Εννοείται αδιάφορο ματς σε έναν αδιάφορο θεσμό.
Καλο βεβαια είναι να το θυμόμαστε κι όταν παίρνουμε την πρώτη θέση και κατεβαίνουμε λευκό πύργο.
Ίσως η μονη χρησιμότητα του είναι ότι επιβεβαίωσε αυτό που ήταν προφανές και από ημιτελικούς/τελικό, αλλα και από όλη τη χρονια. Αγωνιστικά είμαστε περίπου στα ίδια με χάνουμι/βάζελο.
Θα μου πεις, ε τι έχεις μάθει, να είσαι ξεκάθαρα πάνω από αυτούς?
Έχεις μάθει πάνω από 1 κύπελλο στα 5 χρονια?
Έχεις μάθει να κανεις σταθερά πρωταθλητισμό?
Εντέλει είναι θέμα οπτικής.
Βλέποντας την γ εθνική του χανουμιου και την κατάντια του βάζελου, κυρίως λόγω των παλιότερων χρεών, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δω ως σοβαρά τα παραπάνω ερωτήματα.
Οφειλες να τους έχεις αφήσει πολύ πίσω.
Ειδικά αν πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι η σημερινή διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες.
Και τέλος πάντων γουστάραμε με την κυπελλάρα, και στα παπάρια μας τι γραφει και λέει το κάθε μουνί, αλλα οφείλεις να κοιτάξεις μπροστά.
Και με εξαίρεση τους τρεις του άξονα συν Leo Matos (κυρίως λόγω πρώτου γύρου) και Prijiovic (ελπίζω τουλάχιστον), τότε θες τουλάχιστον έξι βασικούς παίκτες για τις υπόλοιπες θέσεις της εντεκάδας (δηλαδή καλύτερους από τους τωρινούς).
Όχι για να γίνεις Barcelona, αλλα για να αφήσεις ξεκάθαρα πίσω τα δυο σιχάματα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι σημερινοί είναι παλτά. Δεν είναι άσπρο μαύρο.
Αλλα όταν έβλεπα να εκθέτει όλους τους κεντρικούς αμυντικούς ο Berg, να παίζουν volley με κεφαλιές στην περιοχή μας όλοι οι βάζελοι και να φαντάζει Overmars ο κλωναρίδης, ε εγώ προσωπικά θέλω άλλους για βασική αμυντική τετράδα (πλην Leo Matos).
Για τα εξτρεμ μάλλον συμφωνούμε όλοι, όπως και για τον Μπαναή.
Άσκοπο να μαλώνουμε για στημένο Ίβιτς ή ξέρω γω τι.
Έπαιζαν δυο περίπου ισάξιες ομάδες, η μια είχε κίνητρο, η άλλη όχι. Τέλος.