Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - ατρόμητας Δευτέρα 20-11-2017 19:30 nova  (Read 1164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αντε ΠΑΟΚαρα
γαμηστε τους το ταμ τιρι ρι
σε συνδυασμο με το αποτελεσμα σημερα ζελα κουλα παμε για πρωτοι

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ άσο και με μισό μηδέν

Only sky above us

Offline Euthemes

• Αλλαγή
γαμηστε τους να παρουμε πισω καποιους απο τους βαθμους που πεταξαμε
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο στρατηγός άνεμος φέρνει άσχημες αναμνήσεις...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Mε αέρα το κλασσικό κλαρίνο, όλο και κάποιος μπούφος θα βρεθεί να την κάνει δικό μας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
άχρηστοι! κανονίστε να χάσετε και από που θα φύγετε μετά.

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Θα μας βγάλετε την ψυχή πάλι ...

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
Νομιζω δεν ηταν πεναλτυ και σε συνδυασμο με το οφσαιντ π εδωσε με κανει να νιωθω ντροπη. Γιατι ηταν καθαρα και τα 2 δεν ηταν δηλαδη οριακα.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Κανένα οφσαιντ και κανενα πέναλτυ. Πουσταριό Ρουμάνε γαμώ την μανούλα σου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι στημένα είναι αυτά ρε αγορι μου βιερινια  σήμερα? Αμ το πέναλτι? Παίξε αυτά που ξέρεις ρε παιχταρα μου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Geo

• Αλλαγή
άντε γαμώ την τρέλλα μου θα μας πεθάνετε

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πρωτοι μεχρι τελος τωρα

Μην αφησετε την κορυφη ξανα

ΠΑΟΚ μονο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ

Διπλό στη νέα Σμύρνη ΠΑΟΚλε ΟΛΕ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Όσο περνάει ο καιρός χειρότερη γίνεται η ομάδα με παίχτες που δεν μπορούν να κάνουν τα βασικά είμαστε 2 επίπεδα κάτω και από κούλα και από γαύρο. Μόνος ρεαλιστικός στόχος η 3-4η θέση, δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα αυτό το τσίρκο. Μετά το 2-1 ο κάνιας πήρε 5 φορες την μπάλα και την εδωσε σε αντιπαλο 10 φορές διώξαμε μόνοι μας πλάγιο, ο τζάλμα έπαιζε 4ο στόπερ του ατρομήτου ούτε κοντρόλ να κάνει δεν μπορεί, όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι στην τουρκία πλανόδιος πωλητής ήταν και όχι ποδοσφαιριστής, ο κρέσπο μια τραγωδία, ο βαρέλα iq αμοιβάδας πάει κάνει φάουλ στο 86 και μαρκάρει με τα χέρια μονίμως, το τέρμα ότι πάει μέσα γράφει, 2 αποκρούσεις σε 11 ματς πρωαταθλήματος όλες κι όλες αυτές στην λιβαδειά. Τρώει γερό μάσημα ο ρώσος πάντως. Ο κόρακας βοήθησε στο πρώτο στο δεύτερο έπαιζε 100-0 ατρόμητο κάτι φάουλ στην άμυνα μας έδωσε μόνο πάνω από το κέντρο φόραγε γυαλιά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Τρώει γερό μάσημα ο ρώσος πάντως.

O Ρουμάνος φταίει ρε...

Offline blue_eyes

• Βασικός
σιγουρα για αυτο το χαλι εχει τς ευθυνες του και ο ρουμανος αλλα και ο μιχελ για τις επιλογες παικτων ...

ο λουτσεσκου θυμιζει κωστακη καραμανλη/γιωργακη παπανδρεου κτλ που κληρονομησαν την δουλεια της οικογενειας ... ο πατερας του ηταν καλος προπονητης αλλα δεν υπαρχει γονιδιο για να το κληρονομησει ο γιος, μετριος ηταν και ειναι και συγκυριακα βρισκεται στον ΠΑΟΚ κυριως γιατι λεγεται λουτσεσκου

απο παικτες δεν υπαρχει κατι νεο να γραψω, τα εχω πει δεκα φορες .... απλα ο κοσμος του ΠΑΟΚ μπορει και να βγαλει ΜΒΠ τον καμπος και να μας δειξει μια ακομη φορα ποσο αμπαλος ειναι, δεν θα μου κανει εντυπωση

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Kερδισαμε και κλασσικα εδω μεσα μονο παναγιες δε πεφτουν παλι..

Μια χαρα πεναλτι ητανε.. απο ενα οφσαιντ εχασε ο πλαινος προς την 4 το 1ο για τον Ατρομητο που εβγαινε πλαγια δεν υπηρχε καμια περιπτωση τετ α τετ και το 2ο του Πριγιοβιτς μετα το 2-1

Offline t.b

• Αλλαγή
Σιγά ρε biv μην απολογηθούμε κιόλας για την πεναλταρα. Άλλωστε σε ποιους να απολογηθούμε, Σ αυτούς εκεί κάτω τους πετσινους η στους πετσινους που το παίζουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν πανηγυρίζουν τα τρόπαια της ομάδας τους επειδή έπεσε έξω το εγώ τους.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Ο ορισμός του πέναλτι...

https://www.youtube.com/watch?v=HZEJh5m-keg&feature=youtu.be

Υ.Γ. Ξυδάκι στα πουστάκια του ΠΟΚ που ήλπιζαν σε γκέλα σήμερα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Σιγά ρε biv μην απολογηθούμε κιόλας για την πεναλταρα. Άλλωστε σε ποιους να απολογηθούμε, Σ αυτούς εκεί κάτω τους πετσινους η στους πετσινους που το παίζουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν πανηγυρίζουν τα τρόπαια της ομάδας τους επειδή έπεσε έξω το εγώ τους.

Ο ορισμός του πέναλτι...

https://www.youtube.com/watch?v=HZEJh5m-keg&feature=youtu.be

Υ.Γ. Ξυδάκι στα πουστάκια του ΠΟΚ που ήλπιζαν σε γκέλα σήμερα...
Kερδισαμε και κλασσικα εδω μεσα μονο παναγιες δε πεφτουν παλι..

Μια χαρα πεναλτι ητανε.. απο ενα οφσαιντ εχασε ο πλαινος προς την 4 το 1ο για τον Ατρομητο που εβγαινε πλαγια δεν υπηρχε καμια περιπτωση τετ α τετ και το 2ο του Πριγιοβιτς μετα το 2-1
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα