Author Topic: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός του Κομπότη 6/1/2018 17:15 (PAOKTV κ NS1)  (Read 1224 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ γάμα τους πάντες και τα πάντα!
Μουναρες ο τίτλος γράφει ΠΑΟΚ.

Offline banis

• Αλλαγή
Πραγματικά εντελως ηλίθια η ανάρτηση ενός πανιού που δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης όχι απλά στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά σε κανένα γήπεδο του κόσμου. Είναι απίστευτο πως εν έτει 2018 υπάρχουν στενόμυαλοι άνθρωποι που εγκλωβίζουν τις σκέψεις τους σε εδαφολογικα σύνορα και όρια. Δυστυχώς το μοναδικό πράγμα που φαίνεται να μην έχει όρια είναι η ηλιθιότητα του ανθρώπου.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
η ομάδα μπήκε καλά στο 2018. πρέπει να συνεχίσει έτσικαι καλύτερα.
θεωρώ μεγάλους παίκτες μάτος Βιερίνια τελικά... και μαουρίτσιο φαίνεται ότι έχει να προσφέρει πολύ. Βαρέλα πραγματικά δεν έχω λόγια. μην ματιάξω κανένα

στα λοιπά. στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε καλά μέχρι το 10, μετά δεν ξέρω τι και πως... κόπηκε ελέω χαφ. Λογικό. ο κάνιας είναι ένας κόφτης... να παίζεις με ανώτερο αντίπαλο να κόβει και να τρέχει. για τέτοια ματσ δεν κάνει. είναι καθαρός κόφτης χωρίς πάσα.
τσίμι 2ο σερί παιχνίδι που πήγε τη μπάλα μπροστά! μπράβο του. να αφήσει πίσω τη γατίσια ζωή και να γίνει παίκτης.

ντζαλμά... τι να πω. μπράβο του! 2 κωλόφαρδα γκολ και πάμε. αφού παίζει να συνεχίσει έτσι!
πέλκας δίνει κίνηση. περισσότερη ουσία ελπίζω να βρεί σύντομα! δεν μπορεί να πάει επίθεση σε 3 ρε φίλε. ποιος είαι? θα περάσεις και το σημαιάκι?

προπονητής θεωρώ ότι μάλλον είπε ότι έπρεπε στο ημίχρονο αποδυτήρια οπότε αυτό το πιστώνεται στα θετικά.

πάμε παρακάτω!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
είναι θετικό ότι η ομάδα γίνεται όλοένα και πιο κυνική. Αυτό θα χρειαστεί πολύ στην συνέχεια , όπως και να περιοριστούν
νεκρά μικρά διαστήματα όπως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που μπορεί και να μας στοιχίσουν.
Συνεχίζουμε - μόνο νίκες

Υ.Γ λάθος το πανί, δεν συνάδει με το πνεύμα του ΠΑΟΚ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Geo

• Αλλαγή
Μπράβο στην ομάδα.
Το κλίμα φόβου που καλλιεργεί αγώνα με αγώνα μετράει πολύ.
Νίκες=Γκρίνια^(-1)
Λάθος κίνηση το πανό.

Offline Μαύρος

• Κερκίδα
  • *
Μπράβο στην ομάδα, μπράβο και για το πανί. Ευτυχώς κάποιοι νιώθουν ακόμα.

Offline bozik

• Αλλαγή
Αν λες για το πανι οτι νιωθουν φιλε,οι περισσοτεροι απο οτι φενεται νιωθουν ετσι οπως πιστευεις εσυ το νιωθω..αλλιως θα ειχαμε πανι ουτε μακεδονια ουτε τουρκια μονο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...το λεω αυτο γιατι μου περασε απο το μυαλο οτι φοβασαι μη δεν ειναι πλειοψηφια αυτη που νιωθουν μακεδονες και δεν τους εκφραζει το πανι δηλαδη δεν νιωθουν ;(
« Last Edit: January 07, 2018, 14:21:54 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Μαύρος

• Κερκίδα
  • *
Αν λες για το πανι οτι νιωθουν φιλε,οι περισσοτεροι απο οτι φενεται νιωθουν ετσι οπως πιστευεις εσυ το νιωθω..αλλιως θα ειχαμε πανι ουτε μακεδονια ουτε τουρκια μονο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...το λεω αυτο γιατι μου περασε απο το μυαλο οτι φοβασαι μη δεν ειναι πλειοψηφια αυτη που νιωθουν μακεδονες και δεν τους εκφραζει το πανι δηλαδη δεν νιωθουν ;(

Όχι φίλε, ξέρω ότι είμαστε η μειοψηφία εμείς που ακόμα θέλουμε να έχουμε εθνική ταυτότητα.
Οι απόψεις που διάβασα εδώ πιστεύω εκφράζουν το κυρίαρχο ρεύμα της κοινωνίας σήμερα.
Το να ανέβει τέτοιο πανί είναι απόφαση 5-10 ατόμων, δεν εκφράζει όλη την 5-6. Δεν έχουν μείνει πολλοί που νοιάζονται για αυτά τα θέματα.
Ίσως αν έκανες γκάλοπ στις θύρες αυτές, οι περισσότεροι θα ήταν αδιάφοροι για το πανί.

