Author Topic: ληκιασκού - Π.Α.Ο.Κ. Πελοκύ, Τετάρτη 4/10/2017 ώρα 19.00 (ΕΡΤ)  (Read 726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αυτη λοιπον η διοικηση πρωτοδικειου (αν γνωριζει) ας μας πει ποσα ειναι τα χρεη,ποσα πληρωσε ο ρωσος ποσα αυτη (οι ιδιοι εχουν παραδεχτει οτι δεν μπορουν αν δεν ειναι ο ρωσος να ανταπεξελθουν),αν γνωριζει να πει ποιος ειναι ο στοχος και πως θα τα καταφερει,αν σταματησει να ξεφτυλιζεται η ομαδα αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα απο φαρους προμηθεες και τρικαλα,αν μας πει και ποσα παιρνει μηνιατικο καθε μελος της διοικησης και τι μηνιατικο παιρνουν τα παιχτακια της πλακας που φερνει,αν μας πει πως γινεται να μην μπορει να βρει τηλεοπτικα και χορηγους χωρις κεντρικη διαχειριση η την βοηθεια της παε του ρωσου,αν μας πει πως γινεται να εχει μικροτερο μπατζετ απο αλλα ερασιτεχνικα τμηματα τυπου βολλευ, τοτε τα ξαναλεμε.
ο ΠΑΟΚουλης που ταχα ξεχρεωνει δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια τωρα και απλα συμπληρωνει ενα πρωταθλημα χωρις να μπορει να ξεχωρισει απο κολοσσους και κρετα λαιον κινγκς και συμμετεχει σε ενα μιλκο καπ εχοντας το δευτερο μικροτερο μπατζετ σε μια αστεια λιγκα ειναι κομμενος και ραμμενος στα μετρα της διοικησης του

Offline bane

• Αλλαγή
παππους μεχρι κεραιας
η ομαδα ειναι η καλυτερη των τελευταιων χρονων και θα το δειτε στην πορεια.ενας ψηλος και ειμαστε κομπλε
οταν θα ερθει το ματς πρωταθληματος με το λικι θα με θυμηθειτε
πολυ σφιχτη η ομαδα χθες και ανευρη.
καθαρα το γοητρο ηταν χθες και πονεσε .τυχη για τιτλους δεν υπαρχει εδω .ακομη και η χανουμα που σπρωχνει θα την φανε στην γωνια κορακια και κυκλωματα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Τολη,

1ον Ξερεις καποια διοικηση που να δινει τετοια στοιχεια;Ειναι υποχρεωμενες να το κανουν;
2ον Παρολαυτα να σου θυμησω οτι ΑΥΤΗ η διοικηση τα πρωτα χρονια το εκανε....εδινε καποια στοιχεια.....μετα σταματησε γιατι δεν ειχε νοημα.....αφου ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ενδιαφερει.....ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολειται με αυτην την ομαδα εκτος απο ΑΥΤΗ τη διοικηση!
3ον Επειδη υπονοεις αν καταλαβα καλα πως ο ρωσος παραμυθατζης ειναι κατι σαν ευεργετης και ΑΥΤΗ η διοικηση ειναι ψιλολαμογια να σου θυμησω παλι κατι που παλι ξεχνας......ο ρωσος παραμυθατζης οταν ειχε πιεστει παλιοτερα να παρει και την ΚΑΕ ειχε βαλει ορκωτους λογιστες να την ελεγξουν.... με ΑΥΤΗ τη διοικηση ετσι;Ειχε πει τοτε πως αν τα οικονομικα ειναι σε μια ταξη και δεν υπαρχουν σκοτεινα σημεια και υπαρχουν σαφη στοιχεια για τα παντα (χρεη,εσοδα,εξοδα) τοτε θα προχωρησει και στην ΚΑΕ!Το πορισμα του ελεγχου ηταν ακριβως αυτο.....βρηκαν μια ΚΑΕ σε ταξη.....να θυμησω οτι ΠΡΙΝ απο ΑΥΤΗ τη διοικηση καποιοι αλλοι ειχαν γραμμενα σε ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ τα χρεη και τα οικονομικα στοιχεια.....παρολο βεβαια που το πορισμα ηταν θετικο απο τους ορκωτους ο ρωσος παραμυθατζης αποδειχτηκε πως πουλαγε παλι παραμυθι και δεν επενδυσε αλλα παρολαυτα εκτοτε πληρωνει τα χρεη προς το Δημόσιο της ΚΑΕ......αλλα ΑΦΟΥ ειδε οτι ΑΥΤΗ η διοικηση τα εχει σε ταξη........
4ον ΑΥΤΗ η διοικηση εχει οργανωμενο τμημα μαρκετινγκ που κυνηγα μικρους και μεγαλους χορηγους για ενα προιον που δεν πουλαει ουτε στους ιδιους τους οπαδους του.......ειναι πραγματικα ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ που βρισκει διαφημισεις και χορηγους σε ενα γηπεδο που πατανε 500 ατομα.....εχει καταφερει να εχει χορηγο και την Λουξ που ειναι βιομηχανια αναψυκτικων με εδρα εδω στην Πατρα!Θυμαμαι για το ματς για τα 90χρονα με την ΤΣΣΚΑ το τμημα μαρκετινγκ της ΚΑΕ ειχε στειλει ενα πληρες ενημερωτικο e mail ακομα και στην δικη μου δουλεια για να διαφημιστει!
5ον Δεν ξεχωριζει απο κολοσσους και ρεθυμνα; Για πες...ποτε βγηκαν 3οι αυτοι;Ποτε μπηκαν ακομα και στην 4αδα; Ισοπεδωση.............

Υ.Γ.  Capricorn δεν σε βλεπω να εχεις την ιδια ευαισθησια για το μπασκετ οταν μιλανε υποτιμητικα για την ομαδα.....φαινεται η ευαισθησια εχει να κανει μονο με το ποδοσφαιρο ή μονο οταν τα γραφω εγω.......προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου και γι'αυτο δεν το συνεχισα τοτε που "με εσβησες" παρολο που ειχα να απαντησω......απλα για το αρχειο το γραφω τωρα!

Για μένα παππού (μιας και με ανέφερες) ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Δεν κάνω διαχωρισμούς σε ποδοσφαιρικό , μπασκετικό, βολλευ-ικό ή ο,τιδήποτε άλλο. Αυτούς τους αφήνω σε σένα και σε όποιους άλλους μοιράζεστε την ίδια άποψη. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να αγαπώ τον ΠΑΟΚ επιλεκτικά άλλα σαν ολότητα, σαν ενιαίο σωματείο. Για αυτό και οποιοσδήποτε αναφερθεί σε αυτόν ως ΠΑΟΚάκι κ ΠΑΟΚούλη από μένα (όσο μπορώ να βλέπω τι γράφεται) θα σβήνεται. 

Υ.Γ 1 το προσωπικό το ξεπερνώ....εν το συζητάω καν
Υ.Γ 2 Στην ουσία του πράγματος με βρίσκεις στα περισσότερα συμφωνο

« Last Edit: October 05, 2017, 23:23:31 by Capricorn »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Το ΠΑΟΚουλη ομως δεν το εσβησες ;D....τελοσπαντων με αναγκαζεις να σου δωσω μια μικρη απαντηση απο αυτη που θα σου εδινα τοτε.....επειδη κατα καιρους διαβαζω και τα τοπικ του ποδοσφαιρου.....εχω διαβασει πολυ πιο προσβλητικα πραγματα για την ομαδα απο μια λεξη οπως ΠΑΟΚακι ή ΠΑΟΚουλα......μονο αυτο και τελος απο εμενα γιατι πραγματι δεν με νοιαζει.......

Καληνυχτα και καλωσηρθε ο κατσιβελης(βεβαια εμεις ψηλο χρειαζομαστε......)

