Author Topic: ΠΑΟΚ-αεχ2014 τελικός κυπέλλου αιλάδος 12/5/2018 20:30  (Read 4272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Μεγάλη θλίψη εκεί που έπρεπε να τελειώσει 0-5 και να μην σηκώσουν κεφάλι για δέκα χρόνια κάνεις το φτωχό 0-2.
Γαιτί;
Μία ομάδα μέσα στο γήπεδο απέδειξε τα αυτονόητα. Μπράβο σκυλιά του χόρτου και της κερκίδας.
Καλή επιστροφή.

Offline banis

• Αλλαγή

Offline Vorious

• Αλλαγή
Μεγαλε ΠΑΟΚ

καλη επιστροφη σε ΟΛΑ τ αδερφια μου και κυριως αυτα που κατεβηκαν απο την παρασκευη
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Yiankos

• Κερκίδα
  • *
Μπράβο σε όλους!

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Χυσια στη μάπα οεο χυσια στη μάπα
Χυσια στη μαααααααααπα οεο χυσια στη μααααάα

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Εστω και στο τελος το χθεσινο βραδυ  μας αποζημιωσε η ομΔαρα μας, ξεφορτωσαμε οπως αξιζε στους κλεφτες μεσ στο ΟΑΚΑ, βαλζαμο γιΑ μας τους ντοπιους .
Περα απο γα αλλα ωραια, ζτο 0 0 ακουστηκε

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Καλέ μου θεούλη μόνο για τη Δευτέρα δώσε άδεια στον Θόδωρα να κάνει εκπομπή 15:00-16:00 και μετά πάλι πίσω, μια ωρίτσα ρε γαμημένε που μας έβγαλες την ψυχή φέτος γαμώ τον εαυτό σου γαμώ.

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΗΔΗΟΝΗ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ το χθεσινό, ακόμα σηκωμένη την έχουμε, κοιμόμαστε ανάσκελα, δε μπαίνει το τζην, θα πάθουμε τίποτα ρε

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! έκανε μεγάλο παιχνίδι και κελίδωσε το double. πραγματικά η χθεσινή νίκη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ήταν ταφόπλακα στην επικοινωνιακή τους πολιτική για τους χάρτινους.

μπράβο σε κόσμο, ομάδα, προπονητές και παε. προσθήκες και να τους γαμήσουμε τα πάντα του χρόνου.

αναφορικά με τον διαιτητή... έκανε 3 λάθη, όλα εις βάρος του ΠΑΟΚ. η διαφορά με έλληνες είναι ότι είχε προσωπικότητα στο γήπεδο. σφύριζε και έδειχνε εγώ είμαι εδώ και αποφασίζω. όχι τα καραγκιοζηλίκια του κομίνη και του αρετόπουλου που στάθμιζαν την πραγματικότητα με τις συνέπειες που έχει για αυτούς. μας αδίκησε ξερά... αλλά άφησε και μια αίσθηση ότι δεν το έκανε για να ευνοήσει τους χάρτινους.

συσπείρωση από όλους και πάμε για νέο double και τελικό Ευρώπη!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το ξεβράκωμα του αιώνα. Έστω κι έτσι όμως καλό ήταν
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
αναφορικά με τον διαιτητή... έκανε 3 λάθη, όλα εις βάρος του ΠΑΟΚ. η διαφορά με έλληνες είναι ότι είχε προσωπικότητα στο γήπεδο. σφύριζε και έδειχνε εγώ είμαι εδώ και αποφασίζω. όχι τα καραγκιοζηλίκια του κομίνη και του αρετόπουλου που στάθμιζαν την πραγματικότητα με τις συνέπειες που έχει για αυτούς. μας αδίκησε ξερά... αλλά άφησε και μια αίσθηση ότι δεν το έκανε για να ευνοήσει τους χάρτινους.