Offline savage republic

• Βασικός
Τότε κακώς μπήκε, γιατί καπελώθηκε ένας κόσμος, που σε μεγάλο ποσοστό διαφωνούσε ή αν δεν διαφωνούσε, δεν τον ένοιαζε. Για να μπει εκεί ένα πανό, υποτίθεται ότι εκφράζει το σύνολο των συνδέσμων, αν όχι το σύνολο του λαού μας. Κακώς μπήκε, το λιγότερο έλλειψη σεβασμού στους λοιπούς συνοπαδούς δείχνει. Δεν το θεωρώ από την άλλη τόσο ντροπιαστικό, όσο τη φάση στην Ομόνοια, αν η φάση ξεκίνησε με ακόμα πιο «εθνικής καθαρότητας» κριτήρια. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιοι θα μας γαυροποιήσουν τόσο γρήγορα, ή ότι θα τους περάσει. Αυτά πρέπει να απαντηθούν άμεσα και όχι στα φόρα.

Στο γήπεδο, η ομάδα γάμησε, περιμένουμε ακόμα καλύτερες μέρες. Είμαστε σίγουροι.

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **

Οι απόψεις που διάβασα εδώ πιστεύω εκφράζουν το κυρίαρχο ρεύμα της κοινωνίας σήμερα.

Μακάρι να ταν ρεύμα της τωρινής κοινωνίας οι απόψεις περί ανεκτικότητας κ ελευθερίας έκφρασης . Δυστυχώς ρεύμα είναι η μισαλλοδοξία η ημιμάθεια και οι μύθοι περί φυλετικής ανωτερότητας, γι αυτό και ναζιστικά κόμματα είναι πρώτες κ δεύτερες δυνάμεις πανευρωπαικώς...Η φτωχοποίηση αυτά έχει, τα χει ξαναδεί ο πλανήτης τα έργα.

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Τότε κακώς μπήκε, γιατί καπελώθηκε ένας κόσμος, που σε μεγάλο ποσοστό διαφωνούσε ή αν δεν διαφωνούσε, δεν τον ένοιαζε. Για να μπει εκεί ένα πανό, υποτίθεται ότι εκφράζει το σύνολο των συνδέσμων, αν όχι το σύνολο του λαού μας. Κακώς μπήκε, το λιγότερο έλλειψη σεβασμού στους λοιπούς συνοπαδούς δείχνει. Δεν το θεωρώ από την άλλη τόσο ντροπιαστικό, όσο τη φάση στην Ομόνοια, αν η φάση ξεκίνησε με ακόμα πιο «εθνικής καθαρότητας» κριτήρια. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιοι θα μας γαυροποιήσουν τόσο γρήγορα, ή ότι θα τους περάσει. Αυτά πρέπει να απαντηθούν άμεσα και όχι στα φόρα.

Στο γήπεδο, η ομάδα γάμησε, περιμένουμε ακόμα καλύτερες μέρες. Είμαστε σίγουροι.

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018
Τι το ντροπιαστικό είχε η φάση στην Ομόνοια;

Offline bane

• Αλλαγή
δλδ τωρα βρηκαμε αλλο νταλκα να τσακωνομαστε
τωρα ειναι το πανι, προχθες οι πυρσοι ,τις προαλλες ο γιωργης και παει λεγωντας
δε γαμιομαστε λεω εγω,ας πιστευει ο καθενας οτι γουσταρει ,αναρχια συριζα χα αριστερα μακεδονια ελλαδα βουλγαρια

μονο ΠΑΟΚ
ΧΑΡΕΙΤΕ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή

Σκοπιανοι η Μακεδονια ανηκει στον ΠΑΟΚ

μπασκετικο, που ειχαμε και σημαντικη νικη σημερα, παλι απο μια εποχη που το θεμα ηταν στα πανω

και αντε βγαλε εσυ τωρα αν αυτο ειναι αριστερο δεξιο καθετο οριζοντιο
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Έτσι. Αυτό είναι 100% ΠΑΟΚ.
Άλλος θα έλεγε είναι Κινεζικη, άλλος θα έλεγε Ελληνική. Η αλήθεια είναι ότι ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Όλα τα άλλα δεν είναι πρώτα απ'όλα ΠΑΟΚ..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
επειδη εγω ξεκινησα να απαντησω σε ενα ποστ που μοιραζει μπραβο για ενα πανι που για μενα δεν εχει νοημα,απλα εχω να πω ενα πραγμα που πανω κατω ηταν το ιδιο οταν βγηκε και η τουρκικη στο παλατακι με το σκουληκι την μερα που προειχε η παραμονη.

ο ΠΑΟΚ παει για πρωταθλημα και οι προσωπικες αποψεις πρεπει να παραμεριζονται.οι πολιτικες μας τοποθετησεις επισης

βλεπεις χθες τα χανουμια φωναζαν 90 λεπτα για το πρωταθλημα

σε μας το δινει ο οργανωτης και κωλωνουμε να το φωναξουμε.εγω εχω να πω οτι τα πανια μας μαραναν μαλακες.ας πιστεψουμε εμεις οτι θελουμε αυτο που λειπει σε 4 γενιες και ας αφησουμε στην ακρη πραγματα που ουσιαστικα δεν μας αφορουν

υ.γ αν καποιο πανι θα πρεπε να βγαινε καθε κυριακη στην 5-6 για να το βλεπει ολη η ελλαδα μαζι με τον ιδιοκτητη

ειναι κατω τα χερια απο το γηπεδο...

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ο αδερφός από πάνω.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ο ΠΑΟΚ παει για πρωταθλημα και οι προσωπικες αποψεις πρεπει να παραμεριζονται.οι πολιτικες μας τοποθετησεις επισης

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