Offline bozik

• Αλλαγή
και φετος παραπονα εχεις ρε παππου ? ...σαν να εισαι εσυ ο μανατζερ λειτουργουν οι επαγγελματιες παραγοντες της καε...ουτε στα ονειρα σου οι επιλογες που εχουν γινει..μεχρι και κατσιβελη σε εφεραν...
με αφορμή αυτό το τελευταιο που λες για ψηλο γραφω
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ενω καταλαβαινω οσους λενε οτι δεν μπορουν να βλεπουν αυτον τον ΠΑΟΚ του μπανε που κοντευει 20 χρονια μακρια απο εναν τελικο εστω και κυπελλου δεν μπορω ουτε για πλακα να συμφωνησω μαζι τους

θυμαμαι οτι πριν 10-11 χρονια ο ΠΑΟΚ του ποδοσφαιρου περιμενε τον ηλιο να βγει απο την δυση με προεδρο που σημερα ειναι ενοχος για υπεξαιρεση.θυμαμαι οτι τα καλα οπαδικα μας χρονια γαλουχηθηκαν και σφυρηλατηθηκαν εκεινη την εποχη.

δεν μπορω να κατηγορησω την ομαδα η την διοικηση της γιατι δεν εχει στοχους ρεαλιστικους για τιτλο/τιτλους.δεν νομιζω οτι περιμενουν στην ουρα οι φραγκατοι για να κανουν τον ΠΑΟΚ της δεκαετιας του 90.ισως απατεωνες τυπου δροσου να περιμενουν

επισης δεν μπορω να λεω στα αρχιδια μου το τμημα οταν ξερω οτι αν γινει καμια μαλακια και κινδυνεψει να πεσει α2 δεν θα κοιμαμαι.δεν μπορω να λεω στ αρχιδια μου οταν προχθες χανουμε και μεσα μου καιγομαι να γινει ανατροπη και καπακι να τρελαινομαι με τα συνεχομενα λαθη και τις λαθος επιλογες.πως σκατα ειναι στ αρχιδια μου κατι που με κανει να χοροπηδαω απο αγανακτηση ακομα;

δεν ξερω πως το βλεπει ο καθενας απλα μερικες φορες νομιζω η νιωθω πως εδω μεσα γραφουμε υπερβολικα για να δειξουμε το δικιο μας(κι εγω το χω κανει απειρες φορες) ενω δεν τα βλεπουμε ετσι τα πραγματα

επισης ειμαι της αποψης πως το οπου φτανει το παπλωμα απλωνω τα ποδια μου.δεν γνωριζω αν ξεχρεωνει η οχι ο μπανε αλλα αυτο μαλλον δικια μου ευθυνη ειναι σαν οπαδος παρα του μπανε.αν καποιος ηξερε οτι τρωει φραγκα θα το μαθαιναμε ολοι.το οτι παει να φτιαξει ομαδα εστω και αυτη που ειναι και ταυτοχρονα πληρωνει αμαρτιες αλλων που ο κοσμος τους πιστεψε πολυ περισσοτερο απο οτι την σημαια του ειναι στα συν του

η γενικοτερη σταση του απεναντι στο αθλημα και στην αντιμετωπιση του ως προς τον ΠΑΟΚ δεν αρεσει ουτε σ εμενα αλλα εδω μιλαμε για ενα αθλημα διαφορετικο απο την μπαλα που πανευρωπαικως αντιμετωπιζεται με το ιδιο ακριβως στυλ.

τελος βλεπω πως φετος εχουμε διαφορετικο προτζεκτ και ειμαι ανυπομονος να το παρακολουθησω.θεωρω πως δεν ειναι κακη η ομαδα αν εξαιρεσεις το οτι δεν εχουμε πολυ δυναμη κατω απο το καλαθι κατι που ομως διορθωνεται με ομαδικη δουλεια και την εξελιξη παιχτων μεσα στην χρονια

Offline scouser4

• Αλλαγή
μιλας σοφα γεροντα