Author Topic: S.L. Benfica - Π.Α.Ο.Κ. Τρίτη 21/8/2018 22:00 (Ote tv) Play offs - Champ. League  (Read 1458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Νομίζω η Τούμπα θα θυμίσει δεκαετία 80 κόλαση θα τους γαμήσουμε
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία, ζω μες τη μαγεία

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μπράβο στον κόσμο
μπράβο στην ομάδα!

μπορούσαμε και νίκη  8)

δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό. το κέντρο καίγεται με τέτοιες ομάδες. πανικός και χαμός!
να σφίξουμε και άλλο

πάμε παρακάτω για την ιστορία

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στη μεγάλη μας αγάπη.
Σήμερα ήμασταν τυχεροί, είναι πασιφανές αυτό, αλλά αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης που έχουμε μάθει.

Στην Τούμπα όμως, το ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί η Μπενφίκα απέδειξε ότι είναι ομαδάρα. Αλλά αυτή η ομάδα θα δώσει τα πάντα και αυτό που μένει είναι ο κόσμος να κάνει το γήπεδο κολαστήριο.
Ουρλιαχτά και Τούρκικες υπανθρώπινες κραυγές σε κάθε άγγιγμα της μπάλας από Πορτογάλο και σε κάθε σφύριγμα από το κοράκι ακόμα κι αν είναι υπέρ μας.

Ας μη φωνάξουμε ούτε ένα ΠΑΟΚ ολέ, ούτε ένα σύνθημα. Μόνο το γήπεδο να κράζει όταν ακουμπάει την μπάλα κόκκινος.

Πάμε ΠΑΟΚάρα μου ό,τι κι αν γίνει, πάντα δίπλα σε αυτήν την ομαδάρα.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline agraf

• Αλλαγή
Νομίζω η Τούμπα θα θυμίσει δεκαετία 80 κόλαση θα τους γαμήσουμε
Πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει η Τούμπα να βράζει. Οι σύνδεσμοι να συντονιστούν: τύμπανα, σημαίες, χαρτάκια στο ξεκίνημα. Και πολύ ΠΑΟΚ ολέ και γιουχάρισμα στους Πορτογάλους. Το γιουχάρισμα είναι λίγο ηττοπαθές, αυτό που θέλουν οι παίκτες μας είναι ΠΑΟΚ με ρυθμό.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο ρουμανος και οι παικτες επαιξαν εκει που επρεπε. Τωρα μπαλιτσα θα παιξει η Τουμπα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
τι έδωσε ο πουτάνας ο γιος ρε πούστη δεν γίνονται αυτά
Μεγάλε ΠΑΟΚ για σένα ζούμε!

Δ Ε Ο Σ
ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΣΗΜΑΙΕΣ,ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΣΗΜΑΙΕΣ,ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΜΕ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ...
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Σήμερα ήμασταν τυχεροί, είναι πασιφανές αυτό, αλλά αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης που έχουμε μάθει.

Στην Τούμπα όμως, το ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί η Μπενφίκα απέδειξε ότι είναι ομαδάρα. Αλλά αυτή η ομάδα θα δώσει τα πάντα και αυτό που μένει είναι ο κόσμος να κάνει το γήπεδο κολαστήριο.
Ουρλιαχτά και Τούρκικες υπανθρώπινες κραυγές!! σε κάθε άγγιγμα της μπάλας από Πορτογάλο και σε κάθε σφύριγμα από το κοράκι ακόμα κι αν είναι υπέρ μας.

Ας μη φωνάξουμε ούτε ένα ΠΑΟΚ ολέ, ούτε ένα σύνθημα. Μόνο το γήπεδο να κράζει όταν ακουμπάει την μπάλα κόκκινος.

ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
Μυριζει 2004 με μπαλα όμως. Ομαδαρα οι πουστηδες οι πορτογαλλοι. Πρεπει να προσεξουμε πολύ στο κεντρο. Εν τω μεταξυ απο την αγωνια και το ποτο δεν καταλαβα ότι μπηκε ο Ακβομ. Τον ειδα ξαφνικα και λεω ποιος είναι αυτος ρε;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Με κακό παιχνίδι από τους περισσότερους παίκτες πήραμε αυτό που θέλαμε. Είμαστε κόντα στο σεντόνι όσο ποτέ άλλοτε. ΜΠΡΑΒΟ σε όλους.

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
ΕΤΣΙ ΓΑΜΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
working class hero

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Πήραμε 1-1 εκτός έδρας απο τη Μπενφίκα με ανύπαρκτο πέναλτυ (μετά απο το 0-3 στη Βασιλεία και το 0-0 στη Μόσχα) και είμαστε "ψιλοευχαριστημένοι" γιατί δεν πιάσαμε πολύ καλή απόδοση και η αλήθεια ειναι τους δώσανε αρκετές ευκαιρίες. Απόδειξη οτι η ομάδα εχει αλλάξει επίπεδο.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
να αποφυγουμε το πανηγυρακι κι ολα θα ερθουν

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πουτσα στους δουλους το σαββατο.τιποτα αλλο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εξακολουθουν να ειναι το φαβορι οι Πορτογαλοι. Τα πραγματα ειναι δυσκολα και δεν πρεπει να καβαλησουμε κανενα καλαμι. Εμεις ως κοσμος να κανουμε αυτο που πρεπει: Φωνη και σπρωξιμο στην ομαδα. Και φυσικα μεγαλη υπομονη και επιμονη, ακομα κι αν παει κατι στραβα. Και βεβαια να μην τα περιμενουμε παλι ολα απο τους Συνδεσμους, ο ΠΑΟΚ ειναι εσυ κι εγω. Ποσο δυσκολο ειναι να εμφανιστει ο καθενας με τα χρωματα της ομαδας? Ποσο δυσκολο ειναι να κοψει ο καθενας χαρτακια 5-6 περιοδικα απο το σπιτι του? Ποσο δυσκολο ειναι να φερει ενα κασκολ ή μια σημαια? Και κυριως, ποσο δυσκολο ειναι να μην ειναι πιτα απο τα Τουμπα Λιμπρε αλλα να ειναι με την φωνη του και το τραγουδι του, ΕΚΕΙ, πραγματικα ΕΚΕΙ, υπομονετικα στο πλευρο της ομαδας και του προπονητη?
Καφριλες δεν χρειαζονται κατα τη γνωμη μου, μονο μεχρι γιουχα, τιποτα περισσοτερο. Αλλωστε οι Πορτογαλοι ηταν κυριλε σε ολα τα επιπεδα, σε αντιθεση με τους πουστορωσσους. ΠΑΟΚ-ΗΘΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ λοιπον γαιτι ξερουμε να φερομαστε οπως μας φερονται.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Μια κλάση επάνω οι Πορτογάλοι, παίζανε απλά, μοιραζανε την μπάλα στο χώρο και σε συνδυασμό με την άψογη φυσική τους κατάσταση έμοιαζαν να είναι παντού. ΑΛΛΑ...όταν άρχισε να ανεβαίνει η ομάδαρα μας και κυρίως τα μπακ μας, τα κοζια άλλαξαν. Δυστυχώς πολλά λάθη χαζα κυρίως στο κέντρο δώσανε στους Πορτογάλους ψυχολογία αφού ξέρανε ότι αρκεί να πιέσουν λίγο και θα βγάλουν φάση. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στη ρεβάνς.
Κρέσπο και πασχαλακης MVP. Βαρέλα φοβερό ματς. Φοβερός ανασταλτικά ο Πελκας αλλά σε τέτοιο επίπεδο θέλει παραπάνω δημιουργικά. Τα μπακ μας όταν αποφασίσανε να βγουν από το καβούκι τους ανέβηκε όλη η ομάδα. Το κέντρο μας ήταν λίγο σουρωτηρι. Ζαμπα με εξέπληξε θετικά. Ουαρντα έτρεξε, κράτησε και σκόραρε...δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Πριγιοβιτς ότι ακριβώς περιμενεις από τον φορ σου σε τέτοια παιχνίδια.
Το 80-20 έγινε 65-35 πάντα υπέρ της Benfica.
  Με λύσσα και το μαχαίρι στα δόντια για τους ομίλους

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΟΥΜΕ!
ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ
ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
παντως ενω μεσοεπιθετικα ειναι πολυ καλοι, στην αμυνα εδειξαν και καποιες αδυναμιες. Προσωπικα πιστευω οτι ο Βλαχοκιτσος θα επνιγε οποιοδηποτε σουτ ηταν απλα καλουτσικο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Ουρλιαχτά και Τούρκικες υπανθρώπινες κραυγές σε κάθε άγγιγμα της μπάλας από Πορτογάλο και σε κάθε σφύριγμα από το κοράκι ακόμα κι αν είναι υπέρ μας.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Μια κλάση επάνω οι Πορτογάλοι, παίζανε απλά, μοιραζανε την μπάλα στο χώρο και σε συνδυασμό με την άψογη φυσική τους κατάσταση έμοιαζαν να είναι παντού. ΑΛΛΑ...όταν άρχισε να ανεβαίνει η ομάδαρα μας και κυρίως τα μπακ μας, τα κοζια άλλαξαν. Δυστυχώς πολλά λάθη χαζα κυρίως στο κέντρο δώσανε στους Πορτογάλους ψυχολογία αφού ξέρανε ότι αρκεί να πιέσουν λίγο και θα βγάλουν φάση. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι στη ρεβάνς.
Κρέσπο και πασχαλακης MVP. Βαρέλα φοβερό ματς. Φοβερός ανασταλτικά ο Πελκας αλλά σε τέτοιο επίπεδο θέλει παραπάνω δημιουργικά. Τα μπακ μας όταν αποφασίσανε να βγουν από το καβούκι τους ανέβηκε όλη η ομάδα. Το κέντρο μας ήταν λίγο σουρωτηρι. Ζαμπα με εξέπληξε θετικά. Ουαρντα έτρεξε, κράτησε και σκόραρε...δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Πριγιοβιτς ότι ακριβώς περιμενεις από τον φορ σου σε τέτοια παιχνίδια.
Το 80-20 έγινε 65-35 πάντα υπέρ της Benfica.
  Με λύσσα και το μαχαίρι στα δόντια για τους ομίλους

Πολύ σωστή ανάλυση. Σίγουρα στην Τούμπα ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε καλύτερα. Αλλα νομίζω οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παίξουμε καλύτερα και οτι ΘΑ παίξουμε καλύτερα.