Author Topic: ΠΑΟΚ - κουλα Κ1 Ε4 14/5/2017 20.30 1η αγων. play off  (Read 1888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Σχεδον αδιαφορο ματς σε σχεδον αδιαφορο θεσμο που δεν επιδεχεται κριτικης.
Το σιγουρο ειναι πως ξεκιναμε 30 ιουλιου ευρωπη οτι θεση και να βγουμε
ΠΑΟΚ G4Α

Offline banis

• Αλλαγή
Δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς για μια μεγάλη ομάδα. Τι πάει να πει αδιάφορο; Πρώτοι να ήμασταν και να είχαμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση ακόμα και με ήττα, έπρεπε να λυσσάξουμε για να κερδίσουμε.

Offline Geo

• Αλλαγή
Λογικη χαλαρωση συνοδευμενη απο τρομπονι. Ομαδα που εχει να παρει τιτλο 14 χρονια και δεν εχει και τρομερο ροστερ ειναι λογικο να παρουσιαζεται ετσι. Χαχολε παρε παιχτες να νικανε παντου.

Offline t.b

• Αλλαγή
Δεν υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα να μην περίμενε μάτι διαφορετικό. Είχα μια ελπίδα ότι μετά από αυτά που μας καταλόγισαν έπειτα τον τελικό θα υπήρχε λίγος εγωισμός και θα φεύγαμε από τα στάνταρ μας και γι αυτό είχα την οποια αισιοδοξία για το ματς. Δυστυχώς όμως με άδεια ψυχή δεν πας πουθενά. Θέλει πολλά ψωμιά (τιτλουσ) να φάμε όχι σαν ομάδα αλλά σαν οργανισμός για να φτάσουμε εκεί που θελουμε. Από τον πρώτο αθλητή μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Και μη μου πείτε ότι έχουμε εμείς διαφορετική νοοτροπία από τους αθλητές. Μπορεί να είμαστε και χειρότεροι. Απλα θλίβομαι που κάποια παιδιά εδώ μέσα που τα έχω σε εκτίμηση, όχι επειδή τα γνωρίζω πραγματικά, αλλά επειδή με την πάροδο του χρόνου και διαβάζοντας τα κατα καιρούς σχόλια τους έχω αποκομίσει διαφορετική εντύπωση απ αυτά που διάβασα χθες. Ελπίζω πως ήταν πάνω στην πίκρα τους και τον θυμό τους και όχι τα πραγματικά πιστεύω τους. Γιατί αν είναι εντέλει αυτή η άποψη τους, ότι η ομάδα έκανε αλλαξοκωλιες για να πάρει ένα κύπελλο λυπάμαι πραγματικά που στο φιναλε χάρηκαν γι αυτό το κύπελλο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
στα χρονια σαββιδη

2013 γαυρος κυπελλο ΠΑΟΚ τσλ
2014 ζελα κυπελλο ζελα τσλ (λογω αφαιρεσης βαθμων σε μας, κουλα στη γ)
2015 γαυρος κυπελλο ζελα τσλ (εμεις 5οι, κουλα στη β)
2016 κουλα κυπελλο ΠΑΟΚ τσλ
2017 ΠΑΟΚ κυπελλο, ?

ζελα 2 τσλ 1 κυπελλο
ΠΑΟΚ 2 τσλ 1 κυπελλο
κουλα 1 κυπελλο και μπορει 1 τσλ

μοιρασμενα πραματα

παμε με ζαγορακηδες

2007-08 εμεις κλαιν αλλα κυπελλο λαρσα, ζελα τσλ
2008-09 γαυρος κυπελλο, ζελα τσλ
2009-10 γαυρος κυπελλο, ΠΑΟΚ τσλ
2010-11  ζελα κυπελλο, ζελα τσλ
2011-12 κουλα κυπελλο, ζελα τσλ

ζελα λοιπον κυριοι 4 φορες τσλ...λογικο να ζοριζονται οι μπινεδες με σαββιδη..ειχαν καλομαθει γαμω τη μανα τους

συνολικα σε 10 περιπου χρονια αν υποθεσουμε οτι του χρονου θα παρουμε παλι κυπελλο η πρωτια στα πλεη οφ θα ειναι

ζελα 6 φορες τσλ , 2 κυπελλα
ΠΑΟΚ 4 φορες τσλ , 1 κυπελλο
κουλα 1(?) φορα τσλ 2 κυπελλα
εκκρεμει ενα κυπελλο του χρονου, κλαιν ας πουμε, εβαλα του χρονου το τσλ σε μας

Offline bozik

• Αλλαγή
Ρε δε μπορεί να έβγαλε 90 λεπτο σήμερα ο Πέλκας! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΙΒΙΤΣ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Αυτό με την αλλαγή Τζαλμά και όχι Πέλκα, είναι το σκάνδαλο, που ξεπέρασε το απλό ξύσιμο αρχιδιών στις μονομαχίες. Εκεί λες ότι όλο το σκηνικό είναι μιλημένο και έχεις ξενερώσει τη ζωή σου. Γήπεδο τέλος για φέτος, λογικά, αλλά μεγάλη ξεφτίλα η εμφάνιση απέναντι στα θρασύδειλα νούμια.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δλδ ο ιβιτς ηταν στημενος οταν εβγαζε τζαλμα και εβαζε ενρικε στον τελικο;

ηταν στημενος οταν αφηνε μπισεσβαρ εκτος 18αδας στην λεωφορο;

δλδ θεωρει καποιος εδω μεσα πραγματικα οτι υπαρχει κατι αλλο σε αυτη την αλλαγη εκτος απο την αποψη του σερβου που μπορει να επηρρεαστει απο χιλια δυο πραγματα που εμεις ΔΕΝ γνωριζουμε μεσα στην ομαδα;

δλδ ρε μαγκες χθες ο καμπος δεν χανει το μπακ και τρως γκολ;

δλδ αληθεια χθες με καμπος μεσα θα γυρναγες κανα ματς;αυτο ηταν το θεμα;

πολυ ευκολα τα λετε και τα βρισκετε δεν ειμαι αυτης της λογικης.το τι συνεβη κατα την δικια μου γνωμη ειναι ολοφανερο

ολη η χθεσινη ενδεκαδα πρωτη φορα στην καριερα της κανει τοσα ματς.μεχρι τον τελικο ειχε κινητρο

χθες οι περισσοτεροι μεινανε στον τελικο.ακομα μια φορα φανηκε η ελλειψη προσωπικοτητας και η ξεροκεφαλια απειρια του ιβιτς.

αλλα για χθες δεν φταιει κανενας ιβιτς.στο πρωτο μισαωρο απλα ολοι κοιτουσανε πως αλλαζει πασουλες η αεκ.αλλου ντ αλλου ολοι τους

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εννοείται αδιάφορο ματς σε έναν αδιάφορο θεσμό.
Καλο βεβαια είναι να το θυμόμαστε κι όταν παίρνουμε την πρώτη θέση και κατεβαίνουμε λευκό πύργο.
Ίσως η μονη χρησιμότητα του είναι ότι επιβεβαίωσε αυτό που ήταν προφανές και από ημιτελικούς/τελικό, αλλα και από όλη τη χρονια. Αγωνιστικά είμαστε περίπου στα ίδια με χάνουμι/βάζελο.

Θα μου πεις, ε τι έχεις μάθει, να είσαι ξεκάθαρα πάνω από αυτούς?
Έχεις μάθει πάνω από 1 κύπελλο στα 5 χρονια?
Έχεις μάθει να κανεις σταθερά πρωταθλητισμό?

Εντέλει είναι θέμα οπτικής.

Βλέποντας την γ εθνική του χανουμιου και την κατάντια του βάζελου, κυρίως λόγω των παλιότερων χρεών, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δω ως σοβαρά τα παραπάνω ερωτήματα.
Οφειλες να τους έχεις αφήσει πολύ πίσω.
Ειδικά αν πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι η σημερινή διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες.

Και τέλος πάντων γουστάραμε με την κυπελλάρα, και στα παπάρια μας τι γραφει και λέει το κάθε μουνί, αλλα οφείλεις να κοιτάξεις μπροστά.
Και με εξαίρεση τους τρεις του άξονα συν Leo Matos (κυρίως λόγω πρώτου γύρου) και Prijiovic (ελπίζω τουλάχιστον), τότε θες τουλάχιστον έξι βασικούς παίκτες για τις υπόλοιπες θέσεις της εντεκάδας (δηλαδή καλύτερους από τους τωρινούς).
Όχι για να γίνεις Barcelona, αλλα για να αφήσεις ξεκάθαρα πίσω τα δυο σιχάματα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι σημερινοί είναι παλτά. Δεν είναι άσπρο μαύρο.

Αλλα όταν έβλεπα να εκθέτει όλους τους κεντρικούς αμυντικούς ο Berg, να παίζουν volley με κεφαλιές στην περιοχή μας όλοι οι βάζελοι και να φαντάζει Overmars ο κλωναρίδης, ε εγώ προσωπικά θέλω άλλους για βασική αμυντική τετράδα (πλην Leo Matos).
Για τα εξτρεμ μάλλον συμφωνούμε όλοι, όπως και για τον Μπαναή.

Άσκοπο να μαλώνουμε για στημένο Ίβιτς ή ξέρω γω τι.
Έπαιζαν δυο περίπου ισάξιες ομάδες, η μια είχε κίνητρο, η άλλη όχι. Τέλος.

Offline t.b

• Αλλαγή
Και επειδή γουσταρατε την κύπελλαρα γαμηθηκατε στα μπράβο.
Βρε καλά που χάνουμε που και που.... θα σας χάναμε...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Γελάω με την λογική των μπράβο και των πανηγυριών στο paokworld. Δεν θα μπω καν στη λογική να σε ρωτήσω μπράβο σε ποιον.

Ειλικρινά τα παραπάνω ήθελα να τα γράψω μετά το 4-0 στο βάζελο, αλλα λίγο τα ταξίδια, λίγο η δουλειά, δεν μπόρεσα.

Offline t.b

• Αλλαγή
Γελάω με τη λογική του κραξηματος και της κλάψας εδώ στο paokworld.
7/6 γενική συνέλευση. Προλαβαίνεις. Ελπίζω στις 5 νίκες να ησυχάσουμε λιγάκι.

Πραγματικα δέχομαι όλες τις απόψεις αλλά μερικοί αυτές τις ημέρες ξεβρακωθηκατε.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Προφανώς δεν γελάς απλώς, αλλιώς δεν θα ψαχνόσουν παραπάνω με αυτά που γραφεις. Ούτε θα ήσουν ανήσυχος περιμένοντας 5 νίκες.

Αγνοώντας το γεγονός ότι μένω Γερμανία, προλαβαίνω για ποιο πράγμα? Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του οπαδού?

Τέσπα, για τα υπόλοια δεν είμαι στο μυαλό σου, ούτε σε ξέρω.
Αν έχεις την απαραίτητη ψυχραιμία, ευχαρίστως να ξαναγράψω την άποψη μου για οτιδήποτε και να συζητήσουμε την δικια σου.

Offline t.b

• Αλλαγή
πραγματικα δεν ψάχνομαι για τίποτα και ξέρω πολύ καλά την άποψη σου, σε πολλά συμφωνώ θα έλεγα αλλά όταν γίνεται κάτι θετικό δεν βλάπτει ένα χειροκρότημα. Ναι εδώ γιατί εδώ ρίχνετε και τα μπινελικια. Για εδώ μιλάμε. Για το γήπεδο Ασε ξέρω ποιοι ήταν δίπλα μου και πως γύρισαν...

« Last Edit: May 15, 2017, 18:21:34 by t.b »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
E τότε τι νόημα είχε το post σου?
Άσε με να γράψω την μαλακια μου για τον ΠΑΟΚ, γράψε κι εσύ την δικια σου (για τον ΠΑΟΚ, όχι για μένα).
Kι αν δεν έχουμε κάτι να πούμε μεταξύ μας, δεν πειράζει. Καλή καρδια

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Οι χοχλιοί βγαίνουν μετά την βροχή και το μισό world μετά τις ήττες...

Φυσιοδίφης-4
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
δικιο εχετε σε οσα λετε αλλα ρε ιβιτσακο......

Ρε δε μπορεί να έβγαλε 90 λεπτο σήμερα ο Πέλκας! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΙΒΙΤΣ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
εντάξει μπορει να τον άφησε να τον εκθέσει, σου λεει για ομίλους τς λ δε θα βάλει ο καβουρης ας ξεκινήσω το προγραμματισμό για τη νεα χρονια απο τωρα να σιγουρεψω το πρωτάθλημα. βλανταν εισαι.. δε τρως πρόλογο

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 ;D

ζαιρης επιμενει οτι θα βγουμε πρωτοι και οτι αυριο ρεφαρουμε τη μαλακια μας

αντε να δουμε

χοσαδας γραφουν θα ριξει εξτρα χρημα για τσλ

τα γνωστα καθε καλοκαιρι δλδ