Author Topic: Γεβγέν Χατσερίντι  (Read 2499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Απ: Γεβγέν Χατσερίντι
« Reply #20 on: October 22, 2018, 21:04:46 »
τι ειεπε?

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #22 on: October 22, 2018, 21:40:50 »
"Είναι κακό που δεν έχω ελληνικό διαβατήριο. Λόγω του ορίου, μερικές φορές δεν μπαίνω στην αποστολή. Μου προσφέρουν ελληνικό διαβατήριο, αλλά δεν το χρειάζομαι."

Αν ειπε τετοιο πραγμα και δεν ειναι λαθος στη μεταφραση, μιλαμε για βλημα 5.5 βαθμων της κλιμακας τζημερος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: October 23, 2018, 00:29:45 »
Εντωμεταξύ αύριο νομίζω θα κάνουν εξετάσεις Βιειρίνια-Μάτος, που δίνει πιθανότητα σε Κρέσπο δεξί μπακ και αυτός και να πάρει φανέλα βασικού. Αλλά είναι τούβλο.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #24 on: October 23, 2018, 09:31:56 »
Έβγαλε χαρακτήρα με τις δηλώσεις, τον πάω με τα χίλια πλέον μόνο και μόνο για την αντρίκεια στάση του. Δεν ήρθε να κάνει διακοπές κι ας ποστάρει συνέχεια η γυναίκα του βιντεάκια με τα παιδάκια τους σε θάλασσες και πισίνες. Είναι ντόμπρος, αν μη τι άλλο. 

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: October 23, 2018, 10:39:42 »
εγω λεω το μουνι της μανας του που παει να κανει θεμα απο το πουθενα (αν ειναι αληθεια οι δηλωσεις)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #26 on: October 23, 2018, 14:26:03 »
εγω λεω το μουνι της μανας του που παει να κανει θεμα απο το πουθενα (αν ειναι αληθεια οι δηλωσεις)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #27 on: October 23, 2018, 14:39:25 »
Ναι, εντάξει. Ας ήταν κάποιος εδώ μέσα χρόνια στο κουρμπέτι σε μία εταιρία, να περνούσε και να βαρουσε όλος ο κόσμος προσοχή, να πήγαινε μετά από χρόνια κάπου αλλού με καλύτερο συμβόλαιο και να τον είχαν κάνει γλάστρα, να δω τι θα λέγατε. Δεσμεύεται από το συμβόλαιο και δεν μπορεί να φύγει. Αν εσείς θεωρείτε ότι την έχει δει μπεκνμπάουερ ή ο, τι άλλο, δεν καταλάβατε. Και στην τελική, με γαύρο που δεν έπαιξε, είδαμε πως τα πήγαν στο ψηλό παιχνίδι οι λοιποί...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #28 on: October 23, 2018, 21:52:57 »
«Γεννήθηκα στην Ουκρανία, όχι, δεν είμαι Έλληνας. Έχω ένα επίθετο που είναι ελληνικό, ξέρω μόνο μερικές λέξεις στα ελληνικά. Πιστεύουν εκεί ότι είμαι Έλληνας, με λένε «Χάτσε». Ίσως δεν σκέφτονται, δεν ξέρω, αλλά δεν είμαι καθόλου Έλληνας»

Εγώ πιστέυω πάντως πως μετά και από αυτές του τις δηλώσεις είναι τελειωμένος. Θα επέμβουν οι φασιστο-ΠΑΟΚ οπαδοί και θα τον φάνε.
Που πας και κάνεις αυτές τις δηλώσεις ρε Ρίντι;
Δεν ήξερες;
Δε ρώταγες;

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: October 23, 2018, 22:12:12 »
Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Στα αρχίδια μου τι και πως νιώθεις, στα αρχίδια μου με ποιους θα το πάρω.

Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: October 23, 2018, 23:21:02 »
Ναι, εντάξει. Ας ήταν κάποιος εδώ μέσα χρόνια στο κουρμπέτι σε μία εταιρία, να περνούσε και να βαρουσε όλος ο κόσμος προσοχή, να πήγαινε μετά από χρόνια κάπου αλλού με καλύτερο συμβόλαιο και να τον είχαν κάνει γλάστρα, να δω τι θα λέγατε. Δεσμεύεται από το συμβόλαιο και δεν μπορεί να φύγει. Αν εσείς θεωρείτε ότι την έχει δει μπεκνμπάουερ ή ο, τι άλλο, δεν καταλάβατε. Και στην τελική, με γαύρο που δεν έπαιξε, είδαμε πως τα πήγαν στο ψηλό παιχνίδι οι λοιποί...
Ανοιχτή γραμμή με τον μεγαλομέτοχο έχει, στον προπονητή μπορεί να μιλήσει. Γιατι κανει τη βλαχομαγκια να κάνει δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του χωρίς να ζητήσει ακροαση εντός ομάδας;

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #31 on: October 23, 2018, 23:59:49 »
φαινεται τελικα πως δεν ειναι παπας η ειδηση..

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #32 on: October 29, 2018, 02:08:40 »
να υπήρχε και μετάφραση καλά θα ήτανε

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #33 on: October 29, 2018, 12:34:52 »
τον παικτη δεν τον ειδαμε και δυστυχως φαινεται να καιγεται μια τεραστια επενδυση με υπαιτιοτητα και του παιχτη
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: October 29, 2018, 12:39:08 »
Υπαιτιοτητα εχουμε και εμεις που τον πηραμε για ρεζερβα και πιανει θεση ξενου! Αλλα απο εκει και περα ολοκληρη σεζον θα παιξει αρκετες φορες ακομα, ειναι ο 1ος αναπληρωματικος κεντρικος αμυντικος μας...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #35 on: October 29, 2018, 13:12:05 »
Κι εγω νομιζω Χατσεριντι τελος. Παμε για άλλα. Προς το παρον θα βγει ο Μαλεζας απο την Ναφθαλινη μεχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Τζαμπα αλλο ενα μυριο και βάλε
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #36 on: October 29, 2018, 14:31:56 »
Αυτά φέρνει ο νεοπλουτισμός. Και αυτο αφορά και στη διοίκηση αλλά και στον κόσμο. Δεν υπάρχει λόγος να μην έχεις 3/4ο στόπερ Χατζησαία και αναπληρωματικό αριστερό μπακ Γιαννούλη.

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #37 on: October 29, 2018, 14:43:04 »
Αυτα δεν είναι δείγματα νεοπλουτισμού. Είναι δήγματα ανύπαρκτου μεταγραφικού σχεδιασμού και εκπόνησης σχεδίου.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: October 29, 2018, 15:42:52 »
παντως για την συγκεκριμενη θεση ψαχνουν βασικο (οχι 3ο/4ο) απο περσι το καλοκαιρι, οταν ελεγαν οτι ειναι το νουμερο ενα κενο που θελουν να καλυψουν και εφεραν τον περουβιανο.
Τον δε Χατσεριδη τον παρακολουθουσαν ως στοχο απο Δεκεμβριο υποτιθεται.
Αρα δεν μπορω να πιστεψω οτι τιθεται θεμα προγραμματισμου ρε λοστ. Ισα ισα, απο τις λιγες περιπτωσεις που φανηκαν να κινουνται βασει προγραμματος.
Για μενα αυτος ειναι το μεγαλο ερωτηματικο μεχρι τωρα.
Μιλαμε για παικτη 31 χρονων που ηταν βασικος μεχρι Μαη στην Δυναμο. Και απο Ιουνιο εκανε κανονικα προετοιμασια με την ομαδα.
Τι διαολο πηγε στραβα στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #39 on: October 29, 2018, 16:11:21 »
Αυτα δεν είναι δείγματα νεοπλουτισμού. Είναι δήγματα ανύπαρκτου μεταγραφικού σχεδιασμού και εκπόνησης σχεδίου.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα