Author Topic: Διαιτησία-Δικαστήρια-Αποφάσεις περιόδου 2018-2019.  (Read 327 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Μάγκες ας μαζέψουμε εδώ όλο το υλικό της χρονιάς. Θα μας χρειαστούνε στο τέλος και θα είναι πολλά όπως φαίνεται.  Βίντεο, φωτό, άρθρα, τα πάντα.

3η αγωνιστική καθαρό πέναλτι στον Λεο Ζαμπά που δεν σφυρίζεται στην αρχή του αγώνα.

2η αγωνιστική. Ακυρώνεται καθαρό γκολ του Τσούμπα Ακπομπ ως οφσάιντ από τον καμπούρη.
Ίσως να επηρεάζει στο βάθος ο Ουάρντα.
« Last Edit: September 16, 2018, 19:39:43 by t.b »

Offline t.b

• Αλλαγή
Πέναλτι που κερδίζει ο Μάνταλος στην Τρίπολη. Γκολ και 0-1 τελικό.

Είμαι από κινητό και ζορίζομαι να ανεβάσω τα βίντεο ενώ τα έχω. Οποιος μπορεί ας ανεβάσει. Θα τα χρειαστεί ο king στο τέλος της χρονιάς. Να μην ψάχνεται  ;D

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **

Offline t.b

• Αλλαγή
Πουστης- Τρίπολη 3η αγωνιστική. Στο 0-0

Ο παίκτης του Αστέρα, που στη φωτογραφία είναι ο μεσαίος από τους τρεις της επίθεσης. Έκανε πολύ σωστά την κίνηση στο χώρο, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο και εν προκειμένω τον Δημόπουλο που λειτούργησε άριστα σαν ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας του Πουστη.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Η μονη κινηση που πρεπει να κανει ο ΠΑΟΚ μεχρι να μπει το βαρ θα πρεπει να ειναι η εξης: κυριοι της επο και της ουεφα ολοι οι Έλληνες διατητες ειναι ή στημενοι ή χεστηδες απαιτουμε ξενους διατητες σε ολα τα παιχνιδια. Εγω 41 χρονων εγινα και τα ανθρωπινα λαθη που εγιναν μονο φετος εναντιον μας δεν τα εχω δει ποτε να γινονται εναντιον ομαδων του ποκ. Μονο ξενα κορακια
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
πουστράκια της μπενφίκα, και σήμερα συνεχίζετε να πέφτετε....αλλά τώρα δεν έχει πέναλτυ......