Συγκεκριμενα δυο φασεις πρεπει να γινουν βιντεο οπωσδηποτε
1. το θεατρο του αραουχο μπροστα στο παγκο της κουλας που σηκωνεται ΟΛΟΣ και φωναζει (οτι κανουν ολη τη χρονια) και το κορακι του δειχνει χαρακτηριστικα <σηκω πανω>
2. το <μου τραβηξε τη φανελα> του οικοδομου στο προς το τελος του αγωνα που του εφυγε το κοντρολ

ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Offline savage republic

• Βασικός

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ο μαλάκας που πέταξε τον πυρσό στο 0-2 θα έπρεπε να φύγει καροτσάκι και να μην επιστρέψει ποτέ ξανά.. όταν καθαρίσουμε αυτά τα σκατά από το κεφάλι μας θα πάμε ακόμα παρά πέρα.. Δεν γίνεται να έχουμε τραβήξει τόσα και να μην βάζουμε μυαλό, ΕΛΕΟΣ δηλαδή.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dave

• Αλλαγή

ξεβρακωμα πουταναρες παντου.

καταπιατε τη γλωσσα σας μουναρες οταν σας ειπαμε γκει, ολες ξερετε τι εχετε κανει, αλλα δεν πειραζει και μονο η κομπλα που ξεκινατε να βγαζετε σε χορταρι και κερκιδα απεναντι στο μεγαλο πλεον και στο χορταρι ΠΑΟΚ και το λαο του μεσα στο σπιτι σας μας ανακουφιζει τη ψυχη.

ΧΥΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
μπραβο στην ομαδα.. γαμησι ασαλιωτο στους ψευτες.

λαος και ομαδα πρωταθλητες!

ο διαιτητης ηταν αψογος αν και τα κουκουτσια τα εδινε στο χανουμι.. εξαρχης ξεραμε ομως οτι δεν χαριζεται σε καρτες και σφυριζει πολυ φαουλ.

ηδη στο 15 λεπτο ειχε βγαλει 3 κιτρινες σε μας.

μπραβο και παλι στην ομαδα που μετα το χαμενο πεναλτυ δεν εχασε την ψυχολογια της και τους πατησε.
το σκορ μας αδικει καθως επρεπε να ηταν τουλαχιστον αλλα 2 γκολ.
αυτα τα τελειωματα πρεπει να δουλευτουν κι αλλο και να μην γινονται επιπολαια γιατι το κοντερ θα εγραφε παραπανω.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΓΚΑΥΛΑ ΠΑΟΚ ΝΤΑΜΠΛ 2018
και εχουμε συνεχεια..
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline agraf

• Αλλαγή
Αυτό το κύπελλο είναι καλύτερο από το πρωτάθλημα, όπως ήρθε. Με 3-4 δυνατές κινήσεις του χρόνου θα τα πάρουμε και τα δύο.
Ηρέμησαν οι ψυχές μας από χθες, μετά από τους τρεις τελευταίους μήνες.
Χίλια μπράβο στην ομάδα και στον λαό του ΠΑΟΚ που ήταν εκεί.

Offline Geo

• Αλλαγή
Φφφφφφφφφφφφφαπ! στο χανουμάκι με fairplay και
ξεβράκωμα μέσα και εξω από το χορτάρι!
Respect στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!
Τώρα ακουω μονο ερασπορ και σπορ fm και απολαμβάνω......

Offline Vorious

• Αλλαγή

ξεβρακωμα πουταναρες παντου.

καταπιατε τη γλωσσα σας μουναρες οταν σας ειπαμε γκει, ολες ξερετε τι εχετε κανει, αλλα δεν πειραζει και μονο η κομπλα που ξεκινατε να βγαζετε σε χορταρι και κερκιδα απεναντι στο μεγαλο πλεον και στο χορταρι ΠΑΟΚ και το λαο του μεσα στο σπιτι σας μας ανακουφιζει τη ψυχη.

ΧΥΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

μουγγαθηκαν τα γαυρουμια στα συνθηματα μας για γαυρους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ακόμα δεν μου πέφτει....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εγω ακομα το παλευω να κοιμηθω
Στον κοσμο αλλος κανενας