Το τι έκανε ο Μιραλάς και ο κάθε ένας του γαύρου ή της ΑΕΧ δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει. Το ότι ο Παπαστεριανός λέει στον διαιτητή "γαμήσου" και του βγάζει κίτρινη αντί για κόκκινη απλώς επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το πέναλτι που δεν έδωσε στον Ζαμπά δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Αυτά όμως δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ μας. Γι' αυτά πρέπει να επιληφθεί ο Σαββίδης που έχουμε τρία στα τρία χειρουργία. Να μαζέψει επιτέλους την παιδική χαρά (Κούλης Κούλης και Γκαγκάτσης και σία), να αφήσουν τα facebook/twitter/instagram και να βγούνε στην επίθεση. Όχι κλάψες και ξέρω γω. Τα κάνουμε αυτά δεκαετίες τώρα. Γαμήσι επί τόπου. Αυτοί είναι αδίστακτοι. Φυσικά την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ του ΠΟΚ παίζουν τον χαλίφη ΠΑΟΚ που ευνοείται από τη διαιτησία και παίζει "φιλικά". Λογικό είναι να μην παίξουν τις φάσεις που αδικούμαστε. Αυτή είναι η έννοια της προπαγάνδας και είναι επιστήμονες σε αυτό δεκαετίες τώρα.
Το δικό μου το θέμα είναι ποδοσφαιρικό. Ο τερματοφύλακας είναι μεγάλη υπόθεση και μπορεί να κερδίσει πρωταθλήματα ή να καταστρέψει ομάδες. Το λάθος που έκανε με τη Μπενφίκα δείχνει άνθρωπο που είχε χεστεί επάνω του. Λες και ο εγκέφαλος σταμάτησε να λειτουργεί ολοκληρωτικά. Το ότι ασχολείται με το γιατί δεν τον καλούν στην Εθνική, επίσης μου δείχνει πολλά. Το ότι κόντρα στον ΟΦΗ κάνουμε το 1-2 και νιώθει την ανάγκη να γυρίσει να πει "Έτσι σας γαμάω" (που ο Μπίσεσβαρ και ο Μάτος έβαλαν τα γκολ, όχι αυτός) ή ότι τέλος πάντων είπε στην κερκίδα, μου δείχνει ότι ο εγκέφαλος του είναι δυστυχώς περιορισμένος. Με τον ΟΦΗ παίζεις ρε. Ότι και να σου είπανε. Είσαι επαγγελματίας. Εμείς είμαστε οπαδοί, άστο. Εσείς οφείλεις να είσαι σωστός. Δεν έπαιζες με γαύρο, δεν σου πετούσαν καρέκλες και κροτίδες, ούτε έφαγες τραμπουκισμούς να πούμε ότι άνθρωπος είσαι και αντέδρασες. Αν νιώθεις την ανάγκη να ξεσπάσεις έτσι επί μισό λεπτό στους αντιπάλους οπαδούς (αντί για παράδειγμα να πανηγυρίσεις με τους συμπαίκτες σου), τότε είσαι επικίνδυνος για μία θέση που θέλει κρύο αίμα και πολύ μυαλό.
Αν έπαιρνε κόκκινη θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα; Εκτός από το να λέμε ο Μιραλάς δεν είχε φάει κλπ; Αν το έκανε ο Ρέι θα συνέχιζε να παίζει; Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αν δεν ηρεμήσει και βελτιώσει το παιχνίδι του, πολύ σύντομα θα μας ξανά κρεμάσει. Να αφήσει τις Εθνικές και τις δηλώσεις. Μέχρι τα 28 σου είχες λιγότερα επίσημα ματς απ' όσα παίζει ο ΠΑΟΚ σε μία χρονιά. Κι αυτά με χωριά, τον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Γιάννενα. Συνειδητοποίησε που είσαι, άσε τα πανηγύρια και τις εκρήξεις χωρίς λόγο και βάλε τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.