρίβεια ο ίδιος ο Σάρι το είπε αυτό.

http://www.youtube.com/watch?v=pLQ_PMxB4c4

Καλύτερα να μην έρθει ο Πέδρο, για μένα. Αζάρ είναι τσαρλατάνος.  :rasta:

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Με Αζάρ η χωρίς πουτσα θα φάνε.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Ποια Chelsea ρε σεις τώρα; Δεν μασησαμε μπροστά στην νταμπλούχο Αγγλίας τότε, την μεγάλη Άρσεναλ και θα κωλοσουμε στην Chelsea; Τις αγγλικές τις έχουμε. Θα κατηφορίσει λίγο το γήπεδο, τη σέντρα ίσως δεν την περάσουμε στα πρώτα 20 λεπτά αλλά μετά Χ ημίχρονο 1 τελικό με 2 γκολ του ακπομ.

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΣΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ.
γελοιοτητες οποιος σνομπαρει αυτο το ματς και οχι τα στημενα του πρωταθληματος
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **

Fuck off Chelsea FC
You ain't got no history

αν και αναφερεται σε τιτλους ειναι καλο

http://www.youtube.com/watch?v=KkSZCpcX7Ww (Embedding disabled, limit reached)

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
working class hero

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Offline Geo

• Αλλαγή
Γαμώ τη τσέλσκι, το λονδίνο και όλη την πρεμιερ λινγκ

Offline Vorious

• Αλλαγή
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline banis

• Αλλαγή

Και πρωτίστως γαμώ την Αγγλία και το στέμμα της.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Αποστολή με Πασχαλάκη, Ρέι, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιό, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Εκτός ο τιμωρημένος Μάτος και οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Μαλεζάς, ΚΑΡΕΛΗΣ και ΑΚΠΟΜ. Έκπληξη οτι αποκλείστηκαν ΚΑΙ οι δυο αναπληρωματικοί φορ (ιδιως μια και ο Πρίγιο επιστρέφει απο τραυματισμό). Ισως ο Καρέλης για να μην πιεστεί με δύο συνεχόμενα ματς, αλλά με τον Ακπομ δεν ξέρω τι παιζει. Ισως εχει κανει καποιο μικρο παράπτωμα και υπάρχει καποια σιωπηλή τιμωρία; Δεν εξηγείται αλλιώς.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Σιγουρα θα κανει rotation ο Sarri ακουγεται οτι θα παρει τους Fabregas, Barkley, Loftus-Cheek, Christensen, Zappacosta και Caballero. Επσιης ακουγεται οτι ο Morata θα επιστρεψει στο βασικο σχημα. Ερωτηματικό ο Kovacic που τραυματιστηκε στο παιχνιδι με την Cardiff.

Για να δουμε ΠΑΟΚ γερά γαμα τους μοδατους...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Θα βάλει πριγιοβιτς ?είναι έτοιμος ?αν ναι δεν υπαρχει κίνδυνος υποτροπης; Αν όχι ποιον θα βάλει φορ αφού δεν πήρε άλλο φορ?αν όχι ποιος θα παίξει φορ;ο πελκας ?θεωρώ παρατολμο έως παράλογο τον αποκλεισμό και των δύο φορ. Μακάρι να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό..πιστεύω ότι θα παίξει με σχήμα σύστημα που δεν έχει ξανακάνει ποτέ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το φοβαμαι για παλαμη σήμερα
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline banis

• Αλλαγή
Θα βάλει πριγιοβιτς ?είναι έτοιμος ?αν ναι δεν υπαρχει κίνδυνος υποτροπης; Αν όχι ποιον θα βάλει φορ αφού δεν πήρε άλλο φορ?αν όχι ποιος θα παίξει φορ;ο πελκας ?θεωρώ παρατολμο έως παράλογο τον αποκλεισμό και των δύο φορ. Μακάρι να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό..πιστεύω ότι θα παίξει με σχήμα σύστημα που δεν έχει ξανακάνει ποτέ

Προφανώς κάτι βλέπει ο Ρουμάνος που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε. Και εγώ εξεπλάγην όταν είδα να παίρνει μόνο τον Πριγιοβιτς στην αποστολη αλλά δεν μπορεί, κάτι θα έχει στο μυαλό του.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Όσο περισσοτερο το σκεφτομαι τοσο καταλήγω στο οτι η μοναδική λογική εξήγηση ειναι να παει σε συστημα χωρις καθαρο φορ, με ψευτοεννιάρι τον Πέλκα (ο Πρίγιοβιτς νομίζω θα ειναι στον παγκο στην αρχη και θα μπει αργοτερα αν χρειαστει). Επίσης δεν ξέρω αν θα επιμεινει στο 4-2-3-1 με Καντουρι-Μπίσε-Λημνιό πισω απο τον Πέλκα ή αν θα θυσιασει εναν μεσοεπιθετικο (τον Μπισε μαλλον λογω φυσικής κατάστασης) για να πάει σε ενα 4-3-3 με ενα καθαρο 6άρι (Βέρνμπλουμ) και δύο 8αρια (Μαουρίσιο-Σάκχωφ). Πολυ πιθανο το τελευταίο σενάριο κατά τη γνώμη μου.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
αντε ρε γαμηστε τους που καθομαστε και κανουμε και αναλυσεις..

ασσος... τελος...