Author Topic: oλιεμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 22/10 20:30 novasports  (Read 2134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Διαβάζω για "διπλό με μεγάλο σκορ" και για "τάληρα". Απο που προκύπτει τετοια αισιοδοξία ρε μαγκες; Μακάρι να ερθει το διπλο και ας ειναι και με μισο μηδεν. Το ματς ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο. Ειναι η ευκαιρια τους να ξαναμπουν στο παιχνιδι του τιτλου και σιγουρα ο Λεμονης ειναι υποψιασμένος, δεν ειναι Χασι. Και αυτοι γι'αυτο το ματς προετοιμάζονται, το σημερινο με τη Μπαρτσελόνα απο υποχρέωση το παιζουν...

Offline dave

• Αλλαγή
Διαβάζω για "διπλό με μεγάλο σκορ" και για "τάληρα". Απο που προκύπτει τετοια αισιοδοξία ρε μαγκες;

Τα διαβαζεις αλλου και μπαινεις και κραζεις εδω?  :'(

Offline t.b

• Αλλαγή
Ας κοιτάξουμε σιγά σιγά το επόμενο ματς. Διαιτητές κανείς ποτέ δεν κέρδισε. Και ναι δίνω από τώρα άλλοθι στους παίκτες και γαμωσταυριδια στον μαλακα που θα έρθει για το πανηγυρακι της πέμπτης ενώ τον στήνουν με τους κομινιδες στον αγώνα που είναι η μητέρα των μαχών. Για πουτσα ανελέητη πας μαλακα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πουτσο ανελέητο έχει μόνο για τις αχόρταγες τρύπες τους.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Διαβάζω για "διπλό με μεγάλο σκορ" και για "τάληρα". Απο που προκύπτει τετοια αισιοδοξία ρε μαγκες;

Τα διαβαζεις αλλου και μπαινεις και κραζεις εδω?  :'(

ΕΔΩ το διαβασα, 4-5 ποστ πιο πανω. Δυο αδερφια το εγραψαν ακριβως ετσι. Αν κανεις τον κοπο και διαβασεις τα ποστ, θα το δεις κι εσυ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ποδοσφαιρικά μιλώντας πρέπει να κερδίσουμε. θεωρώ ότί έχουμε καλύτερες μονάδες και συζητάμε για το σύνολο αν θέλετε.

επειδή το ποδόσφαιρο όμως είναι παιχνίδι και έχει και άλλες παραμέτρους οφείλω να θυμίσω ότι όποτε πήγαμε σε αυτό το γήπεδο (και σε πολλά άλλα βασικά) με νταούλια και μπεγλέρι στα χέρια γυρίσαμε με κάτι στο στόμα. με αυτό δεδομένο λοιπόν, το χθεσινο πανηγύρι αδυνατώ να το καταλάβω. θες επειδή δεν ζω Θεσ/νίκη, θες επειδή είμαι και τέρμα αντικοινωνικός και δεν τη βρίσκω με τα θεάματα και  αισθητικές τέτοιου τύπου... δεν ξέρω. άντε να αφήσω μια μικρή δικαιολογία πως ο κόσμος έχει δίψα να δεί την ομάδα από κοντά που του το στερεί η τιμωρία.  κατά τα λοιπά άβυσσος.

βασικά ένα παιχνίδι είναι. ρεαλισμός και ΘΕΛΗΣΗ που να αποδεικνύεται στο χόρτο και πάμε για ωραίο διπλό. με κλασσική εμφάνιση λουζερ ετοιμαστείτε για (άδικα εκ των προτέρων το λέω και άστοχα βάσει της κατάστασης) λαικά δικαστήρια. οι μεγάλες στερήσεις δημιουργούν ανάγκες και είναι λογικό, απλά πρέπει και η ομάδα να το αποδείξει.

οψόμεθα.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εμένα η ομάδα δε με πείθει στα εκτός παιχνίδια. Μακάρι να γίνει υπέρβαση και να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα.  Με αυτόν το διαιτητή δεν πάμε πουθενά και είναι ένα από τα πράγματα που δε με κάνουν αισιόδοξο

Offline Geo

• Αλλαγή
Είναι άλλο να πας σαν οπαδός στην προπόνηση για να τους πορώσεις και άλλο το πανηγύρι που έγινε την Πέμπτη.
Πάλι καλά που υπήρξαν κάποιοι που τα έχωσαν στον μικρό.
Τον βλαχορουμάνο δεν τον έχω εμπιστοσύνη και φοβάμαι πως θα κατέβει ταμπούρι για την ισοπαλία.
Αν από την αρχή τους δώσουμε χώρο και αφήσουμε να κάνουν παιχνίδι, το γήπεδο γρήγορα θα πάρει κλίση.
Το έχουμε δει το επεισόδιο πολλές φορές.
Θα περίμενα επίσης μία κίνηση από τη παε για τις κάμερες του τηγανιού καθώς και για την παρουσία εισαγγελέων.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τρία γκολ θα τις ρίξουμε τις κόκκινες πουτάνες
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
ε καλα μετα απο αυτο που ειπες τασο ουτε θα το δω...κριμα και ειχα μια ψιλοελπιδα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Βρε παίξτε το σας λέω, 0-1, 0-2, 1-3 είναι το σκορ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Ταφόπλακα :'(
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
δεν έχει πείσει μέχρι σήμερα η ομάδα για να κάνει τέτοιες νίκες. Τον Λουτσέσκου τον ξέρουμε, ταμπούρι κι άγιος ο θεός, πάμε για το 0-0.
Ίσως η ισοπαλία να είναι και το καλύτερα διαχειρίσιμο αποτέλεσμα για μας. 
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bane

• Αλλαγή
για ολους εσας που λετε οτι παμε με νταουλια θελω να μου πειτε που τα ειδατε. προσωπικα πρωτη φορα συμφωνησα με ανοικτη προπονηση και ο λογος ειναι η τιμωρια που εχουμε. νομιζω οτι οι καινουργιοι που δεν εχιχαν δει κοσμο στην τουμπα την σακουλευτηκαν πλεον.ουτε ιδιαιτερες δηλωσεις ειδα απο παικτες ουτε τιποτε. το τι λεμε εμεις στα σαιτ δεν νομιζω οτι το γνωριζουν οι παικτες και αναλογικα μπορω να πω οτι οτι δηλωσαν ηταν τελειως επαγγελματικο.προσγειωμενους τους ειδα και αυτο ειναι καλο
και εγω πιστευω οτι θα τους ριξουμε τριμπαλο και δεν κρατιεμαι ,αν αυτο ειναι φανφαρες και νταουλια εε ειμαι νταουλτζης
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ξεθεωσε τους στο πρεσσινγκ , κρατα μπαλα, βγαλε κοντρες, βγαλε ψυχη
Δε θα χασεις
Στη χειροτερη χ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
0-2, adelinho" πρώτα Και μετά ματός.

Έχουμε καταντήσει φοbικοί, όχι άδικα βεβαια μιας Και Όλα τα περασμένα χρονια τα δείγματα γραφής τις ομάδας ήταν αποθαρρυντικά σε τέτοια mats. Αλλα φτάνει ρε σεις. Είμαστε ΠΑΟΚ Και κατεβαίνουμε να πάρουμε το mats, τελειωσε. Ούτε oλα γίνονται, ούτε να δούμε, ούτε χαμηλά την μπάλα.

Αν παίξει ο πούστης καλύτερα ας κερδίσει. Αλλα εμείς πρέπει να κατεβαίνουμε σε τέτοια mats σαν ΠΑΟΚ κι όχι σαν "ταγαροβλαχοι" που πάνε γιa πάρτι πολυτελειας στην prwtevousa Και δεν ξέρουν πως να φερθούν.

Μυρίζει '85 φέτος! Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι κι ας φερθούμε ανάλογα. Εμενα μου λείπει i Τούμπα Και δεν ξέρω κι εγώ τι θα Έδινα γιa να μπορώ να χοροπηδάω σαν κάγκουρας μαζί με 30000 ακόμα uruk-haι στα εντός. Ελπίζω να νιώθετε το ίδιο όσοι μπορείτε να βρίσκεστε στο γήπεδο τις κυριακές. Κι ας Μην το πάρουμε Στο τέλος. Αρκεί να έχει γίνει το μεγάλο come back, I αναγέννηση τις Τούμπας. Meta από αυτό, νομοτελειακά i κορυφή θα μας ανήκει.

Offline Matador

• Αλλαγή
ΑΠΛΑ: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Vorious

• Αλλαγή
αυτο και μονο..1926

Την ξαναβαζω γιατι το μυαλο μου εδω και μερες ειναι κολλημενο
Το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή