Δεν υπαρχει τοπικ για λημνιο η κανω λαθος;
και για να μην γράψω 2ο ποστ, edit εδώ.
σήμερα ο κάτσε φαινόταν πραγματικά ινιέστα (για τα δεδομένα του). Εντάξει δεν ξέρω τι θέση έπαιζε και αν είναι 6άρι που παλεύουμε να παίζει 8άρι αλλά δεν μπορεί και τόσο κτλ κτλ, ΑΛΛΑ σήμερα φαινόταν ο καλύτερος του γηπέδου. ωραίοτατος απλά... το ματσ ειχε "δράκο"
είχε απέναντι μας ένα σκορποχώρι γελοίο. με μία τελική...
συνεπώς αν με αυτή την ομάδα ο, αποδεδειγμένα μη ποδοσφαιριστής, κάτσε φαινόταν ινιέστα, ο "καλός" τακτικός ποδοσφαιριστής Κάμπος θα έπρεπε να είναι φιρμίνιο... με χατ τρικ, 4 ασιστ και δεν ξέρω τι άλλο. αλλά οκ... είναι τακτικός (πλένει τα ρούχα μετά από το ματσ φάση τακτικός?). αντ αυτού ήταν απλά... ανεκτός ή τέλος πάντων για να μην μακρυγορώ, σίγουρα το εξτρέμ που θέλουμε να βλέπουμε στον ΠΑΟΚ απέναντι σε ένα αντίπαλο για Β' Εθνική. επαναλαμβάνω... με ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!!! είναι να απορείς.
κατά τα λοιπά, (δεν θα μιλήσω για την γενική αιτία της κατάντιας, νομίζω ότι όλοι πλέον συμφωνούμε αλλά για το ΜΑΤΣ σήμερα), ο μόνος λόγος για τον οποίο το σκορ στο 40 δεν ήταν 3-0 είναι αποκλειστικά η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σε βασικά ποδοσφαιρικά πράγματα της μισής 11άδας. Τα γελοία τσαφ σε κάθετες στη μικρή περιοχή, σε σέντρες, σε επιλογές σούτ που δεν έγιναν πάσες (όπως θα έκανε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ κανονικός ποδοσφαιριστής) κτλ κτλ...
καμία έλλειψη φυσικής κατάστασης, ύπαρξη κούρασης (μιλάω για το 3-0 στο 40 ξαναλέω, όχι στο 75 που θα πέθαινε και ή άλλη μισή 11άδα) καμία έλλειψη προπονητή ήέλλειψη ποιότητας αυτούς και τίποτα από τις γενικές αιτίες (που ναι λέω ΓΕΝΙΚΑ ισχύουν και μας έχουν ρημάξει). Σήμερα ποδοσφαιριστές ανάξιοι να έχουν δελτίο σε ποδοσφαιρικό σύλλογο έκαναν την μία επιπολαιότητα και γελοιότητα μετά την άλλη. τείνω να πιστέψω ότι δεν είναι επιπολαιότητα σχετική με το χρόνο και τη φάση που περνάει η ομάδα. αλλά πλέον ΓΕΝΙΚΗ, κοινώς δεν μας κάνει.
όταν ο Λημνιός, παιδιά ο Λημνιός (!)... κάνει καλύτερα κοντρόλ και τρίπλα από τον Κάμπος και τον δεν ξέρω ποιον άλλον και ΣΟΥΤΑΡΕΙ σουτ στην εστία (έστω και αυτό το σουτ με πίεση και σχεδόν προβολή), όταν άλλοι απλά θέλουν 5 σουτ πρώτα στα περιστέρια για ζέσταμα και βλέπουμε από το 6ο, όταν ο Σακοφ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ (άστον ρε ζώο, είναι πλάι και έχει τερματοφύλακα μέσα, πιο πολλές πιθανότητες να το χάσει έχει από ότι το πέναλτυ), ποια φυσική κατάσταση και πιο τρέξιμο και ποιο... κλίμα. ήταν στραβό το τρώει και ο γάιδαρος τελικά.
απορία μεγάλη... ίσως να λύνεται με ένα ευχέλαιο?