Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Απόλλων Σμύρνης 21/1 15:00 PAOK TV / Novasports2  (Read 1144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Ο πυρήνας των ΠΑΟΚτσήδων που ζει και αναπνέει για να βλέπει τον μεγάλο ΠΑΟΚ είναι αυτοί οι max 10000 που ήταν σήμερα στο γήπεδο. Όλοι οι άλλοι είναι "σοβαροί πατριώτες" που μεταξύ άλλων υποστηρίζουν την ομάδα.
Στα του mats.
1. Αν ο Πασχαλάκης είχε έρθει με μεταγραφή από εξωτeρικό θα γράφαμε ατέλειωτα άρθρα για τις gates στην ΠΑΕ που τον ανακάλυψαν. Πολύ μεγάλη επέμβαση εκεί στο πρώτο ημίχρονο όταν i μπάλα ήτανε διεκδικήσιμη.
Αν i φάση του δοκαριού έμπαινε goal δεν θα ήτανε δικό του λάθος.
2. Βελτιωμένος ο Prijovic, έπαιξε για την ομάδα και λιγότερο για τον εαυτό του. Γενικά δεν χαραμίζει μπάλες απλά για να βάλει goal ο ίδιος. Το goal του στο τέλος ήτανε i επιβράβευση του, το πλασέ του ήταν εξαιρετικό.
3. Βελτιωμένος και ο Mak, αυτός μου φαίνεται είναι που κάνει την εκπληκτική μπαλιά στο 5, όταν χάνουμε την πρώτη μας ευκαιρία.
4.Mάρεσε κι ο Vierihna σήμερα. άμα ξέρεις μπάλα...
5.I κερκίδα πολύ καλή μετά από καιρό.
6. I ομάδα πλέον τα φτύνει κάπου στο 75'-80'. Σαφής βελτίωση σε σχέση με την προηγουμενη περίοδο που από το 60 περπατάγαμε. Παρόλα αυτά, κάτι δεν με πείθει στην ομάδα,ίσως το ότι δεν σκοτώνει τον αντίπαλο. Ήτανε στιγμές που δεν μπορούσαμε να πάρουμε την μπάλα από τα πόδια των απολλωνιστών, δεν ξέρω τι φταίει.
Ό
πως και νάχει ας το πιστέψουμε όλοι πλέον ότι το πρωτάθλημα είναι στο χέρι μας.

ΜΕ ΛΥΣΣΑ για το DOUBLE!

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Μια χαρα κοσμος και κερκιδα σημερα. Οι υπολοιποι καθε Κυριακη τραβατε να φωναζετε με τους ναζι για Μακεδονιες και να καιτε καταληψεις. Αλλωστε αυτος ειναι ο πραγματικος νταλκας σας.Οσοι αγωνιζονται απεναντι στα πολυαγαπημενα αφεντικα σας. Για μας ακομα καλυτερα. Γουσταρουμε παραπανω Τουμπαρα εν τη απουσια σας
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αυτός είναι ο λαός δυστυχώς, 6-7 χιλιάδες βρέξει χιονίσει και από εκεί και πέρα ότι περισσότερο έρχεται στην τούμπα πανυγηρτζήδες και περιστασιακοί. Πρώτος ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό κάνει, εφτά κεκλεισμένων και ο λαός απών, φέρε καναν παίχτη βρε από τα ράδια, συλλαλητήρια οι άλλοι και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Και την τετάρτη πάλι τόσοι θα είμαστε και χωρίς συλλαλητήρια με τον ατρόμητο στο κύπελλο. Άλλωστε 21.45 είναι το ματς, αργά είναι, κρύο θα έχει, δεν θα έχει λεωφορειά μετά, survivor, κάνε την τούμπα 70 χιλιάδες ρε ιβάν και όλοι να ζητάν ένα εισιτήριο για τον τελικό άμα πάμε. Ας είναι κι έτσι. Στα του ματς τώρα καλοί ήμασταν, μπετόν αρμέ ο παράσχος, και 2-0 που έχανε με 3 στόπερ έπαιζε, όχι κατι αμάν αμάν από κάποιον παίχτη, είδα ομαδικό πρίγιοβιτς χωρίς νεύρα, καλό βιερίνια και μακ, κακό πέλκα, μετριοκακό μαουρίτσιο καλό τσίμιροτ, και όλοι οι υπόλοιποι χωρίς το κάτι παραπάνω αλλά υποφερτοί, μια μαλακία ο βαρέλα έκανε μόνο εκεί στο δοκάρι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Νομιζω η ομαδα ηταν καλυτερη απ οτι σε προηγουμενες νικες.
Φαινοταν ότι θα το ξεκλειδωσουμε το ματς και οτι ο αντιπαλος δε θα έχει την ευκαιρια να μας κάνει τη ζημια όπως συνεβαινε σε προηγούμενα παιχνιδια που κερδισαμε.

12/12 έμειναν

ΠΑμε ρε ΠΑΟΚ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Εμένα μου αρέσει ότι πλέον οποίος παίζει με τον ΠΑΟΚ παίζει εξαρχης για να γλιτώσει τον διασυρμό.Και δεν τιμούν καταφέρνει κιόλας.

Offline ved

• Αλλαγή
Για οσους δεν μπορεσαν και δεν ειδαν το πεταλο σημερα, ολη η μεγαλη αδεια και η α γεματη εκανε την καλυτερη κερκιδα για φετος.

παντα τετοια!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
αγωνιστικά εμένα η ομάδα δεν με πείθει. Επίσης η διοίκηση εξακολουθεί να λειτουργεί αστεία και ερασιτεχνικά σε όλα τα επίπεδα.
μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά πολύ φοβάμαι ότι στα επόμενα 4 μάτς θα χαθεί όλη η χρονιά...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline banis

• Αλλαγή
Αποτελεί οπαδικη ντροπή αυτό που έκαναν οι 150 στην κατάληψη οι οποίοι και έφεραν διακριτικά του Π.Α.Ο.Κ. και προφανώς οι ΠΑΟΚαρχες αυτοί την ώρα που αγωνιζόταν η ομάδα τους ήταν αλλού και καιγαν κτίρια.

Στα του ματς, απέμειναν 12 τελικοί. Συνεχίζουμε

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
αγωνιστικά εμένα η ομάδα δεν με πείθει. Επίσης η διοίκηση εξακολουθεί να λειτουργεί αστεία και ερασιτεχνικά σε όλα τα επίπεδα.
μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά πολύ φοβάμαι ότι στα επόμενα 4 μάτς θα χαθεί όλη η χρονιά...

+1

Offline savage republic

• Βασικός
Αποτελεί οπαδικη ντροπή αυτό που έκαναν οι 150 στην κατάληψη οι οποίοι και έφεραν διακριτικά του Π.Α.Ο.Κ. και προφανώς οι ΠΑΟΚαρχες αυτοί την ώρα που αγωνιζόταν η ομάδα τους ήταν αλλού και καιγαν κτίρια.

Αίσχος και ντροπή

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ.Αν κανουμε 2 διπλα τωρα με αγρινιο και γιαννενα εγινε της πουτανας και παμε βουρ για πρωταθλημα ΠΑΟΚΑΡΑ.Ο ΠΑΟΚ ειναι προσφυγας,ειναι πολυεθνικος,ειναι και μακεδονας.Τι να κανουμε δηλαδη?Στην ΤΟΥΜΠΑ μεσα δεν υπαρχει τιποτα και καμια ιδεα πανω απτον ΠΑΟΚ.Καποιοι εισαστε τσακωμενοι με την αληθεια και μας τα εχετε πρηξειειειειειειειειειειειειειειειειει.Να πατε να γαμηθειτε δεξιοι και αριστεροι και καθε ειδους ακραιοι.Σημερα σεκεινο το συλλαλητηριο εκτος απο χρυσαυγουλα και λοιπες γελοιες οργανωσεις υπηρχε χιλιαδες απλος κοσμος σαν αυτον στο βιντεο του TSOMPANOSKYLOΥ.Δεν μπορω παρα να το σεβαστω.Νομιζω ομως αν ο μεγαλος ΠΑΟΚ φερει την κουπα θα ειμαστε 5πλασιοι ;D.
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline dave

• Αλλαγή
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ για τον μεγαλο ΠΑΟΚ απο 10 χιλιαδες ατομα. καταντια....

Offline Geo

• Αλλαγή

Ντροπή.

Ποιος ΠΑΟΚ τώρα....ακούτε τους λιμπερομετροπολισαρενα που πανηγυρίζουν για το χθεσινό καρναβάλι των 90.000 μεταφερόμενων γραφικών.

Offline babis36

• Αλλαγή
Εμένα η ομάδα μου άρεσε. Ο Βιερίνια όντως είναι το μυαλό της ομάδας αλλά εξαιρετικός ήταν και ο Μακ, και ο Βαρέλα. Ο Κάμπος έκανε επίσης εξαιρετικά την δουλειά του, μου άρεσε και ο Πρίγιοβιτς που έπαιξε για την ομάδα ενώ και γενικά η ομάδα δεν έφαγε καμία φάση και αυτό είναι στα υπέρ της. Είναι σαφώς πιο δουλεμένη από gay και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλύτερο από αυτούς momentum. Το πρωτάθλημα μάγκες αρχίζει να παίρνει χρώμα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ όσο δύσκολο και φαίνεται σε κάποιους ακόμα και από εδώ μέσα. Βλέπετε είναι τόσα τα χρόνια που φαίνεται αδιανόητο.   Κοινώς:
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΕΟΕΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κι εμένα μ´αρεσε η ομαδα,είχε κατα διαστήματα καλη απόδοση. Μου αρεςε η ταχύτητα σε κάποιες φαςεις. Κυρίως ομως μου άρεσε η διάθεση απο ολους, υπήρχε πολυ όρεξη, ακομα κι αν δεν έβγαιναν τα πράγματα οπως τα θέλαμε. Να πω την αληθεια το φοβόμουν το παιχνίδι για πολύς λόγους, κυρίως αυτοκτονικόυς. Ρισπεκτ σε Βαρέλα, αγνώριστος φέτος.
Ακολουθεί Σχόλιο για Μπισεσβαρ, οποιος κουράζεται να μη συνεχίσει παρακάτω.
Ο Πέλκας ειναι καλός για μπουκαρίσματα , για δημιουργία αναταραχής, για διεισδύσεις. Ολα αυτα ομως ΑΝ του βγουν οι τριπλες, στις οποίες κανει συχνά κατάχρηση. Εγω ΚΑΙ χθες οπως και άλλες φορες βλεπω κενό στο κεντρο, στον κύκλο. Εκεί ουτε Μαουρισιο βλεπω ούτε Πέλκα.για μενα εκεί χρειαζεται Μπισεσβαρ και για να γεμίσει το χώρο αλλά και για να φτιάξει παιχνίδι. Οι παςα του Μπιςε ειναι σαφώς καλύτερη απο του Πέλκας. Ο Ρουμάνος προφανώς τον εχει κλασμενο, ειναι φανερό πια. Ελπίζω ο Καντουρι να τον δικαιωςει αν και δεν φάνηκε χθες.Ελπιζω ο χοντρός μάγος να κανει τουμπεκι και υπομονή.

Υγ: Μακ αγόρι μου παίξε μπάλα και άσε τα σσσσουτττ, αιντε μην εχουμε αλλα τωρα που πάμε για πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
.......στην πρωτευουσα της νοτιας βαρνταρσκα.........

Αυτο φίλε Σκάι είναι πέρα κι από αριστοφανικο αστείο. Βασικά προκλητικό ειναι, αλλά ας οψεται η PAOKworldικη ποιητική αδεία!

Θα πρότεινα να σβηστει
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Κι εμένα μ΄αρεσε η ομαδα,είχε κατα διαστήματα καλη απόδοση. Μου αρεςε η ταχύτητα σε κάποιες φαςεις. Κυρίως ομως μου άρεσε η διάθεση απο ολους, υπήρχε πολυ όρεξη, ακομα κι αν δεν έβγαιναν τα πράγματα οπως τα θέλαμε. Να πω την αληθεια το φοβόμουν το παιχνίδι για πολύς λόγους, κυρίως αυτοκτονικόυς. Ρισπεκτ σε Βαρέλα, αγνώριστος φέτος.
Ακολουθεί Σχόλιο για Μπισεσβαρ, οποιος κουράζεται να μη συνεχίσει παρακάτω.
Ο Πέλκας ειναι καλός για μπουκαρίσματα , για δημιουργία αναταραχής, για διεισδύσεις. Ολα αυτα ομως ΑΝ του βγουν οι τριπλες, στις οποίες κανει συχνά κατάχρηση. Εγω ΚΑΙ χθες οπως και άλλες φορες βλεπω κενό στο κεντρο, στον κύκλο. Εκεί ουτε Μαουρισιο βλεπω ούτε Πέλκα.για μενα εκεί χρειαζεται Μπισεσβαρ και για να γεμίσει το χώρο αλλά και για να φτιάξει παιχνίδι. Οι παςα του Μπιςε ειναι σαφώς καλύτερη απο του Πέλκας. Ο Ρουμάνος προφανώς τον εχει κλασμενο, ειναι φανερό πια. Ελπίζω ο Καντουρι να τον δικαιωςει αν και δεν φάνηκε χθες.Ελπιζω ο χοντρός μάγος να κανει τουμπεκι και υπομονή.

Υγ: Μακ αγόρι μου παίξε μπάλα και άσε τα σσσσουτττ, αιντε μην εχουμε αλλα τωρα που πάμε για πρωτάθλημα

Μου αρέσειθ η συζήτηση για Μπισε γιατι ειναι καθαρα ποδοσφαιρική. Εγω πιστεύω οτι ο Λουτσέσκου, μνε βαση την ποδοσφαιρικη του φιλοσοφία, δεν πιστευει οτι ο Μπισε εχει τα τρεξιματα και τις επιστροφες που χρειαζονται για να παιξει στο κεντρο (και ας ειναι επιθετικο χαφ) οταν τα 6.8αρια μας ειναι σχετικα σοφτ (βλεπε Τσιμιροτ/Μαουρισιο οι οποιοι ειναι πολυ καλοι τεχνικα αλλα ουτε δυνατοι ειναι ουτε "σκυλιά" στον αμυντικο τομέα). Γι'αυτο και οταν τον βαζει, κατα 90%, τον βαζει στα αριστερα. Ισως αν ειχαμε ενα πιο δυνατο και ογκωδες 6αρι να θεωρουσε οτι μπορουσε να χωρεσει τον Μπισε στο σχημα. Ετσι οπως ειμαστε ομως φαινεται οτι προτιμα να πηγαινει με 8-10ρια ή ψευτοδεκάρια ατυλ Πελκα-Καντουρι που του δινουν "ισορροπία". Η αληθεια ειναι οτι η ομαδα τηβν εχει βρει αυτη την ισορροπια και τα 35-7 γκολ σε 18 ματς ειναι η αποδειξη.